You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

toya24

Categories

Subcategorii

Cană de masura cu o capacitate de 1000 ml. Canile de masura Yato Gastro sunt fabricate din polipropilenă flexibilă ș..
Cană de masura cu o capacitate de 1000 ml. Canile de masura Yato Gastro sunt fabricate din polipropilenă flexibilă și durabilă, care nu absoarbe nici mirosurile, nici aromele, si sunt prevazute cu un ..
Cană de masura cu o capacitate de 2000 ml. Canile de masura Yato Gastro sunt fabricate din polipropilenă flexibilă ș..
Cană de masura cu o capacitate de 2000 ml. Canile de masura Yato Gastro sunt fabricate din polipropilenă flexibilă și durabilă, care nu absoarbe nici mirosurile, nici aromele, si sunt prevazute cu un ..
Cană de masura cu o capacitate de 3000 ml. Canile de masura Yato Gastro sunt fabricate din polipropilenă flexibilă ș..
Cană de masura cu o capacitate de 3000 ml. Canile de masura Yato Gastro sunt fabricate din polipropilenă flexibilă și durabilă, care nu absoarbe nici mirosurile, nici aromele, si sunt prevazute cu un ..
Cană de masura cu o capacitate de 5000 ml. Canile de masura Yato Gastro sunt fabricate din polipropilenă flexibilă ș..
Cană de masura cu o capacitate de 5000 ml. Canile de masura Yato Gastro sunt fabricate din polipropilenă flexibilă și durabilă, care nu absoarbe nici mirosurile, nici aromele, si sunt prevazute cu un ..
Cană de masura cu o capacitate de 500 ml. Canile de masura Yato Gastro sunt fabricate din polipropilenă flexibilă și..
Cană de masura cu o capacitate de 500 ml. Canile de masura Yato Gastro sunt fabricate din polipropilenă flexibilă și durabilă, care nu absoarbe nici mirosurile, nici aromele, si sunt prevazute cu un m..
Capac pentru Gastronorm din policarbonat YATO Gastro cu dimensiuni GN 1/1. Capaculare dimensiuni în conformitate custan..
Capac pentru Gastronorm din policarbonat YATO Gastro cu dimensiuni GN 1/1. Capaculare dimensiuni în conformitate custandardele GASTRO EN 631-1: 1996. Capacul pentru GastronormYato Gastro este fabricat..
Capac pentru Gastronorm din policarbonatYATO Gastro cu dimensiuni GN 1/2. Capacul are dimensiuni în conformitate custan..
Capac pentru Gastronorm din policarbonatYATO Gastro cu dimensiuni GN 1/2. Capacul are dimensiuni în conformitate custandardele GASTRO EN 631-1: 1996. Capacul pentru Gastronorm Yato Gastro estefabricat..
Capac pentru Gastronorm din policarbonatYATO Gastro cu dimensiuni GN 1/3. Capacul are dimensiuni în conformitate custan..
Capac pentru Gastronorm din policarbonatYATO Gastro cu dimensiuni GN 1/3. Capacul are dimensiuni în conformitate custandardele GASTRO EN 631-1: 1996. Capacul pentru Gastronorm Yato Gastro estefabricat..
Capac pentru Gastronorm din policarbonatYATO Gastro cu dimensiuni GN 1/4. Capacul are dimensiuni în conformitate custan..
Capac pentru Gastronorm din policarbonatYATO Gastro cu dimensiuni GN 1/4. Capacul are dimensiuni în conformitate custandardele GASTRO EN 631-1: 1996. Capacul pentru Gastronorm Yato Gastro estefabricat..
Capac pentru Gastronorm din policarbonatYATO Gastro cu dimensiuni GN 1/6. Capacul are dimensiuni în conformitate custan..
Capac pentru Gastronorm din policarbonatYATO Gastro cu dimensiuni GN 1/6. Capacul are dimensiuni în conformitate custandardele GASTRO EN 631-1: 1996. Capacul pentru Gastronorm Yato Gastro estefabricat..
Capac pentru Gastronorm din policarbonatYATO Gastro cu dimensiuni GN 1/9. Capacul are dimensiuni în conformitate custan..
Capac pentru Gastronorm din policarbonatYATO Gastro cu dimensiuni GN 1/9. Capacul are dimensiuni în conformitate custandardele GASTRO EN 631-1: 1996. Capacul pentru Gastronorm Yato Gastro estefabricat..
CAPAC DIN POLIPROPILENĂ PENTRU CASEROLĂ DEPOZITARE, 232X232MM..
CAPAC DIN POLIPROPILENĂ PENTRU CASEROLĂ DEPOZITARE, 232X232MM..
Capac albastru pentru recipientul YG-00523 și YG-00524.Fabricatdin polietilenă flexibilă, permite etanșarea etanșă..
Capac albastru pentru recipientul YG-00523 și YG-00524.Fabricatdin polietilenă flexibilă, permite etanșarea etanșă perfecta a containerului. Dimensiunilede 293x293 mm se potrivesc cu containerul YG-00..
Capac rotund pentru container de depozitare Yato Gastro. Fabricat din polietilenă flexibilă, permite etanșarea etanș..
Capac rotund pentru container de depozitare Yato Gastro. Fabricat din polietilenă flexibilă, permite etanșarea etanșă perfecta a containerului. Diametrul de 132mm se potrivescte cu containerul YG-0051..
Capac rotund pentru container de depozitare Yato Gastro.Fabricatdin polietilenă flexibilă, permite etanșarea etanșă..
Capac rotund pentru container de depozitare Yato Gastro.Fabricatdin polietilenă flexibilă, permite etanșarea etanșă perfecta a containerului.   Diametrul de 187mm se potrivescte cu containerul YG-0051..
Capac rotund pentru container de depozitare Yato Gastro. Fabricat din polietilenă flexibilă, permite etanșarea etanș..
Capac rotund pentru container de depozitare Yato Gastro. Fabricat din polietilenă flexibilă, permite etanșarea etanșă perfecta a containerului. Diametrul de 226mm se potrivescte cu containerul YG-0051..
Capac rotund pentru container de depozitare Yato Gastro. Fabricat din polietilenă flexibilă, permite etanșarea etanș..
Capac rotund pentru container de depozitare Yato Gastro. Fabricat din polietilenă flexibilă, permite etanșarea etanșă perfecta a containerului. Diametrul de 316mm se potrivescte cu containerul YG-0051..
Capac YATO Gastro pentru cuva gastronorm, din oțel inoxidabil de dimensiune GN1/1. Capaculare dimensiuni în conformita..
Capac YATO Gastro pentru cuva gastronorm, din oțel inoxidabil de dimensiune GN1/1. Capaculare dimensiuni în conformitate cu standardele GASTRO EN 631-1: 1996. Capacelesunt fabricate din oțel inoxidabi..
CapacYATO Gastro pentru cuva gastronorm, din oțel inoxidabil de dimensiune GN1/2. Capaculare dimensiuni în conformitat..
CapacYATO Gastro pentru cuva gastronorm, din oțel inoxidabil de dimensiune GN1/2. Capaculare dimensiuni în conformitate cu standardele GASTRO EN 631-1: 1996. Capacelesunt fabricate din oțel inoxidabil..
Capac YATO Gastro pentru cuva gastronorm, din oțel inoxidabil de dimensiune GN1/3.Capacul are dimensiuni în conformita..
Capac YATO Gastro pentru cuva gastronorm, din oțel inoxidabil de dimensiune GN1/3.Capacul are dimensiuni în conformitate cu standardele GASTRO EN 631-1: 1996. Capacele sunt fabricate din oțel inoxidab..
CapacYATO Gastro pentru cuva gastronorm, din oțel inoxidabil de dimensiune GN1/4. Capaculare dimensiuni în conformitat..
CapacYATO Gastro pentru cuva gastronorm, din oțel inoxidabil de dimensiune GN1/4. Capaculare dimensiuni în conformitate cu standardele GASTRO EN 631-1: 1996. Capacelesunt fabricate din oțel inoxidabil..
Capac YATO Gastro pentru cuva gastronorm, din oțel inoxidabil de dimensiune GN1/6. Capacul are dimensiuni în conformit..
Capac YATO Gastro pentru cuva gastronorm, din oțel inoxidabil de dimensiune GN1/6. Capacul are dimensiuni în conformitate cu standardele GASTRO EN 631-1: 1996. Capacele sunt fabricate din oțel inoxida..
Capac YATO Gastro pentru cuva gastronorm, din oțel inoxidabil de dimensiune GN1/9. Capacul are dimensiuni în conformit..
Capac YATO Gastro pentru cuva gastronorm, din oțel inoxidabil de dimensiune GN1/9. Capacul are dimensiuni în conformitate cu standardele GASTRO EN 631-1: 1996. Capacele sunt fabricate din oțel inoxida..
Capac YATO Gastro pentru cuva gastronorm, din oțel inoxidabil de dimensiune GN2/3. Capacul are dimensiuni în conformit..
Capac YATO Gastro pentru cuva gastronorm, din oțel inoxidabil de dimensiune GN2/3. Capacul are dimensiuni în conformitate cu standardele GASTRO EN 631-1: 1996. Capacele sunt fabricate din oțel inoxida..
Container pătrat pentru depozitarea produselor alimentare de 12 litri. Are cu o capacitate de 12L, înălțime de 210mm..
Container pătrat pentru depozitarea produselor alimentare de 12 litri. Are cu o capacitate de 12L, înălțime de 210mm, lungime 280mm si latime 280mm. Fabricat din policarbonat de inalta calitate, foart..
Container pătrat pentru depozitarea produselor alimentare de 22 litri. Are cu o capacitate de 22L, înălțime de 400mm..
Container pătrat pentru depozitarea produselor alimentare de 22 litri. Are cu o capacitate de 22L, înălțime de 400mm, lungime 280mm si latime 280mm. Fabricat din policarbonat de inalta calitate, foart..
Container pătrat pentru depozitarea produselor alimentare de 6 litri. Are cu o capacitate de 6L, înălțime de 185mm, ..
Container pătrat pentru depozitarea produselor alimentare de 6 litri. Are cu o capacitate de 6L, înălțime de 185mm, lungime 222mm si latime 222mm. Fabricat din policarbonat de inalta calitate, foarte ..
Menținerea curățeniei și a igienei de bază este o necesitate in orice bucatarie. Pentru a evita contacul mainilor c..
Menținerea curățeniei și a igienei de bază este o necesitate in orice bucatarie. Pentru a evita contacul mainilor cu robinetele de apa, recomandarea este de a utiliza chiuveta YATO Gastro, care este a..
Cratita cu capac si maner YATOGastro, dimensiuni de 16x9.5cm și o capacitate de 1.9litri. Cratita YG-00060 esteproiecta..
Cratita cu capac si maner YATOGastro, dimensiuni de 16x9.5cm și o capacitate de 1.9litri. Cratita YG-00060 esteproiectată pentru uz profesional în industria de catering, cât și pentru uzcasnic. Ideal ..
Cratita cu capac si maner YATOGastro, dimensiuni de 20x10.5cm și o capacitate de 3.3litri. Cratita YG-00061 esteproiect..
Cratita cu capac si maner YATOGastro, dimensiuni de 20x10.5cm și o capacitate de 3.3litri. Cratita YG-00061 esteproiectată pentru uz profesional în industria de catering, cât și pentru uzcasnic. Ideal..
Cratita cu capac si maner YATOGastro, dimensiuni de 24x11cm și o capacitate de 5litri. Cratita YG-00062 esteproiectată..
