You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

toya24

Categories

Subcategorii

Dispozitiv pentru fiert orezul cu o capacitate de 16,5 litri YATO Gastro.Oțel specializat pentru orez cu reținere de c..
Dispozitiv pentru fiert orezul cu o capacitate de 16,5 litri YATO Gastro.Oțel specializat pentru orez cu reținere de căldură. Se recomandă în special restaurantelor care servescsushi sau alte feluri d..
Friteuză cu o cameră independentă cu un dulap și un robinet cu o capacitate de 11,5L de YATO YG-04636. Friteuza YAT..
Friteuză cu o cameră independentă cu un dulap și un robinet cu o capacitate de 11,5L de YATO YG-04636. Friteuza YATO este un dispozitiv necesar în aproape fiecare punct gastronomic. Este destinat pră..
Friteuza cu robinet cu o capacitate de 23L marca YATO YG-04640. Friteuza YATO este un dispozitiv deosebit de util pentr..
Friteuza cu robinet cu o capacitate de 23L marca YATO YG-04640. Friteuza YATO este un dispozitiv deosebit de util pentru prăjirea : pește gogoși, carne crochete, legume. Cu rezervor friteuza ar..
Prăjiți un robinet cu o capacitate de 26,5L de YATO YG-04641. Friteuza YATO este un dispozitiv deosebit de util pentr..
Prăjiți un robinet cu o capacitate de 26,5L de YATO YG-04641. Friteuza YATO este un dispozitiv deosebit de util pentru prăjirea adâncă: pește gogoși, carne crochete, legume. Receptorul de praji..
Friteuză YATO Gastro cu o capacitate de 6L. Friteuza este un dispozitiv necesar in orice bucatarie, creata pentru a pra..
Friteuză YATO Gastro cu o capacitate de 6L. Friteuza este un dispozitiv necesar in orice bucatarie, creata pentru a praji: - cartofi prajiti; - carne; - pește; - crochete; - legume; Rezervorul are un ..
Friteză cu 2 camere cu o capacitate de 2x12L de la YATO YG-04634. Friteuza YATO este un dispozitiv necesar în aproape..
Friteză cu 2 camere cu o capacitate de 2x12L de la YATO YG-04634. Friteuza YATO este un dispozitiv necesar în aproape fiecare punct gastronomic. Este destinat prăjirii în profunzime: cartofi prajiti..
Friteuza cu 1 camera cu o capacitate de 8,5L de la YATO YG-04616. Friteuza YATO este un dispozitiv necesar în aproape ..
Friteuza cu 1 camera cu o capacitate de 8,5L de la YATO YG-04616. Friteuza YATO este un dispozitiv necesar în aproape fiecare punct gastronomic. Este destinat prăjirii în profunzime: cartofi prajiti..
Grătar cu gaz pentru pregătirea mâncării în aer liber. Echipat cu 3 arzătoare cu o putere totală de 9kW și ilumi..
Grătar cu gaz pentru pregătirea mâncării în aer liber. Echipat cu 3 arzătoare cu o putere totală de 9kW și iluminare buton LED . Rafturile laterale cu umerase și un coș spațios vor facilita depozitare..
Capacul grătarului este confecționat dintr-un material rezistent la ploaie, cu un strat de PVC. Util pentru protecția..
Capacul grătarului este confecționat dintr-un material rezistent la ploaie, cu un strat de PVC. Util pentru protecția împotriva apei, umidității, prafului și soarelui va crește durata de viață a grăta..
Capacul grătarului este confecționat dintr-un material rezistent la ploaie, cu un strat de PVC. Util pentru protecția..
Capacul grătarului este confecționat dintr-un material rezistent la ploaie, cu un strat de PVC. Util pentru protecția împotriva apei, umidității, prafului și soarelui va crește durata de viață a grăta..
Gratarul electric de 3,0Kw, YG-04586 .Placa de oțel cu dimensiunile de 550x350mm și 9mm grosime este impartita in doua..
Gratarul electric de 3,0Kw, YG-04586 .Placa de oțel cu dimensiunile de 550x350mm și 9mm grosime este impartita in doua parti, o parte, 2/3, are suprafață plană și o parte de 1/3 striata.Putere de 3,0 ..
Plita cu inductie YATO Gastro cu o putere de 3500 W gandita pentru gătit rapid si eficient din punct de vedere energeti..
Plita cu inductie YATO Gastro cu o putere de 3500 W gandita pentru gătit rapid si eficient din punct de vedere energetic. Dispune de un display LED si un panou de control digital,permițând un control ..
Plita cu inductie YATO Gastro cu o putere de 3500 W gandita pentru gătit rapid si eficient din punct de vedere energeti..
Plita cu inductie YATO Gastro cu o putere de 3500 W gandita pentru gătit rapid si eficient din punct de vedere energetic. Acesta este controlat manual prin intermediul unui buton amplasat pe panoul fr..
Plita pentru Clatite cu putere de 3,0kW și diametru 400mm Yato Gastro, YG-04680.O placă de încălzire rotundă, cu di..
Plita pentru Clatite cu putere de 3,0kW și diametru 400mm Yato Gastro, YG-04680.O placă de încălzire rotundă, cu diametrul de 400 mm, acoperită cu un strat neaderent, distribuie uniform căldura pe înt..