You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

toya24

Categories

Accesorii pentru bar

Subcategorii

Este destinat amestecării, distribuției și depozitării băuturilor. Dispenserul este format din următoarele element..
Este destinat amestecării, distribuției și depozitării băuturilor. Dispenserul este format din următoarele elemente: Picurator- albastru; Partea superioară de dozare; Container de depozitare – deșurub..
Este destinat amestecării, distribuției și depozitării băuturilor. Dispenserul este format din următoarele element..
Este destinat amestecării, distribuției și depozitării băuturilor. Dispenserul este format din următoarele elemente: Picurator - galben; Partea superioară de dozare; Container de depozitare – deșuruba..
Este destinat amestecării, distribuției și depozitării băuturilor. Dispenserul este format din următoarele element..
Este destinat amestecării, distribuției și depozitării băuturilor. Dispenserul este format din următoarele elemente: Picurator - maron; Partea superioară de dozare; Container de depozitare – deșurubat..
Este destinat amestecării, distribuției și depozitării băuturilor. Dispenserul este format din următoarele element..
Este destinat amestecării, distribuției și depozitării băuturilor. Dispenserul este format din următoarele elemente: Picurator- rosu; Parteasuperioară de dozare; Containerde depozitare – deșurubat; Ba..
Este destinat amestecării, distribuției și depozitării băuturilor. Dispenserul este format din următoarele element..
Este destinat amestecării, distribuției și depozitării băuturilor. Dispenserul este format din următoarele elemente: Picurator - verde; Partea superioară de dozare; Container de depozitare – deșurubat..
Blender YATO Gastro, creat pentru a pregăti smooties, milkshakes, băuturi, mousses, etc Putere de 1680 W; Funcționare..
Blender YATO Gastro, creat pentru a pregăti smooties, milkshakes, băuturi, mousses, etc Putere de 1680 W; Funcționare ultra-joasă a motorului; Controlul vitezei; Rotatii: 32000 RPM; Mod Turbo; Angrena..
Blender Vertical cu accesorii, Yato Gastro, 700W.Este ideal pentru prepararea de supe, sosuri și cocktailuri, precum ș..
Blender Vertical cu accesorii, Yato Gastro, 700W.Este ideal pentru prepararea de supe, sosuri și cocktailuri, precum și pentru tăierea cărnii, tăierea legumelor sau spumare. Motorul ultra-puternic de ..
Carafa cu o capacitate de 800ml, inaltime de 165mm, diametru de 105mm, este fabricata din policarbonat transparent de î..
Carafa cu o capacitate de 800ml, inaltime de 165mm, diametru de 105mm, este fabricata din policarbonat transparent de înaltă calitate , foarte durabil și extrem de rezistent la deteriorări . Carafele ..
Carafa cu o capacitate de 1300ml, inaltime de 85mm, diametru de 240mm, este fabricata din policarbonat transparent de î..
Carafa cu o capacitate de 1300ml, inaltime de 85mm, diametru de 240mm, este fabricata din policarbonat transparent de înaltă calitate , foarte durabil și extrem de rezistent la deteriorări . Carafele ..
Carafa cu o capacitate de 1800ml, inaltime 180mm, diametrul de 130mm, este fabricata din policarbonat transparent de în..
Carafa cu o capacitate de 1800ml, inaltime 180mm, diametrul de 130mm, este fabricata din policarbonat transparent de înaltă calitate , foarte durabil și extrem de rezistent la deteriorări . Carafele Y..
Clește pentru gheață, YG-02735, cu lungimea de 100 mm, fabricat din oțel inoxidabil 18/0, avand o grosime de 0,7 mm...
Clește pentru gheață, YG-02735, cu lungimea de 100 mm, fabricat din oțel inoxidabil 18/0, avand o grosime de 0,7 mm. Finisajul cromat le conferă un aspect elegant si faciliteaza curățarea și întreține..
Clește pentru gheață, YG-02736, cu lungimea de 150 mm, fabricat din oțel inoxidabil 18/0, avand o grosime de 1,2 mm...
Clește pentru gheață, YG-02736, cu lungimea de 150 mm, fabricat din oțel inoxidabil 18/0, avand o grosime de 1,2 mm. Finisajul cromat le conferă un aspect elegant si faciliteaza curățarea și întreține..
Container izolat pentru gheață de 1,1 litri. Suprafața estetică, cromată a containerului din ABS și din polipropil..
Container izolat pentru gheață de 1,1 litri. Suprafața estetică, cromată a containerului din ABS și din polipropilenă durabilă și durabilă îi conferă un aspect elegant. Datorită acestui fapt, containe..
Frapiera YatoGastro pentru sticle de vin, cu o capacitatea de 1.4L.Frapiera are pereți dubli care asigură o temperatur..
Frapiera YatoGastro pentru sticle de vin, cu o capacitatea de 1.4L.Frapiera are pereți dubli care asigură o temperatură scăzută pentru o perioadă lungă, ceea ce garantează că vinul va menține temperat..
Desfacator de sticle din otel inoxidabil YATO Gastro. Dimensiuni: 17,5x4x0,2cm..
Desfacator de sticle din otel inoxidabil YATO Gastro. Dimensiuni: 17,5x4x0,2cm..
Frapiera YATO Gastro este fabricată din oțel inoxidabil 201, fiind prevazuta cu doua manaere care faciliteaza transpor..
Frapiera YATO Gastro este fabricată din oțel inoxidabil 201, fiind prevazuta cu doua manaere care faciliteaza transportul. Capacitatea frapierei YATO Gastro este de 3.8 litri. Diametrul său este de 18..
Scafa pentru gheata YatoGastro de 950ml.Datorită posibilității de utilizare în intervalul de temperaturi de la -40gr..
Scafa pentru gheata YatoGastro de 950ml.Datorită posibilității de utilizare în intervalul de temperaturi de la -40gradeC până la + 99gradeC, este de asemenea ideala pentru folosirea in cazul produselo..
Scafa din aluminiu, cu capacitatea de 150ml, YG-02450, pentru produsele vrac. Scafa nu poate fi spalata in masina de spa..
Scafa din aluminiu, cu capacitatea de 150ml, YG-02450, pentru produsele vrac. Scafa nu poate fi spalata in masina de spalat vase..
Shaker-ul YATO Gastro de 500 ml este ideal pentru preparareade băuturi și cocktail-urilor. Are in componenta trei elem..
Shaker-ul YATO Gastro de 500 ml este ideal pentru preparareade băuturi și cocktail-urilor. Are in componenta trei elemente: dopul, care poate servi, cao ceașcă de măsurare, filtru încorporat pentru tr..
Storcator de fructe YATO Gastro. Folosit pentru stoarcerea manuală a sucului de citrice, fabricat din oțel inoxidabil ..
Storcator de fructe YATO Gastro. Folosit pentru stoarcerea manuală a sucului de citrice, fabricat din oțel inoxidabil 202, rezistent la acizi. Suprafața cromată ușurează curățarea. Se compune din două..
Organizator YATO Gastro cu șase compartimente. Permite depozitarea ordonată a accesoriilor de barman, cum ar fi: - Ser..
Organizator YATO Gastro cu șase compartimente. Permite depozitarea ordonată a accesoriilor de barman, cum ar fi: - Servetele; - Paie; - Agitatoare; - pliculețe de zahăr; Are 6 compartimente cu o înălț..