Cratita cu capac si maner YATOGastro, dimensiuni de 24x11cm și o capacitate de 5litri. Cratita YG-00062 esteproiectată pentru uz profesional în industria de catering, cât și pentru uzcasnic. Ideal pen..
Cratita cu capac si maner YATOGastro, dimensiuni de 28x13cm și o capacitate de 8 litri. Cratita YG-00063 esteproiectat..
Cratita cu capac si maner YATOGastro, dimensiuni de 28x13cm și o capacitate de 8 litri. Cratita YG-00063 esteproiectată pentru uz profesional în industria de catering, cât și pentru uzcasnic. Ideal pe..
Cuțit YATO Gastro pentru filetat pește.Cuțituleste realizat în conformitate cu standardele HACCP. Are un mâner alba..
Cuțit YATO Gastro pentru filetat pește.Cuțituleste realizat în conformitate cu standardele HACCP. Are un mâner albastru, ceea ce înseamnă că cuțitul este dedicat peștelui.Mâneruleste fabricat din poli..
Cuțit YATO Gastro pentru dezosarea cărnii de pasăre.Cuțituleste realizat în conformitate cu standardele HACCP. Are ..
Cuțit YATO Gastro pentru dezosarea cărnii de pasăre.Cuțituleste realizat în conformitate cu standardele HACCP. Are un mâner galben, ceea ce înseamnă că cuțitul este dedicat carnii de pasare.Mânerul es..
Cuțit YATO Gastro pentru dezosarea cărnii de pasăre.Cuțituleste realizat în conformitate cu standardele HACCP. Are ..
Cuțit YATO Gastro pentru dezosarea cărnii de pasăre.Cuțituleste realizat în conformitate cu standardele HACCP. Are un mâner galben, ceea ce înseamnă că cuțitul este dedicat carnii de pasare.Mânerul es..
CUȚIT HACCP - GALBEN, PENTRU MEZELURI 230/370MM..
CUȚIT HACCP - GALBEN, PENTRU MEZELURI 230/370MM..
Cuțit de bucătărie pentru carnea cruda..Cuțituleste realizat în conformitate cu standardele HACCP. Are un mâner ro..
Cuțit de bucătărie pentru carnea cruda..Cuțituleste realizat în conformitate cu standardele HACCP. Are un mâner roșu, ceea ce înseamnă că cuțitul este dedicat cărnii crude.Mâneruleste fabricat din pol..
Cuțitul este realizat în conformitate cu standardele HACCP. Are un mâner roșu, ceea ce înseamnă că cuțitul este ..
Cuțitul este realizat în conformitate cu standardele HACCP. Are un mâner roșu, ceea ce înseamnă că cuțitul este dedicat cărnii crude.Mânerul este fabricat din polipropilenă durabilă, iar forma sa ergo..
Cuțit YATO Gastro pentru carne cruda.Cuțituleste realizat în conformitate cu standardele HACCP. Are un mâner galben,..
Cuțit YATO Gastro pentru carne cruda.Cuțituleste realizat în conformitate cu standardele HACCP. Are un mâner galben, ceea ce înseamnă că cuțitul este dedicat carnii crude.Mâneruleste fabricat din poli..
Cutit pentru decojit YATO Gastro cu lamă de 90 mm. Este fabricat din oțel german forjat de înaltă calitate X50CrMoV1..
Cutit pentru decojit YATO Gastro cu lamă de 90 mm. Este fabricat din oțel german forjat de înaltă calitate X50CrMoV15, duritate HRC 55-58. Acestea sunt recomandate în special pentru decojirea legumelo..
Cutit curbat pentru decojit YATO Gastro, cu lamă de 90 mm. Este fabricat din oțel german forjat de înaltă calitate X..
Cutit curbat pentru decojit YATO Gastro, cu lamă de 90 mm. Este fabricat din oțel german forjat de înaltă calitate X50CrMoV15, duritate HRC 55-58. Acestea sunt recomandate în special pentru decojirea ..
Cutit pentru dezosat YATO Gastro cu o lamă de 160 mm. Este fabricat din oțel german forjat de înaltă calitate X50CrM..
Cutit pentru dezosat YATO Gastro cu o lamă de 160 mm. Este fabricat din oțel german forjat de înaltă calitate X50CrMoV15, duritate HRC 55-58. Acestea sunt recomandate în special pentru decojirea legum..
CUȚIT PENTRU FRIPTURĂ 105/210MM..
CUȚIT PENTRU FRIPTURĂ 105/210MM..
CUȚIT PENTRU FRIPTURĂ 120/215MM..
CUȚIT PENTRU FRIPTURĂ 120/215MM..
Cuțit pentru macelar YATO Gastro, cu lamă de 205 mm. Este fabricat din oțel german forjat de înaltă calitate X50CrM..
Cuțit pentru macelar YATO Gastro, cu lamă de 205 mm. Este fabricat din oțel german forjat de înaltă calitate X50CrMoV15, duritate HRC 55-58. Un element important al cuțitului YATO este mânerul. Fabric..
Cutit pentru maruntit YATO Gastro, lungime de 135 mm, din oțel inoxidabil cumanere de lemn...
Cutit pentru maruntit YATO Gastro, lungime de 135 mm, din oțel inoxidabil cumanere de lemn...
Cutit pentru maruntit YATO Gastro, lungime de 260 mm, din oțel inoxidabil cu manere de lemn...
Cutit pentru maruntit YATO Gastro, lungime de 260 mm, din oțel inoxidabil cu manere de lemn...
Cuțit pentru mezeluri YATO Gastro,cu lamă de 290 mm. Este fabricat din oțel german forjat de înaltă calitate X50CrM..
Cuțit pentru mezeluri YATO Gastro,cu lamă de 290 mm. Este fabricat din oțel german forjat de înaltă calitate X50CrMoV15, duritate HRC 55-58. Procesul de producție în mai multe etape, cum ar fi forjare..
Cuțit pentru paine YATO Gastro,cu lamă de 205mm. Este fabricat din oțel german forjat de înaltă calitate X50CrMoV15..
Cuțit pentru paine YATO Gastro,cu lamă de 205mm. Este fabricat din oțel german forjat de înaltă calitate X50CrMoV15, duritate HRC 55-58. Procesul de producție în mai multe etape, cum ar fi forjarea, î..
Cuțit pentru tomate YATO Gastro,cu lamă de 140mm. Este fabricat din oțel german forjat de înaltă calitate X50CrMoV1..
Cuțit pentru tomate YATO Gastro,cu lamă de 140mm. Este fabricat din oțel german forjat de înaltă calitate X50CrMoV15, duritate HRC 55-58. Procesul de producție în mai multe etape, cum ar fi forjarea, ..
CUTIT SANTOKU 185/320MM..
CUTIT SANTOKU 185/320MM..
Cutitul bucatarului, YATO Gastro, cu lamă de 205 mm. Este fabricat din oțel german forjat de înaltă calitate X50CrMo..
Cutitul bucatarului, YATO Gastro, cu lamă de 205 mm. Este fabricat din oțel german forjat de înaltă calitate X50CrMoV15, duritate HRC 55-58. Procesul de producție în mai multe etape, cum ar fi forjare..
Cutitul bucatarului, YATO Gastro, cu lamă de 255 mm. Este fabricat din oțel german forjat de înaltă calitate X50CrMo..
Cutitul bucatarului, YATO Gastro, cu lamă de 255 mm. Este fabricat din oțel german forjat de înaltă calitate X50CrMoV15, duritate HRC 55-58. Procesul de producție în mai multe etape, cum ar fi forjare..
Cuțit bucatarului pentru pește, YATO GastroCuțituleste realizat în conformitate cu standardele HACCP. Are un mâner ..
Cuțit bucatarului pentru pește, YATO GastroCuțituleste realizat în conformitate cu standardele HACCP. Are un mâner albastru, ceea ce înseamnă că cuțitul este dedicat peștelui.Mâneruleste fabricat din ..
Cuțit bucatarului pentru pește, YATO GastroCuțituleste realizat în conformitate cu standardele HACCP. Are un mâner ..
Cuțit bucatarului pentru pește, YATO GastroCuțituleste realizat în conformitate cu standardele HACCP. Are un mâner albastru, ceea ce înseamnă că cuțitul este dedicat peștelui.Mâneruleste fabricat din ..
Cuțit bucatarului pentru pește, YATO GastroCuțituleste realizat în conformitate cu standardele HACCP. Are un mâner ..
Cuțit bucatarului pentru pește, YATO GastroCuțituleste realizat în conformitate cu standardele HACCP. Are un mâner albastru, ceea ce înseamnă că cuțitul este dedicat peștelui.Mâneruleste fabricat din ..
Cuțit bucatarului pentru pește, YATO GastroCuțituleste realizat în conformitate cu standardele HACCP. Are un mâner ..
Cuțit bucatarului pentru pește, YATO GastroCuțituleste realizat în conformitate cu standardele HACCP. Are un mâner albastru, ceea ce înseamnă că cuțitul este dedicat peștelui.Mâneruleste fabricat din ..
Cuțit bucatarului pentru carne de pasare, YATO GastroCuțituleste realizat în conformitate cu standardele HACCP. Are u..
Cuțit bucatarului pentru carne de pasare, YATO GastroCuțituleste realizat în conformitate cu standardele HACCP. Are un mâner albastru, ceea ce înseamnă că cuțitul este dedicat peștelui.Mâneruleste fab..
Cuțit bucatarului pentru carne de pasare, YATO GastroCuțituleste realizat în conformitate cu standardele HACCP. Are u..
Cuțit bucatarului pentru carne de pasare, YATO GastroCuțituleste realizat în conformitate cu standardele HACCP. Are un mâner albastru, ceea ce înseamnă că cuțitul este dedicat peștelui.Mâneruleste fab..
Cuțit bucatarului pentru carne de pasare, YATO GastroCuțituleste realizat în conformitate cu standardele HACCP. Are u..
Cuțit bucatarului pentru carne de pasare, YATO GastroCuțituleste realizat în conformitate cu standardele HACCP. Are un mâner albastru, ceea ce înseamnă că cuțitul este dedicat peștelui.Mâneruleste fab..
Cuțit bucatarului pentru carne cruda, YATO GastroCuțituleste realizat în conformitate cu standardele HACCP. Are un m..
Cuțit bucatarului pentru carne cruda, YATO GastroCuțituleste realizat în conformitate cu standardele HACCP. Are un mâner albastru, ceea ce înseamnă că cuțitul este dedicat peștelui.Mâneruleste fabrica..
Cuțit bucatarului pentru carne cruda, YATO GastroCuțitul este realizat în conformitate cu standardele HACCP. Are un m..
Cuțit bucatarului pentru carne cruda, YATO GastroCuțitul este realizat în conformitate cu standardele HACCP. Are un mâner albastru, ceea ce înseamnă că cuțitul este dedicat peștelui.Mânerul este fabri..
Cuțit bucatarului pentru carne cruda, YATO GastroCuțitul este realizat în conformitate cu standardele HACCP. Are un m..
Cuțit bucatarului pentru carne cruda, YATO GastroCuțitul este realizat în conformitate cu standardele HACCP. Are un mâner albastru, ceea ce înseamnă că cuțitul este dedicat peștelui.Mânerul este fabri..
Cuțit de bucătărie YATO Cuțitul este confecționat în conformitate cu standardele HACCP . Are un mâner verde , ce..
