You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

toya24

Categories

Ambalare in vid
Mașina de ambalare cu vid este un instrument foarte util la fiecare punct de catering. Permite ambalarea în vid a alim..
Mașina de ambalare cu vid este un instrument foarte util la fiecare punct de catering. Permite ambalarea în vid a alimentelor, pentru a le pastra proaspete. Produsele astfel ambalate pot fi apoi depoz..
Mașină de vidat YATO cu lățime de etanșare de 300 mm. Mașina de ambalare sub vid este un instrument foarte util î..
Mașină de vidat YATO cu lățime de etanșare de 300 mm. Mașina de ambalare sub vid este un instrument foarte util în fiecare punct gastronomic. Vă permite să împachetați mâncarea în vid, care să rămână ..
Mașină de ambalat vid în cameră YATO cu lățime de etanșare de 350 mm Mașina de ambalare sub vid este un instrume..
Mașină de ambalat vid în cameră YATO cu lățime de etanșare de 350 mm Mașina de ambalare sub vid este un instrument foarte util în fiecare punct gastronomic. Vă permite să împachetați mâncarea în vid, ..
Mașină de ambalat în vid cu cameră liberă de YATO cu lățimea de sudare de 420 mm. Mașina de ambalare sub vid est..
Mașină de ambalat în vid cu cameră liberă de YATO cu lățimea de sudare de 420 mm. Mașina de ambalare sub vid este un instrument foarte util în fiecare punct gastronomic. Vă permite să împachetați mânc..
Mașină de ambalat vid cu două camere de la YATO cu lățimea de etanșare de 600mm. Mașina de ambalat în vid cu dou..
Mașină de ambalat vid cu două camere de la YATO cu lățimea de etanșare de 600mm. Mașina de ambalat în vid cu două camere este un instrument complet profesional necesar în toate punctele care alimentea..