You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Categories

OALĂ CU CAPAC 2.4L, 16x12CM

  • Brand: Yato
  • Cod produs: YG-00001

Oală YATO Gastro cu capac, dimensiuni de 16x12cm și o capacitate de 2.4 litri.Oala YG-00001 este proiectată pentru uz profesional în industria de catering, cât și pentru uz casnic. Ideal pentru prepararea tuturor tipurilor de mâncare. Acesta este fabricată din oțel inoxidabil de înaltă calitate 21/0 , dezvoltat special pentru industria alimentară. Cel mai important avantaj al acestor vase realizate din oțeluri este o conductivitate termică cu până la 30% mai mare în comparație cu vase convenționale din oțel 304.

 Produsele Yato Gastro se caracterizează prin rezistența crescută la deteriorări mecanice, acizi organici și detergenți, ele fiind rezistente la frecare intensă și spălarea în mașina de spălat vase Foarte important, vase din oțel inoxidabil 21/0 nu conțin substanțe nocive pentru sănătatea oamenilor, mangan și nichel.

Designul special al fundului oalei distribuie căldura uniform pe întreaga suprafață inferioară, sporind astfel gradul de căldură și eficiența gătitului. Această soluție reduce riscul arderii alimentelor. Inserția feromagnetic în fundul oalelor YATO Gastro permite utilizarea pe orice fel de mașini de gătit, cum ar fi:

- aragaz;

- plite cu inductie;

- plite cu gaz;

- plite ceramice;

 Pereții laterali ai vasului și capacul sunt realizate din oțel gros, cu o tratare de inalta caliate fața de standardul materialelor de bucatarie, otel inoxidabil de tip 304.

Specificatii
Capacitate:2.4 litri Diametrul:160mm
Grosimea fundului :5.6mm Grosimea peretelui :0.8mm
Inaltime:120mm
Material:Otel Inoxidabil 21/0