Cuțit de bucătărie YATO Cuțitul este confecționat în conformitate cu standardele HACCP . Are un mâner verde , ceea ce înseamnă că cuțitul este dedicat legumelor. Mânerul este confecționat din polipr..
Cuva gastronorm YG-00391 dinpolicarbonat YATO Gastro cu dimensiuni GN 1/1 100 mm și capacitate 13 l.Recipientulare dime..
Cuva gastronorm YG-00391 dinpolicarbonat YATO Gastro cu dimensiuni GN 1/1 100 mm și capacitate 13 l.Recipientulare dimensiuni în conformitate cu standardele GASTRO EN 631-1: 1996. Gastronormul YATO Ga..
Gastronom profesional YG-00392din policarbonat YATO cu dimensiuni GN 1/1 150 mm și capacitate 19,5 litri. Recipientular..
Gastronom profesional YG-00392din policarbonat YATO cu dimensiuni GN 1/1 150 mm și capacitate 19,5 litri. Recipientulare dimensiuni în conformitate cu standardele GASTRO EN 631-1: 1996. Gastronormul Y..
Gastronom profesional YG-00393din policarbonat YATO cu dimensiuni GN 1/1 200 mm și capacitate 25,6 litri.Recipientul ar..
Gastronom profesional YG-00393din policarbonat YATO cu dimensiuni GN 1/1 200 mm și capacitate 25,6 litri.Recipientul are dimensiuni în conformitate cu standardele GASTRO EN 631-1:1996. Gastronormul YA..
Cuva Gastronorm YG-00390 dinpolicarbonat YATO Gastro cu dimensiuni GN 1/1 65 mm și capacitate 8.5litri.Recipientul are ..
Cuva Gastronorm YG-00390 dinpolicarbonat YATO Gastro cu dimensiuni GN 1/1 65 mm și capacitate 8.5litri.Recipientul are dimensiuni în conformitate cu standardele GASTRO EN 631-1:1996. Gastronormul YATO..
Cuva Gastronorm YG-00403din policarbonat YATO Gastro cu dimensiuni GN 1/2 200 mm și capacitate 11.7litri. Recipientul a..
Cuva Gastronorm YG-00403din policarbonat YATO Gastro cu dimensiuni GN 1/2 200 mm și capacitate 11.7litri. Recipientul are dimensiuni în conformitate cu standardele GASTRO EN631-1: 1996. Gastronormul Y..
Cuva Gastronorm YG-00400 dinpolicarbonat YATO Gastro cu dimensiuni GN 1/2 65 mm și capacitate 3.9 litri.Recipientul are..
Cuva Gastronorm YG-00400 dinpolicarbonat YATO Gastro cu dimensiuni GN 1/2 65 mm și capacitate 3.9 litri.Recipientul are dimensiuni în conformitate cu standardele GASTRO EN 631-1:1996. Gastronormul YAT..
Cuva Gastronorm YG-00401 dinpolicarbonat YATO Gastro cu dimensiuni GN 1/2 100 mm și capacitate 5.9 litri.Recipientul ar..
Cuva Gastronorm YG-00401 dinpolicarbonat YATO Gastro cu dimensiuni GN 1/2 100 mm și capacitate 5.9 litri.Recipientul are dimensiuni în conformitate cu standardele GASTRO EN 631-1:1996. Gastronormul YA..
Cuva Gastronorm YG-00402 dinpolicarbonat YATO Gastro cu dimensiuni GN 1/2 150 mm și capacitate 8.9 litri.Recipientul ar..
Cuva Gastronorm YG-00402 dinpolicarbonat YATO Gastro cu dimensiuni GN 1/2 150 mm și capacitate 8.9 litri.Recipientul are dimensiuni în conformitate cu standardele GASTRO EN 631-1:1996. Gastronormul YA..
Cuva Gastronorm YG-00410 dinpolicarbonat YATO Gastro cu dimensiuni GN 1/3 65 mm și capacitate 2.4 litri.Recipientul are..
Cuva Gastronorm YG-00410 dinpolicarbonat YATO Gastro cu dimensiuni GN 1/3 65 mm și capacitate 2.4 litri.Recipientul are dimensiuni în conformitate cu standardele GASTRO EN 631-1:1996. Gastronormul YAT..
Cuva Gastronorm YG-00411 dinpolicarbonat YATO Gastro cu dimensiuni GN 1/3 100 mm și capacitate 3.6 litri.Recipientul ar..
Cuva Gastronorm YG-00411 dinpolicarbonat YATO Gastro cu dimensiuni GN 1/3 100 mm și capacitate 3.6 litri.Recipientul are dimensiuni în conformitate cu standardele GASTRO EN 631-1:1996. Gastronormul YA..
Cuva Gastronorm YG-00412 dinpolicarbonat YATO Gastro cu dimensiuni GN 1/3 150 mm și capacitate 5.3 litri.Recipientul ar..
Cuva Gastronorm YG-00412 dinpolicarbonat YATO Gastro cu dimensiuni GN 1/3 150 mm și capacitate 5.3 litri.Recipientul are dimensiuni în conformitate cu standardele GASTRO EN 631-1:1996. Gastronormul YA..
Cuva Gastronorm YG-00413 dinpolicarbonat YATO Gastro cu dimensiuni GN 1/3 200 mm și capacitate 6.9 litri.Recipientul ar..
Cuva Gastronorm YG-00413 dinpolicarbonat YATO Gastro cu dimensiuni GN 1/3 200 mm și capacitate 6.9 litri.Recipientul are dimensiuni în conformitate cu standardele GASTRO EN 631-1:1996. Gastronormul YA..
Cuva gastronorm YG-00419din policarbonat YATO Gastro cu dimensiuni GN 1/4 65 mm și capacitate 1.7 litri. Recipientul ar..
Cuva gastronorm YG-00419din policarbonat YATO Gastro cu dimensiuni GN 1/4 65 mm și capacitate 1.7 litri. Recipientul are dimensiuni în conformitate custandardele GASTRO EN 631-1: 1996. Gastronormul YA..
Cuva gastronorm YG-00420 din policarbonat YATO Gastro cu dimensiuni GN 1/4 100 mm și capacitate 2.5 litri. Recipientul ..
Cuva gastronorm YG-00420 din policarbonat YATO Gastro cu dimensiuni GN 1/4 100 mm și capacitate 2.5 litri. Recipientul are dimensiuni în conformitate custandardele GASTRO EN 631-1: 1996. Gastronormul ..
Cuva gastronorm YG-00421 din policarbonat YATO Gastro cu dimensiuni GN 1/4 150 mm și capacitate 3.7 litri. Recipientul ..
Cuva gastronorm YG-00421 din policarbonat YATO Gastro cu dimensiuni GN 1/4 150 mm și capacitate 3.7 litri. Recipientul are dimensiuni în conformitate custandardele GASTRO EN 631-1: 1996. Gastronormul ..
Cuva gastronorm YG-00426 din policarbonat YATO Gastro cu dimensiuni GN 1/6 100 mm și capacitate 1.5 litri. Recipientul ..
Cuva gastronorm YG-00426 din policarbonat YATO Gastro cu dimensiuni GN 1/6 100 mm și capacitate 1.5 litri. Recipientul are dimensiuni în conformitate custandardele GASTRO EN 631-1: 1996. Gastronormul ..
Cuva gastronorm YG-00425 din policarbonat YATO Gastro cu dimensiuni GN 1/6 65 mm și capacitate 1 litru. Recipientul are..
Cuva gastronorm YG-00425 din policarbonat YATO Gastro cu dimensiuni GN 1/6 65 mm și capacitate 1 litru. Recipientul are dimensiuni în conformitate cu standardele GASTROEN 631-1: 1996. Gastronormul YAT..
Cuva gastronorm YG-00427 din policarbonat YATO Gastro cu dimensiuni GN 1/6 150 mm și capacitate 2.2 litri. Recipientul ..
Cuva gastronorm YG-00427 din policarbonat YATO Gastro cu dimensiuni GN 1/6 150 mm și capacitate 2.2 litri. Recipientul are dimensiuni în conformitate custandardele GASTRO EN 631-1: 1996. Gastronormul ..
Cuva gastronorm YG-00430 din policarbonat YATO Gastro cu dimensiuni GN 1/9 65 mm și capacitate 0,57 litri. Recipientul ..
Cuva gastronorm YG-00430 din policarbonat YATO Gastro cu dimensiuni GN 1/9 65 mm și capacitate 0,57 litri. Recipientul are dimensiuni în conformitate custandardele GASTRO EN 631-1: 1996. Gastronormul ..
Cuva gastronorm YG-00431 din policarbonat YATO Gastro cu dimensiuni GN 1/9 100 mm și capacitate 0,85 litri. Recipientul..
Cuva gastronorm YG-00431 din policarbonat YATO Gastro cu dimensiuni GN 1/9 100 mm și capacitate 0,85 litri. Recipientul are dimensiuni în conformitate custandardele GASTRO EN 631-1: 1996. Gastronormul..
Cuva Gastronorm YATO Gastro,YG-00253, din oțel inoxidabil 201, dimensiune GN 1/1, inălțime 100mm,capacitate de 13,5 l..
Cuva Gastronorm YATO Gastro,YG-00253, din oțel inoxidabil 201, dimensiune GN 1/1, inălțime 100mm,capacitate de 13,5 l.Cuvele GN YATO Gastro sunt proiectate pentru uzprofesional în unitățile de aliment..
Cuva Gastronorm YATO Gastro,YG-00254, din oțel inoxidabil 201, dimensiune GN 1/1, inălțime 150mm,capacitate de 20,5 l..
Cuva Gastronorm YATO Gastro,YG-00254, din oțel inoxidabil 201, dimensiune GN 1/1, inălțime 150mm,capacitate de 20,5 litri.Cuvele GN YATO Gastro sunt proiectate pentru uzprofesional în unitățile de ali..
Gastronom Yato Gastro Professional Kitchen Equipment, YG-00255, din oțel inoxidabil 201,dimensiune GN 1/1, inălțime 2..
Gastronom Yato Gastro Professional Kitchen Equipment, YG-00255, din oțel inoxidabil 201,dimensiune GN 1/1, inălțime 200mm,capacitate de 26 l.TăvileGastronom YATO Gastro suntproiectate pentru uz profes..
Cuva Gastronorm YATO Gastro, YG-00250,din oțel inoxidabil 201, dimensiune GN 1/1, inălțime 20mm, capacitate de 3litri..
Cuva Gastronorm YATO Gastro, YG-00250,din oțel inoxidabil 201, dimensiune GN 1/1, inălțime 20mm, capacitate de 3litri.Cuvele GN YATO Gastro sunt proiectate pentru uz profesional în unitățilede aliment..
Cuva Gastronorm YATO Gastro, YG-00251,din oțel inoxidabil 201, dimensiune GN 1/1, inălțime 40mm, capacitate de 6litri..
Cuva Gastronorm YATO Gastro, YG-00251,din oțel inoxidabil 201, dimensiune GN 1/1, inălțime 40mm, capacitate de 6litri.Cuvele GN YATO Gastro sunt proiectate pentru uz profesional în unitățilede aliment..
Cuva Gastronorm YATO Gastro, YG-00252,din oțel inoxidabil 201, dimensiune GN 1/1, inălțime 65mm, capacitate de 8,5lit..
Cuva Gastronorm YATO Gastro, YG-00252,din oțel inoxidabil 201, dimensiune GN 1/1, inălțime 65mm, capacitate de 8,5litri.Cuvele GN YATO Gastro sunt proiectate pentru uz profesional în unitățilede alime..
Cuva Gastronorm YATO Gastro, YG-00264,din oțel inoxidabil 201, dimensiune GN 1/2, inălțime 150mm, capacitate de 10lit..
Cuva Gastronorm YATO Gastro, YG-00264,din oțel inoxidabil 201, dimensiune GN 1/2, inălțime 150mm, capacitate de 10litri.Cuvele GN YATO Gastro sunt proiectate pentru uz profesional în unitățilede alime..
Cuva Gastronorm YATO Gastro, YG-00265,din oțel inoxidabil 201, dimensiune GN 1/2, inălțime 200mm, capacitate de 12.5 ..
Cuva Gastronorm YATO Gastro, YG-00265,din oțel inoxidabil 201, dimensiune GN 1/2, inălțime 200mm, capacitate de 12.5 litri.CuveleGN YATO Gastro sunt proiectate pentru uz profesional în unitățile deali..
Cuva Gastronorm YATO Gastro, YG-00260,din oțel inoxidabil 201, dimensiune GN 1/2, inălțime 20mm, capacitate de 2litri..
Cuva Gastronorm YATO Gastro, YG-00260,din oțel inoxidabil 201, dimensiune GN 1/2, inălțime 20mm, capacitate de 2litri.Cuvele GN YATO Gastro sunt proiectate pentru uz profesional în unitățilede aliment..
Cuva Gastronorm YATO Gastro, YG-00262,din oțel inoxidabil 201, dimensiune GN 1/2, inălțime 65mm, capacitate de 4.5lit..
Cuva Gastronorm YATO Gastro, YG-00262,din oțel inoxidabil 201, dimensiune GN 1/2, inălțime 65mm, capacitate de 4.5litri.Cuvele GN YATO Gastro sunt proiectate pentru uz profesional în unitățilede alime..
Cuva Gastronorm YATO Gastro, YG-00261,din oțel inoxidabil 201, dimensiune GN 1/2, inălțime 40mm, capacitate de 4litri..
Cuva Gastronorm YATO Gastro, YG-00261,din oțel inoxidabil 201, dimensiune GN 1/2, inălțime 40mm, capacitate de 4litri.Cuvele GN YATO Gastro sunt proiectate pentru uz profesional în unitățilede aliment..
Cuva Gastronorm YATO Gastro, YG-00263,din oțel inoxidabil 201, dimensiune GN 1/2, inălțime 100mm, capacitate de 7litr..
Cuva Gastronorm YATO Gastro, YG-00263,din oțel inoxidabil 201, dimensiune GN 1/2, inălțime 100mm, capacitate de 7litri.Cuvele GN YATO Gastro sunt proiectate pentru uz profesional în unitățilede alimen..
Cuva Gastronorm YATO Gastro, YG-00270,din oțel inoxidabil 201, dimensiune GN 1/3, inălțime 20mm, capacitate de 0.8lit..
Cuva Gastronorm YATO Gastro, YG-00270,din oțel inoxidabil 201, dimensiune GN 1/3, inălțime 20mm, capacitate de 0.8litri.Cuvele GN YATO Gastro sunt proiectate pentru uz profesional în unitățilede alime..
Cuva Gastronorm YATO Gastro, YG-00271,din oțel inoxidabil 201, dimensiune GN 1/3, inălțime 40mm, capacitate de 1.5lit..
Cuva Gastronorm YATO Gastro, YG-00271,din oțel inoxidabil 201, dimensiune GN 1/3, inălțime 40mm, capacitate de 1.5litri.Cuvele GN YATO Gastro sunt proiectate pentru uz profesional în unitățilede alime..
Cuva Gastronorm YATO Gastro, YG-00272,din oțel inoxidabil 201, dimensiune GN 1/3, inălțime 65mm, capacitate de 2.5lit..
Cuva Gastronorm YATO Gastro, YG-00272,din oțel inoxidabil 201, dimensiune GN 1/3, inălțime 65mm, capacitate de 2.5litri.Cuvele GN YATO Gastro sunt proiectate pentru uz profesional în unitățilede alime..
Cuva Gastronorm YATO Gastro, YG-00273,din oțel inoxidabil 201, dimensiune GN 1/3, inălțime 100mm, capacitate de 4litr..
Cuva Gastronorm YATO Gastro, YG-00273,din oțel inoxidabil 201, dimensiune GN 1/3, inălțime 100mm, capacitate de 4litri.Cuvele GN YATO Gastro sunt proiectate pentru uz profesional în unitățilede alimen..
Cuva Gastronorm YATO Gastro, YG-00274,din oțel inoxidabil 201, dimensiune GN 1/3, inălțime 150mm, capacitate de 6litr..
Cuva Gastronorm YATO Gastro, YG-00274,din oțel inoxidabil 201, dimensiune GN 1/3, inălțime 150mm, capacitate de 6litri.Cuvele GN YATO Gastro sunt proiectate pentru uz profesional în unitățilede alimen..
Cuva Gastronorm YATO Gastro, YG-00282,din oțel inoxidabil 201, dimensiune GN 1/4, inălțime 65mm, capacitate de 1.8lit..
Cuva Gastronorm YATO Gastro, YG-00282,din oțel inoxidabil 201, dimensiune GN 1/4, inălțime 65mm, capacitate de 1.8litri.Cuvele GN YATO Gastro sunt proiectate pentru uz profesional în unitățilede alime..
Cuva Gastronorm YATO Gastro, YG-00283,din oțel inoxidabil 201, dimensiune GN 1/4, inălțime 100mm, capacitate de 3litr..
Cuva Gastronorm YATO Gastro, YG-00283,din oțel inoxidabil 201, dimensiune GN 1/4, inălțime 100mm, capacitate de 3litri.Cuvele GN YATO Gastro sunt proiectate pentru uz profesional în unitățilede alimen..
Cuva Gastronorm YATO Gastro, YG-00284,din oțel inoxidabil 201, dimensiune GN 1/4, inălțime 150mm, capacitate de 4.5li..
Cuva Gastronorm YATO Gastro, YG-00284,din oțel inoxidabil 201, dimensiune GN 1/4, inălțime 150mm, capacitate de 4.5litri.Cuvele GN YATO Gastro sunt proiectate pentru uz profesional în unitățilede alim..
Cuva Gastronorm YATO Gastro, YG-00291,din oțel inoxidabil 201, dimensiune GN 1/6, inălțime 100mm, capacitate de 1.7li..
Cuva Gastronorm YATO Gastro, YG-00291,din oțel inoxidabil 201, dimensiune GN 1/6, inălțime 100mm, capacitate de 1.7litri.CuveleGN YATO Gastro sunt proiectate pentru uz profesional în unitățile dealime..
Cuva Gastronorm YATO Gastro, YG-00290,din oțel inoxidabil 201, dimensiune GN 1/6, inălțime 65mm, capacitate de 1litru..
Cuva Gastronorm YATO Gastro, YG-00290,din oțel inoxidabil 201, dimensiune GN 1/6, inălțime 65mm, capacitate de 1litru.Cuvele GN YATO Gastro sunt proiectate pentru uz profesional în unitățilede aliment..
Cuva Gastronorm YATO Gastro, YG-00292,din oțel inoxidabil 201, dimensiune GN 1/6, inălțime 150mm, capacitate de 2.5li..
Cuva Gastronorm YATO Gastro, YG-00292,din oțel inoxidabil 201, dimensiune GN 1/6, inălțime 150mm, capacitate de 2.5litrI.Cuvele GN YATO Gastro sunt proiectate pentru uz profesional în unitățilede alim..
Cuva Gastronorm YATO Gastro, YG-00295,din oțel inoxidabil 201, dimensiune GN 1/9, inălțime 65mm, capacitate de 0.6lit..
Cuva Gastronorm YATO Gastro, YG-00295,din oțel inoxidabil 201, dimensiune GN 1/9, inălțime 65mm, capacitate de 0.6litri.Cuvele GN YATO Gastro sunt proiectate pentru uz profesional în unitățilede alime..
Cuva Gastronorm YATO Gastro, YG-00296,din oțel inoxidabil 201, dimensiune GN 1/9, inălțime 100mm, capacitate de 1litr..
Cuva Gastronorm YATO Gastro, YG-00296,din oțel inoxidabil 201, dimensiune GN 1/9, inălțime 100mm, capacitate de 1litru.Cuvele GN YATO Gastro sunt proiectate pentru uz profesional în unitățilede alimen..
Cuva Gastronorm YATO Gastro, YG-00302,din oțel inoxidabil 201, dimensiune GN 2/3, inălțime 65mm, capacitate de 6.5lit..
Cuva Gastronorm YATO Gastro, YG-00302,din oțel inoxidabil 201, dimensiune GN 2/3, inălțime 65mm, capacitate de 6.5litri.Cuvele GN YATO Gastro sunt proiectate pentru uz profesional în unitățilede alime..
Cuva Gastronorm YATO Gastro, YG-00304,din oțel inoxidabil 201, dimensiune GN 2/3, inălțime 150mm, capacitate de 13lit..
Cuva Gastronorm YATO Gastro, YG-00304,din oțel inoxidabil 201, dimensiune GN 2/3, inălțime 150mm, capacitate de 13litri.Cuvele GN YATO Gastro sunt proiectate pentru uz profesional în unitățilede alime..
Cuva Gastronorm YATO Gastro, YG-00303,din oțel inoxidabil 201, dimensiune GN 2/3, inălțime 100mm, capacitate de 9litr..
Cuva Gastronorm YATO Gastro, YG-00303,din oțel inoxidabil 201, dimensiune GN 2/3, inălțime 100mm, capacitate de 9litri. Cuvele GN YATO Gastro sunt proiectate pentru uz profesional în unitățilede alime..
Cuva Gastronorm perforata YATOGastro, YG-00343, din oțel inoxidabil 201, dimensiune GN 1/1, inălțime 100mm,capacitate..
Cuva Gastronorm perforata YATOGastro, YG-00343, din oțel inoxidabil 201, dimensiune GN 1/1, inălțime 100mm,capacitate de 13.5 litri.Cuvele GN YATO Gastro sunt proiectate pentru uzprofesional în unităț..
Cuva Gastronorm perforata YATOGastro, YG-00344, din oțel inoxidabil 201, dimensiune GN 1/1, inălțime 150mm,capacitate..
Cuva Gastronorm perforata YATOGastro, YG-00344, din oțel inoxidabil 201, dimensiune GN 1/1, inălțime 150mm,capacitate de 20.5 litri.Cuvele GN YATO Gastro sunt proiectate pentru uzprofesional în unităț..
Cuva Gastronorm perforata YATOGastro, YG-00340, din oțel inoxidabil 201, dimensiune GN 1/1, inălțime 20mm,capacitate ..
Cuva Gastronorm perforata YATOGastro, YG-00340, din oțel inoxidabil 201, dimensiune GN 1/1, inălțime 20mm,capacitate de 3 litri.Cuvele GN YATO Gastro sunt proiectate pentru uzprofesional în unitățile ..
Cuva Gastronorm perforata YATOGastro, YG-00342, din oțel inoxidabil 201, dimensiune GN 1/1, inălțime 65mm,capacitate ..
Cuva Gastronorm perforata YATOGastro, YG-00342, din oțel inoxidabil 201, dimensiune GN 1/1, inălțime 65mm,capacitate de 8.5 litri.Cuvele GN YATO Gastro sunt proiectate pentru uzprofesional în unitățil..
Dispenser pentru sosuri cu o capacitate de 350ml.Este fabricat dinpolipropilenă flexibilă, care permite stoarcerea uș..
Dispenser pentru sosuri cu o capacitate de 350ml.Este fabricat dinpolipropilenă flexibilă, care permite stoarcerea ușoară și dozarea precisă a sosurilor, precum: - ketchup; - muștar; - oțet balsamic; ..
Dispenser pentru sosuri cu o capacitate de 700ml.Este fabricat dinpolipropilenă flexibilă, care permite stoarcerea uș..
Dispenser pentru sosuri cu o capacitate de 700ml.Este fabricat dinpolipropilenă flexibilă, care permite stoarcerea ușoară și dozarea precisă a sosurilor, precum: - ketchup; - muștar; - oțet balsamic; ..
Dispenser pentru sosuri cu o capacitate de 350ml. Este fabricat din polipropilenă flexibilă, care permite stoarcerea u..
Dispenser pentru sosuri cu o capacitate de 350ml. Este fabricat din polipropilenă flexibilă, care permite stoarcerea ușoară și dozarea precisă a sosurilor, precum: - ketchup; - muștar; - oțet balsamic..
Dispenser pentru sosuri cu o capacitate de 700ml.Este fabricat dinpolipropilenă flexibilă, care permite stoarcerea uș..
Dispenser pentru sosuri cu o capacitate de 700ml.Este fabricat dinpolipropilenă flexibilă, care permite stoarcerea ușoară și dozarea precisă a sosurilor, precum: - ketchup; - muștar; - oțet balsamic; ..
Dispenser pentru sosuri cu o capacitate de 700ml.Este fabricat dinpolipropilenă flexibilă, care permite stoarcerea uș..
Dispenser pentru sosuri cu o capacitate de 700ml.Este fabricat dinpolipropilenă flexibilă, care permite stoarcerea ușoară și dozarea precisă a sosurilor, precum: - ketchup; - muștar; - oțet balsamic; ..
Dispenser pentru sosuri cu o capacitate de 350ml. Este fabricat din polipropilenă flexibilă, care permite stoarcerea u..
Dispenser pentru sosuri cu o capacitate de 350ml. Este fabricat din polipropilenă flexibilă, care permite stoarcerea ușoară și dozarea precisă a sosurilor, precum: - ketchup; - muștar; - oțet balsamic..
Dispozitiv pentru acutit cutile din oțel și ceramică. Echipat cu două tipuri de lame: - diamant - pentru pre-ascuți..
Dispozitiv pentru acutit cutile din oțel și ceramică. Echipat cu două tipuri de lame: - diamant - pentru pre-ascuțite cutite ceramice și oțel - ceramice - pentru ascuțirea finală..
Dispozitiv pentru ascutit cutile din oțel și ceramică. Echipat cu două tipuri de lame: - diamant - pentru pre-ascuț..
Dispozitiv pentru ascutit cutile din oțel și ceramică. Echipat cu două tipuri de lame: - diamant - pentru pre-ascuțite cutite ceramice și oțel - ceramice - pentru ascuțirea finală. Dotat cu ventuza,..
Dispozitiv pentru ascutit cutile din oțel și ceramică. Dispozitivul are 3 lame: - Diamant - destinat pentru pre-ascut..
Dispozitiv pentru ascutit cutile din oțel și ceramică. Dispozitivul are 3 lame: - Diamant - destinat pentru pre-ascutire cutite ceramice - carbură de tungsten - destinat pentru pre-ascutire cutite din..
Dispozitiv pentru ascutit cutile din oțel și ceramică. Dispozitivul are 3 lame: - Diamant - destinat pentru pre-ascut..
Dispozitiv pentru ascutit cutile din oțel și ceramică. Dispozitivul are 3 lame: - Diamant - destinat pentru pre-ascutire cutite ceramice - carbură de tungsten - destinat pentru pre-ascutire cutite din..
Drenor pentru cuvele YATO Gastro GN 1/1. Este proiectat pentru containerele GN YG-00390/YG-00391/YG-00392/YG-00393. Este..
Drenor pentru cuvele YATO Gastro GN 1/1. Este proiectat pentru containerele GN YG-00390/YG-00391/YG-00392/YG-00393. Este fabricat din policarbonat PC de cea mai înaltă calitate, caracterizat prin dura..
Drenor pentru cuvele YATO Gastro GN 1/2. Este proiectat pentru containerele GN YG-00400/YG-00401/YG-00402/YG-00403. Este..
Drenor pentru cuvele YATO Gastro GN 1/2. Este proiectat pentru containerele GN YG-00400/YG-00401/YG-00402/YG-00403. Este fabricat din policarbonat PC de cea mai înaltă calitate, caracterizat prin dura..
Drenor pentru cuvele YATO Gastro GN 1/3. Este proiectat pentru containerele GN YG-00410/YG-00411/YG-00412/YG-00413. Este..
Drenor pentru cuvele YATO Gastro GN 1/3. Este proiectat pentru containerele GN YG-00410/YG-00411/YG-00412/YG-00413. Este fabricat din policarbonat PC de cea mai înaltă calitate, caracterizat prin dura..
Drenor pentru cuvele YATO Gastro GN 1/4. Este proiectat pentru containerele GN YG-00419/YG-00420/YG-00421. Este fabricat..
Drenor pentru cuvele YATO Gastro GN 1/4. Este proiectat pentru containerele GN YG-00419/YG-00420/YG-00421. Este fabricat din policarbonat PC de cea mai înaltă calitate, caracterizat prin durabilitate ..
Drenor pentru cuvele YATO Gastro GN 1/6. Este proiectat pentru containerele GN YG-00425/YG-00426/YG-00427. Este fabricat..
Drenor pentru cuvele YATO Gastro GN 1/6. Este proiectat pentru containerele GN YG-00425/YG-00426/YG-00427. Este fabricat din policarbonat PC de cea mai înaltă calitate, caracterizat prin durabilitate ..
Furculita pentru carne YATO Gastro cu lungimea furcii de 180 mm. Este fabricata din oțel forjat de cea mai bună calita..
Furculita pentru carne YATO Gastro cu lungimea furcii de 180 mm. Este fabricata din oțel forjat de cea mai bună calitate, duritate HRC 55-58. Procesul de producție în mai multe etape, realizat cu ceri..
Furculita YATO Gastro recomandată în special pentru fripturi, pizza sau burgeri.Fabricat din oțel inoxidabil cromat, ..
Furculita YATO Gastro recomandată în special pentru fripturi, pizza sau burgeri.Fabricat din oțel inoxidabil cromat, cu mâner negru, nituit din polipropilenă durabilă.Lungimea totală 210 mm și partea ..
Oală YATO Gastro cu capac,dimensiuni de 16x9,5cm și o capacitate de 1.9 l.Oala YG-00021 este proiectatăpentru uz prof..
Oală YATO Gastro cu capac,dimensiuni de 16x9,5cm și o capacitate de 1.9 l.Oala YG-00021 este proiectatăpentru uz profesional în industria de catering, cât și pentru uz casnic. Idealpentru prepararea t..
Oală YATO Gastro cu capac, dimensiunide 28x18cm și o capacitate de 11.1 litri.Oala YG-00024 este proiectatăpentru uz ..
Oală YATO Gastro cu capac, dimensiunide 28x18cm și o capacitate de 11.1 litri.Oala YG-00024 este proiectatăpentru uz profesional în industria de catering, cât și pentru uz casnic. Idealpentru preparar..
Oală YATO Gastro cu capac, dimensiunide 36x11cm și o capacitate de 11.2 litri.Oala YG-00055 este proiectatăpentru uz ..
Oală YATO Gastro cu capac, dimensiunide 36x11cm și o capacitate de 11.2 litri.Oala YG-00055 este proiectatăpentru uz profesional în industria de catering, cât și pentru uz casnic. Idealpentru preparar..
Oală YATO Gastro cu capac, dimensiunide 32x16cm și o capacitate de 12.9 litri.Oala YG-00043 este proiectatăpentru uz ..
Oală YATO Gastro cu capac, dimensiunide 32x16cm și o capacitate de 12.9 litri.Oala YG-00043 este proiectatăpentru uz profesional în industria de catering, cât și pentru uz casnic. Idealpentru preparar..
Oală YATO Gastro cu capac,dimensiuni de 32x20cm și o capacitate de 16.1 l.Oala YG-00025 este proiectatăpentru uz prof..
Oală YATO Gastro cu capac,dimensiuni de 32x20cm și o capacitate de 16.1 l.Oala YG-00025 este proiectatăpentru uz profesional în industria de catering, cât și pentru uz casnic. Idealpentru prepararea t..
Oală YATO Gastro cu capac, dimensiuni de 36x18cm și o capacitate de 18.3 litri.Oala YG-00044 este proiectată pentru u..
Oală YATO Gastro cu capac, dimensiuni de 36x18cm și o capacitate de 18.3 litri.Oala YG-00044 este proiectată pentru uz profesional în industria de catering, cât și pentru uz casnic. Ideal pentru prepa..
Oală YATO Gastro cu capac, dimensiunide 16x12cm și o capacitate de 2.4 litri.Oala YG-00001 este proiectată pentru uzp..
Oală YATO Gastro cu capac, dimensiunide 16x12cm și o capacitate de 2.4 litri.Oala YG-00001 este proiectată pentru uzprofesional în industria de catering, cât și pentru uz casnic. Ideal pentrupreparare..
Oală YATO Gastro cu capac, dimensiunide 32x26cm și o capacitate de 20.9 litri.Oala YG-00005 este proiectatăpentru uz ..
Oală YATO Gastro cu capac, dimensiunide 32x26cm și o capacitate de 20.9 litri.Oala YG-00005 este proiectatăpentru uz profesional în industria de catering, cât și pentru uz casnic. Idealpentru preparar..
Oală YATO Gastro cu capac, dimensiuni de 36x22cm și o capacitate de 22.4 litri.Oala YG-00026 este proiectată pentru u..
Oală YATO Gastro cu capac, dimensiuni de 36x22cm și o capacitate de 22.4 litri.Oala YG-00026 este proiectată pentru uz profesional în industria de catering, cât și pentru uz casnic. Ideal pentru prepa..
Oală YATO Gastro cu capac, dimensiunide 20x10.5cm și o capacitate de 3.3 litri.Oala YG-00040 este proiectată pentruuz..
Oală YATO Gastro cu capac, dimensiunide 20x10.5cm și o capacitate de 3.3 litri.Oala YG-00040 este proiectată pentruuz profesional în industria de catering, cât și pentru uz casnic. Ideal pentruprepara..
Oală YATO Gastro cu capac, dimensiunide 40x25cm și o capacitate de 31.4 litri.Oala YG-00045 este proiectată pentruuz ..
Oală YATO Gastro cu capac, dimensiunide 40x25cm și o capacitate de 31.4 litri.Oala YG-00045 este proiectată pentruuz profesional în industria de catering, cât și pentru uz casnic. Ideal pentrupreparar..
Oală YATO Gastro cu capac, dimensiunide 36x36cm și o capacitate de 36.6 litri.Oala YG-00007 este proiectată pentruuz ..
Oală YATO Gastro cu capac, dimensiunide 36x36cm și o capacitate de 36.6 litri.Oala YG-00007 este proiectată pentruuz profesional în industria de catering, cât și pentru uz casnic. Ideal pentrupreparar..
Oală YATO Gastro cu capac, dimensiunide 40x30cm și o capacitate de 37.7 litri.Oala YG-00027 este proiectată pentruuz ..
Oală YATO Gastro cu capac, dimensiunide 40x30cm și o capacitate de 37.7 litri.Oala YG-00027 este proiectată pentruuz profesional în industria de catering, cât și pentru uz casnic. Ideal pentrupreparar..
Oală YATO Gastro cu capac, dimensiunide 20x14cm și o capacitate de 4.4 litri.Oala YG-00022 este proiectată pentru uzp..
Oală YATO Gastro cu capac, dimensiunide 20x14cm și o capacitate de 4.4 litri.Oala YG-00022 este proiectată pentru uzprofesional în industria de catering, cât și pentru uz casnic. Ideal pentrupreparare..
Oală YATO Gastro cu capac, dimensiunide 40x40cm și o capacitate de 50.3 litri.Oala YG-00008 este proiectată pentruuz ..
Oală YATO Gastro cu capac, dimensiunide 40x40cm și o capacitate de 50.3 litri.Oala YG-00008 este proiectată pentruuz profesional în industria de catering, cât și pentru uz casnic. Ideal pentrupreparar..
Oală YATO Gastro cu capac, dimensiunide 24x11cm și o capacitate de 5 litri.Oala YG-00041 este proiectată pentru uzpro..
Oală YATO Gastro cu capac, dimensiunide 24x11cm și o capacitate de 5 litri.Oala YG-00041 este proiectată pentru uzprofesional în industria de catering, cât și pentru uz casnic. Ideal pentruprepararea ..
Oală YATO Gastro cu capac, dimensiunide 20x20cm și o capacitate de 6.3 litri.Oala YG-00002 este proiectată pentru uzp..
Oală YATO Gastro cu capac, dimensiunide 20x20cm și o capacitate de 6.3 litri.Oala YG-00002 este proiectată pentru uzprofesional în industria de catering, cât și pentru uz casnic. Ideal pentrupreparare..
Oală YATO Gastro cu capac, dimensiunide 50x32cm și o capacitate de 62.8 litri.Oala YG-00029 este proiectată pentruuz ..
Oală YATO Gastro cu capac, dimensiunide 50x32cm și o capacitate de 62.8 litri.Oala YG-00029 este proiectată pentruuz profesional în industria de catering, cât și pentru uz casnic. Ideal pentrupreparar..
Oală YATO Gastro cu capac, dimensiunide 24x16cm și o capacitate de 7.2 litri.Oala YG-00023 este proiectată pentru uzp..
Oală YATO Gastro cu capac, dimensiunide 24x16cm și o capacitate de 7.2 litri.Oala YG-00023 este proiectată pentru uzprofesional în industria de catering, cât și pentru uz casnic. Ideal pentrupreparare..
Oală YATO Gastro cu capac, dimensiuni de 45x45cm și o capacitate de 71.6 litri.Oala YG-00009 este proiectată pentru u..
Oală YATO Gastro cu capac, dimensiuni de 45x45cm și o capacitate de 71.6 litri.Oala YG-00009 este proiectată pentru uz profesional în industria de catering, cât și pentru uz casnic. Ideal pentru prepa..
Oală YATO Gastro cu capac, dimensiunide 28x13cm și o capacitate de 8 litri.Oala YG-00042 este proiectată pentru uzpro..
Oală YATO Gastro cu capac, dimensiunide 28x13cm și o capacitate de 8 litri.Oala YG-00042 este proiectată pentru uzprofesional în industria de catering, cât și pentru uz casnic. Ideal pentruprepararea ..
Oală YATO Gastro cu capac, dimensiunide 24x20cm și o capacitate de 9 litri.Oala YG-00003 este proiectată pentru uzpro..
Oală YATO Gastro cu capac, dimensiunide 24x20cm și o capacitate de 9 litri.Oala YG-00003 este proiectată pentru uzprofesional în industria de catering, cât și pentru uz casnic. Ideal pentruprepararea ..
Oală YATO Gastro cu capac, dimensiunide 45x36cm și o capacitate de 57.3 litri.Oala YG-00028 este proiectată pentruuz ..
Oală YATO Gastro cu capac, dimensiunide 45x36cm și o capacitate de 57.3 litri.Oala YG-00028 este proiectată pentruuz profesional în industria de catering, cât și pentru uz casnic. Ideal pentrupreparar..
Oală YATO Gastro cu capac, dimensiuni de 50x50cm și o capacitate de 98.2 litri.Oala YG-00010 este proiectată pentru u..
Oală YATO Gastro cu capac, dimensiuni de 50x50cm și o capacitate de 98.2 litri.Oala YG-00010 este proiectată pentru uz profesional în industria de catering, cât și pentru uz casnic. Ideal pentru prepa..
Oală YATO Gastro cu capac, dimensiuni de 28x28cm și o capacitate de 17 litri.Oala YG-00013 este proiectată pentru uz ..
Oală YATO Gastro cu capac, dimensiuni de 28x28cm și o capacitate de 17 litri.Oala YG-00013 este proiectată pentru uz profesional în industria de catering, cât și pentru uz casnic. Ideal pentru prepara..
Oală YATO Gastro cu capac, dimensiuni de 30x30cm și o capacitate de 21 litri.Oala YG-00014 este proiectată pentru uz ..
Oală YATO Gastro cu capac, dimensiuni de 30x30cm și o capacitate de 21 litri.Oala YG-00014 este proiectată pentru uz profesional în industria de catering, cât și pentru uz casnic. Ideal pentru prepara..
Oală YATO Gastro cu capac, dimensiuni de 36x36cm și o capacitate de 36 litri.Oala YG-00016 este proiectată pentru uz ..
Oală YATO Gastro cu capac, dimensiuni de 36x36cm și o capacitate de 36 litri.Oala YG-00016 este proiectată pentru uz profesional în industria de catering, cât și pentru uz casnic. Ideal pentru prepara..
Oală YATO Gastro cu capac, dimensiuni de 38x38cm și o capacitate de 43 litri.Oala YG-00017 este proiectată pentru uz ..
Oală YATO Gastro cu capac, dimensiuni de 38x38cm și o capacitate de 43 litri.Oala YG-00017 este proiectată pentru uz profesional în industria de catering, cât și pentru uz casnic. Ideal pentru prepara..
Oală YATO Gastro cu capac, dimensiuni de 40x40cm și o capacitate de 50 litri.Oala YG-00018 este proiectată pentru uz ..
Oală YATO Gastro cu capac, dimensiuni de 40x40cm și o capacitate de 50 litri.Oala YG-00018 este proiectată pentru uz profesional în industria de catering, cât și pentru uz casnic. Ideal pentru prepara..
Oală YATO Gastro cu capac, dimensiunide 32x22cm și o capacitate de 17 litri.Oala YG-00048 este proiectată pentruuz pr..
Oală YATO Gastro cu capac, dimensiunide 32x22cm și o capacitate de 17 litri.Oala YG-00048 este proiectată pentruuz profesional în industria de catering, cât și pentru uz casnic. Ideal pentruprepararea..
Oală YATO Gastro cu capac, dimensiunide 50x30cm și o capacitate de 58 litri.Oala YG-00052 este proiectată pentruuz pr..
Oală YATO Gastro cu capac, dimensiunide 50x30cm și o capacitate de 58 litri.Oala YG-00052 este proiectată pentruuz profesional în industria de catering, cât și pentru uz casnic. Ideal pentruprepararea..
Pila pentru ascuțirea cuțitelor, lungime de lucru de 200mm. Este fabricata din oțel forjat de cea mai bună calitate,..
Pila pentru ascuțirea cuțitelor, lungime de lucru de 200mm. Este fabricata din oțel forjat de cea mai bună calitate, duritate HR 55-58, care garantează o ascutirea foarte eficienta a cutitelor. Un ele..
Polonic YatoGastro, YG-02776, cu o capacitate de 120 ml și o lungime de 315mm, fabricat dinoțel inoxidabil 18/8 cu pro..
Polonic YatoGastro, YG-02776, cu o capacitate de 120 ml și o lungime de 315mm, fabricat dinoțel inoxidabil 18/8 cu profil de 2.5mm grosime.Finisajul cromat îi conferă un aspect elegant si facilitează ..
Polonic pentru sosuri YatoGastro, YG-02777, cu o lungime de 315mm, fabricat dinoțel inoxidabil 18/8 cu profil de 2.5mm ..
Polonic pentru sosuri YatoGastro, YG-02777, cu o lungime de 315mm, fabricat dinoțel inoxidabil 18/8 cu profil de 2.5mm grosime.Finisajul cromat îi conferă un aspect elegant si facilitează curățarea și..
Container rotund pentru depozitarea alimentelor de 10 litri YATO Gastro, înălțime 310mm și diametru 210mm. Fabricat ..
Container rotund pentru depozitarea alimentelor de 10 litri YATO Gastro, înălțime 310mm și diametru 210mm. Fabricat din polipropilenă durabilă și elastica, permite depozitarea hranei în intervalul de ..
Container rotund pentru depozitarea alimentelor de 15 litri YATO Gastro, înălțime 300mm și diametru 310mm. Fabricat ..
Container rotund pentru depozitarea alimentelor de 15 litri YATO Gastro, înălțime 300mm și diametru 310mm. Fabricat din polipropilenă durabilă și elastica, permite depozitarea hranei în intervalul de ..
Container rotund pentru depozitarea alimentelor de 1 litru YATO Gastro, înălțime 128mm și diametru 120mm.Fabricat di..
Container rotund pentru depozitarea alimentelor de 1 litru YATO Gastro, înălțime 128mm și diametru 120mm.Fabricat din polipropilenădurabilă și elastica, permite depozitarea hranei în intervalul de tem..
Container rotund pentru depozitarea alimentelor de 20 litri YATO Gastro, înălțime 310mm și diametru 370mm. Fabricat ..
Container rotund pentru depozitarea alimentelor de 20 litri YATO Gastro, înălțime 310mm și diametru 370mm. Fabricat din polipropilenă durabilă și elastica, permite depozitarea hranei în intervalul de ..
Container rotund pentru depozitarea alimentelor de 2 litri YATO Gastro, înălțime 183mm și diametru 110mm. Fabricat d..
Container rotund pentru depozitarea alimentelor de 2 litri YATO Gastro, înălțime 183mm și diametru 110mm. Fabricat din polipropilenădurabilă și elastica, permite depozitarea hranei în intervalul de te..
Container rotund pentru depozitarea alimentelor de 4 litri YATO Gastro, înălțime 183mm și diametru 210mm. Fabricat d..
Container rotund pentru depozitarea alimentelor de 4 litri YATO Gastro, înălțime 183mm și diametru 210mm. Fabricat din polipropilenă durabilă și elastica, permite depozitarea hranei în intervalul de t..
Container rotund pentru depozitarea alimentelor de 6 litri YATO Gastro, înălțime 222mm și diametru 200mm. Fabricat d..
Container rotund pentru depozitarea alimentelor de 6 litri YATO Gastro, înălțime 222mm și diametru 200mm. Fabricat din polipropilenă durabilă și elastica, permite depozitarea hranei în intervalul de t..
Container rotund pentru depozitarea alimentelor de 7.5 litri YATO Gastro, înălțime 222mm și diametru 270mm. Fabricat..
Container rotund pentru depozitarea alimentelor de 7.5 litri YATO Gastro, înălțime 222mm și diametru 270mm. Fabricat din polipropilenă durabilă și elastica, permite depozitarea hranei în intervalul de..
Recipient înlocuibil pentru căruciorul de service YG-09101 . Recipientul cu dimensiunile exterioare 275x195x310mm și..
Recipient înlocuibil pentru căruciorul de service YG-09101 . Recipientul cu dimensiunile exterioare 275x195x310mm și dimensiunile interne 265x185x305mm . Este confecționat din polipropilenă de înaltă..
Container YATO 81L de marfă. Recipientul este destinat depozitării, transportului și dozării produselor aflate în ..
Container YATO 81L de marfă. Recipientul este destinat depozitării, transportului și dozării produselor aflate în vrac, cum ar fi: făină zahăr sare orez șrot Ideal pentru bucătării, brutării și..
Satar pentru carnea cruda YATO Gastro.Cuțitul este realizat înconformitate cu standardele HACCP. Are un mâner roșu, ..
Satar pentru carnea cruda YATO Gastro.Cuțitul este realizat înconformitate cu standardele HACCP. Are un mâner roșu, ceea ce înseamnă că cuțitul este dedicat cărnii brute.Mânerul este fabricat dinpolip..
Scafa pentru gheata YatoGastro de 950ml.Datorită posibilității de utilizare în intervalul de temperaturi de la -40gr..
Scafa pentru gheata YatoGastro de 950ml.Datorită posibilității de utilizare în intervalul de temperaturi de la -40gradeC până la + 99gradeC, este de asemenea ideala pentru folosirea in cazul produselo..
Scafa din aluminiu, cu capacitatea de 150ml, YG-02450, pentru produsele vrac. Scafa nu poate fi spalata in masina de spa..
Scafa din aluminiu, cu capacitatea de 150ml, YG-02450, pentru produsele vrac. Scafa nu poate fi spalata in masina de spalat vase..
Sita pentru pizza cu un diametru de 300 mm YATO YG-02032 . Plasa de aluminiu atent realizată garantează coacerea piz..
Sita pentru pizza cu un diametru de 300 mm YATO YG-02032 . Plasa de aluminiu atent realizată garantează coacerea pizzei . Diametrul exterior este de 300 mm, iar diametrul interior de 280 mm . Muchi..
Sita pentru pizza cu un diametru de 330 mm YATO YG-02033 . Plasa de aluminiu atent realizată garantează coacerea piz..
Sita pentru pizza cu un diametru de 330 mm YATO YG-02033 . Plasa de aluminiu atent realizată garantează coacerea pizzei . Diametrul exterior este de 330 mm, iar diametrul interior de 310 mm . Muchi..
Sita pentru pizza cu un diametru de 350 mm YATO YG-02034 . Plasa de aluminiu atent realizată garantează coacerea piz..
Sita pentru pizza cu un diametru de 350 mm YATO YG-02034 . Plasa de aluminiu atent realizată garantează coacerea pizzei . Diametrul exterior este de 350 mm, iar diametrul interior de 330 mm . Muchi..
Sita pentru pizza cu un diametru de 400 mm YATO YG-02036 . Plasa de aluminiu atent realizată garantează coacerea piz..
Sita pentru pizza cu un diametru de 400 mm YATO YG-02036 . Plasa de aluminiu atent realizată garantează coacerea pizzei . Diametrul exterior este de 400 mm, iar diametrul interior de 380 mm . Muchi..
Sita pentru pizza cu un diametru de 450 mm YATO YG-02037 . Plasa de aluminiu atent realizată garantează coacerea piz..
Sita pentru pizza cu un diametru de 450 mm YATO YG-02037 . Plasa de aluminiu atent realizată garantează coacerea pizzei . Diametrul exterior este de 450 mm, iar diametrul interior de 430 mm . Muchi..
Sita pentru pizza cu un diametru de 500 mm YATO YG-02038 . Plasa de aluminiu atent realizată garantează coacerea piz..
Sita pentru pizza cu un diametru de 500 mm YATO YG-02038 . Plasa de aluminiu atent realizată garantează coacerea pizzei . Diametrul exterior este de 500 mm, iar diametrul interior de 480 mm . Muchi..
Sita cu maner YATO Gastro cudiametrul de 155mm. Mânerul armat de 330 mm esterealizat din fire de 4 mm grosime. Ochiuril..
Sita cu maner YATO Gastro cudiametrul de 155mm. Mânerul armat de 330 mm esterealizat din fire de 4 mm grosime. Ochiurile sitei sunt de 6x6mm. Sita YATO este realizată dinoțel inoxidabil de înaltă cali..
Sita cu maner YATO Gastro cudiametrul de 220mm. Mânerul armat de 400 mm esterealizat din fire de 4 mm grosime. Ochiuril..
Sita cu maner YATO Gastro cudiametrul de 220mm. Mânerul armat de 400 mm esterealizat din fire de 4 mm grosime. Ochiurile sitei sunt de 2x2mm. Sita YATO este realizată dinoțel inoxidabil de înaltă cali..
Sită Yato Gastro cu diametrul de 220 mm, adancime de 60mm, iar sita cu dimensiunea ochiului de 1mm.Este realizata din o..
Sită Yato Gastro cu diametrul de 220 mm, adancime de 60mm, iar sita cu dimensiunea ochiului de 1mm.Este realizata din oțel inoxidabil de înaltă calitate, iar suprafața este cromată. Sita este ușor de ..
Sită Yato Gastro cu diametrul de 280 mm, adancime de 70mm, iar sita cu dimensiunea ochiului de 1mm.Este realizata din o..
Sită Yato Gastro cu diametrul de 280 mm, adancime de 70mm, iar sita cu dimensiunea ochiului de 1mm.Este realizata din oțel inoxidabil de înaltă calitate, iar suprafața este cromată. Sita este ușor de ..
Spaclu drept YATO Gastro. Fabricat din oțel inoxidabil de înaltă calitate cu o duritate de 52-55HRC, este foarte rezi..
Spaclu drept YATO Gastro. Fabricat din oțel inoxidabil de înaltă calitate cu o duritate de 52-55HRC, este foarte rezistent și în același timp flexibil. Ideal pentru mutarea, răsturnarea alimentelor, i..
Spatulă YatoGastro pentru produse de cofetărie, YG-02408, cu lungime totală de 225mm.Fabricata din oțel inoxidabil S..
Spatulă YatoGastro pentru produse de cofetărie, YG-02408, cu lungime totală de 225mm.Fabricata din oțel inoxidabil SS420 de cea mai bună calitate, cu o grosime a profilului de 1,0mm, se caracterizeaza..
Spatulă YatoGastro pentru produse de cofetărie, YG-02409, cu lungime totală de 335mm.Fabricata din oțel inoxidabil S..
Spatulă YatoGastro pentru produse de cofetărie, YG-02409, cu lungime totală de 335mm.Fabricata din oțel inoxidabil SS420 de cea mai bună calitate, cu o grosime a profilului de 1,0mm, se caracterizeaza..
Spatulă YatoGastro pentru produse de cofetărie, YG-02410, cu lungime totală de 385mm.Fabricata din oțel inoxidabil S..
Spatulă YatoGastro pentru produse de cofetărie, YG-02410, cu lungime totală de 385mm.Fabricata din oțel inoxidabil SS420 de cea mai bună calitate, cu o grosime a profilului de 1,0mm, se caracterizeaza..
Spatulă YatoGastro pentru produse de cofetărie, YG-02411, cu lungime totală de 440mm.Fabricata din oțel inoxidabil S..
Spatulă YatoGastro pentru produse de cofetărie, YG-02411, cu lungime totală de 440mm.Fabricata din oțel inoxidabil SS420 de cea mai bună calitate, cu o grosime a profilului de 1,0mm, se caracterizeaza..
Spatulă YatoGastro pentru produse de cofetărie, YG-02412, cu lungime totală de 485mm.Fabricata din oțel inoxidabil S..
Spatulă YatoGastro pentru produse de cofetărie, YG-02412, cu lungime totală de 485mm.Fabricata din oțel inoxidabil SS420 de cea mai bună calitate, cu o grosime a profilului de 1,0mm, se caracterizeaza..
Spatulă curbata YATO Gastro de 95 mm de YATO.Fabricatadin oțel inoxidabil de înaltă calitate cu o duritate de 52-55H..
Spatulă curbata YATO Gastro de 95 mm de YATO.Fabricatadin oțel inoxidabil de înaltă calitate cu o duritate de 52-55HRC, este foarte rezistenta și în același timp flexibila. Ideala pentru mutarea, răst..
Spatulă curbata YatoGastro pentru produse de cofetărie, YG-02413, cu lungime totală de 225mm.Fabricata din oțel inox..
Spatulă curbata YatoGastro pentru produse de cofetărie, YG-02413, cu lungime totală de 225mm.Fabricata din oțel inoxidabil SS420 de cea mai bună calitate, cu o grosime a profilului de 1,0mm, se caract..
Spatulă curbata YATO Gastro de 72 mm de YATO.Fabricatadin oțel inoxidabil de înaltă calitate cu o duritate de 52-55H..
Spatulă curbata YATO Gastro de 72 mm de YATO.Fabricatadin oțel inoxidabil de înaltă calitate cu o duritate de 52-55HRC, este foarte rezistenta și în același timp flexibila. Ideala pentru mutarea, răst..
Spatulă curbata YatoGastro pentru produse de cofetărie, YG-02414, cu lungime totală de 335mm.Fabricata din oțel inox..
Spatulă curbata YatoGastro pentru produse de cofetărie, YG-02414, cu lungime totală de 335mm.Fabricata din oțel inoxidabil SS420 de cea mai bună calitate, cu o grosime a profilului de 1,0mm, se caract..
Spatulă curbata YatoGastro pentru produse de cofetărie, YG-02416, cu lungime totală de 430mm.Fabricata din oțel inox..
Spatulă curbata YatoGastro pentru produse de cofetărie, YG-02416, cu lungime totală de 430mm.Fabricata din oțel inoxidabil SS420 de cea mai bună calitate, cu o grosime a profilului de 1,0mm, se caract..
Spatulă curbata YatoGastro pentru produse de cofetărie, YG-02415, cu lungime totală de 385mm.Fabricata din oțel inox..
Spatulă curbata YatoGastro pentru produse de cofetărie, YG-02415, cu lungime totală de 385mm.Fabricata din oțel inoxidabil SS420 de cea mai bună calitate, cu o grosime a profilului de 1,0mm, se caract..
Găleată cu brioșă de YATO YG-02773. O lingură cu slot cu un diametru de 110mm și o lungime de 370 mm este utilă ..
Găleată cu brioșă de YATO YG-02773. O lingură cu slot cu un diametru de 110mm și o lungime de 370 mm este utilă în special în hoteluri, restaurante și bufeturi. Fabricat de înaltă calitate 18/8 din ..
Strecuratoare YATO Gastro cu diametrul de 120mm. Diametrul exterior al strecuratoarei este de 120 mm, mânerul cu o lung..
Strecuratoare YATO Gastro cu diametrul de 120mm. Diametrul exterior al strecuratoarei este de 120 mm, mânerul cu o lungime de 15,5 cm este realizat din fire de 4 mm grosime, iar plasa are ochiurile de..
Strecuratoare YATO Gastro cu diametrul de 160mm.Diametrulexterior al strecuratoarei este de 160 mm, mânerul cu o lungim..
Strecuratoare YATO Gastro cu diametrul de 160mm.Diametrulexterior al strecuratoarei este de 160 mm, mânerul cu o lungime de 165 mm este realizat din fire de 4.5 mm grosime, iar plasa are ochiurile de ..
Tel YatoGastro cu o lungime de 300mm, YG-02510 .Realizat din 8 tije din oțel inoxidabil 18/8, grosimea tijei fiind de 2..
Tel YatoGastro cu o lungime de 300mm, YG-02510 .Realizat din 8 tije din oțel inoxidabil 18/8, grosimea tijei fiind de 2,4 mm .Mâner cu o lungime de 110mm terminat cu o agatatoare.Telul Yato este ușor ..
Tel YatoGastro cu o lungime de 400mm, YG-02511.Realizat din 8 tije din oțel inoxidabil 18/8, grosimea tijei fiind de 2,..
Tel YatoGastro cu o lungime de 400mm, YG-02511.Realizat din 8 tije din oțel inoxidabil 18/8, grosimea tijei fiind de 2,4 mm .Mâner cu o lungime de 110mm terminat cu o agatatoare.Telul Yato este ușor d..
Tel YatoGastro cu o lungime de 500mm, YG-02512.Realizat din 8 tije din oțel inoxidabil 18/8, grosimea tijei fiind de 2,..
Tel YatoGastro cu o lungime de 500mm, YG-02512.Realizat din 8 tije din oțel inoxidabil 18/8, grosimea tijei fiind de 2,4 mm .Mâner cu o lungime de 110mm terminat cu o agatatoare.Telul Yato este ușor d..
Tel YatoGastro cu o lungime de 600mm, YG-02513.Realizat din 8 tije din oțel inoxidabil 18/8, grosimea tijei fiind de 2,..
Tel YatoGastro cu o lungime de 600mm, YG-02513.Realizat din 8 tije din oțel inoxidabil 18/8, grosimea tijei fiind de 2,4 mm .Mâner cu o lungime de 110mm terminat cu o agatatoare.Telul Yato este ușor d..
Tigaie YATO Gastro, dimensiuni de 24x5cm și o capacitate de 2.3 l.Tigaie YG-00101, este proiectată pentru uz profesion..
Tigaie YATO Gastro, dimensiuni de 24x5cm și o capacitate de 2.3 l.Tigaie YG-00101, este proiectată pentru uz profesional în industria de catering, cât și pentru uz casnic. Ideal pentru prepararea tutu..
Tigaie profesională cu inducție din oțel inoxidabil, diametru de 28 cm și capacitate de 3,1 l. Tigaia profesională ..
Tigaie profesională cu inducție din oțel inoxidabil, diametru de 28 cm și capacitate de 3,1 l. Tigaia profesională pentru echipamente YATO este concepută pentru utilizare profesională în industria de ..
Tigaie YATO Gastro, dimensiunide 32x5cm și o capacitate de 4litri.Tigaie YG-00103, este proiectatăpentru uz profesiona..
Tigaie YATO Gastro, dimensiunide 32x5cm și o capacitate de 4litri.Tigaie YG-00103, este proiectatăpentru uz profesional în industria de catering, cât și pentru uz casnic. Idealpentru prepararea tuturo..
Tigaie YATO Gastro, dimensiunide 40x7cm și o capacitate de 8.8 litri.Tigaie YG-00105, esteproiectată pentru uz profesi..
Tigaie YATO Gastro, dimensiunide 40x7cm și o capacitate de 8.8 litri.Tigaie YG-00105, esteproiectată pentru uz profesional în industria de catering, cât și pentru uzcasnic. Ideal pentru prepararea tut..
Cratita cu capac si maner YATO Gastro, dimensiuni de 28x13cm și o capacitate de 8 litri. Cratita YG-00063 esteproiectat..
Cratita cu capac si maner YATO Gastro, dimensiuni de 28x13cm și o capacitate de 8 litri. Cratita YG-00063 esteproiectată pentru uz profesional în industria de catering, cât și pentru uzcasnic. Ideal p..
Tigaie YATO Gastro, dimensiunide 24X7.5cm și o capacitate de 3.4 litri.Tigaie YG-00081, esteproiectată pentru uz profe..
Tigaie YATO Gastro, dimensiunide 24X7.5cm și o capacitate de 3.4 litri.Tigaie YG-00081, esteproiectată pentru uz profesional în industria de catering, cât și pentru uzcasnic. Ideal pentru prepararea t..
Tigaie YATO Gastro cu diametrul de 240mm din aluminiu acoperitcu un strat de TEFLON PLATINUM PLUS. Tigaia YG-00131 marca..
Tigaie YATO Gastro cu diametrul de 240mm din aluminiu acoperitcu un strat de TEFLON PLATINUM PLUS. Tigaia YG-00131 marca YATO cu diametrul de 240 mm și o adâncime de 40mm este fabricată din aluminiu t..
Tigaie YATO Gastro cu cu diametrul de 280mm din aluminiu acoperit cu un strat de TEFLON PLATINUM PLUS. Tigaia YG-00132 m..
Tigaie YATO Gastro cu cu diametrul de 280mm din aluminiu acoperit cu un strat de TEFLON PLATINUM PLUS. Tigaia YG-00132 marca YATO cu diametrul de 280 mm și o adâncime de 45 mmeste fabricată din alumin..
Tigaie YATO Gastro cu cu diametrul de 320mm din aluminiu acoperit cu un strat de TEFLON PLATINUM PLUS. Tigaia YG-00133 m..
Tigaie YATO Gastro cu cu diametrul de 320mm din aluminiu acoperit cu un strat de TEFLON PLATINUM PLUS. Tigaia YG-00133 marca YATO cu diametrul de 320 mm și o adâncime de 50 mm este fabricată din alumi..
Tigaie pentru Clătite YATO Gastro cu diametrul de 260mm din aluminiu acoperitcu un strat de TEFLON PLATINUM PLUS. Tigai..
Tigaie pentru Clătite YATO Gastro cu diametrul de 260mm din aluminiu acoperitcu un strat de TEFLON PLATINUM PLUS. Tigaia YG-00152 marca YATO cu diametrul de 260 mm și o adâncime de 20 mm este fabricat..
Tigaie pentru Clătite YATO Gastro cu diametrul de 300mm din aluminiu acoperitcu un strat de TEFLON PLATINUM PLUS. Tigai..
Tigaie pentru Clătite YATO Gastro cu diametrul de 300mm din aluminiu acoperitcu un strat de TEFLON PLATINUM PLUS. Tigaia YG-00153 marca YATO cu diametrul de 300 mm și o adâncime de 20 mm este fabricat..
Tigaie pentru Pește Yato Gastro cu dimensinea de 400x290mm din aluminiu acoperitcu un strat de TEFLON PLATINUM PLUS. Ti..
Tigaie pentru Pește Yato Gastro cu dimensinea de 400x290mm din aluminiu acoperitcu un strat de TEFLON PLATINUM PLUS. Tigaia YG-00155 marca YATO cu dimensinea de 400x290mm și o adâncime de 50 mm este f..
Tigaie cu Inducție YATO Gastro cu diametrul de 240mm din aluminiu acoperitcu un strat de TEFLON PLATINUM PLUS. Tigaia Y..
Tigaie cu Inducție YATO Gastro cu diametrul de 240mm din aluminiu acoperitcu un strat de TEFLON PLATINUM PLUS. Tigaia YG-00160 marca YATO cu diametrul de 240 mm și o adâncime de 40 mm este fabricată d..
Tigaie cu Inducție YATO Gastro cu diametrul de 280mm din aluminiu acoperitcu un strat de TEFLON PLATINUM PLUS. Tigaia Y..
Tigaie cu Inducție YATO Gastro cu diametrul de 280mm din aluminiu acoperitcu un strat de TEFLON PLATINUM PLUS. Tigaia YG-00161 marca YATO cu diametrul de 280 mm și o adâncime de 45 mm este fabricată d..
Tocator YATO Gastro cu o dimensiune de 250x150mm. Este fabricat din polietilenă de înaltă calitate, cu grosimea de 10..
Tocator YATO Gastro cu o dimensiune de 250x150mm. Este fabricat din polietilenă de înaltă calitate, cu grosimea de 10 mm, care garantează o rezistență ridicată și durabilitate. Tocatorul YATO poate fi..
Tocator YATO Gastro cu o dimensiune de 300x220mm. Este fabricat din polietilenă de înaltă calitate, cu grosimea de 10..
Tocator YATO Gastro cu o dimensiune de 300x220mm. Este fabricat din polietilenă de înaltă calitate, cu grosimea de 10 mm, care garantează o rezistență ridicată și durabilitate. Tocatorul YATO poate fi..
Tocator YATO Gastro 450x300x13mm culoarea alba, conform sistemului HACCP este destinat contactului cu produsele lactate...
Tocator YATO Gastro 450x300x13mm culoarea alba, conform sistemului HACCP este destinat contactului cu produsele lactate. Este fabricat din polietilenă de înaltă calitate, avand o grosime de 13 mm, car..
Tocator YATO Gastro 600x400x20mm culoarea alba, conform sistemului HACCP este destinat contactului cu produsele lactate...
Tocator YATO Gastro 600x400x20mm culoarea alba, conform sistemului HACCP este destinat contactului cu produsele lactate. Este fabricat din polietilenă de înaltă calitate, avand o grosime de 20 mm, car..
Tocator YATO Gastro 450x300x13mm culoarea albastra, conform sistemului HACCP este destinat contactului cu carnea de pest..
Tocator YATO Gastro 450x300x13mm culoarea albastra, conform sistemului HACCP este destinat contactului cu carnea de peste. Este fabricat din polietilenă de înaltă calitate, avand o grosime de 13 mm, c..
Tocator YATO Gastro 600x400x20mm culoarea albastra, conform sistemului HACCP este destinat contactului cu carnea de pest..
Tocator YATO Gastro 600x400x20mm culoarea albastra, conform sistemului HACCP este destinat contactului cu carnea de peste. Este fabricat din polietilenă de înaltă calitate, avand o grosime de 20 mm, c..
Tocator YATO Gastro 450x300x13mm culoarea galbena, conform sistemului HACCP este destinat contactului cu carnea de pasar..
Tocator YATO Gastro 450x300x13mm culoarea galbena, conform sistemului HACCP este destinat contactului cu carnea de pasare. Este fabricat din polietilenă de înaltă calitate, avand o grosime de 13 mm, c..
Tocator YATO Gastro 600x400x20mm culoarea galbena, conform sistemului HACCP este destinat contactului cu carnea de pasar..
Tocator YATO Gastro 600x400x20mm culoarea galbena, conform sistemului HACCP este destinat contactului cu carnea de pasare. Este fabricat din polietilenă de înaltă calitate, avand o grosime de 20 mm, c..
Tocator YATO Gastro 450x300x13mm culoarea maron, conform sistemului HACCP este destinat contactului cu carnea gatita, ca..
Tocator YATO Gastro 450x300x13mm culoarea maron, conform sistemului HACCP este destinat contactului cu carnea gatita, cat si cruda. Este fabricat din polietilenă de înaltă calitate, avand o grosime de..
Tocator YATO Gastro 600x400x20mm culoarea maron, conform sistemului HACCP este destinat contactului cu carnea gatita, ca..
Tocator YATO Gastro 600x400x20mm culoarea maron, conform sistemului HACCP este destinat contactului cu carnea gatita, cat si cruda. Este fabricat din polietilenă de înaltă calitate, avand o grosime de..
Tocator YATO Gastro 450x300x13mm culoarea roșie, conform sistemului HACCP este destinat contactului cu carnea cruda. Es..
Tocator YATO Gastro 450x300x13mm culoarea roșie, conform sistemului HACCP este destinat contactului cu carnea cruda. Este fabricat din polietilenă de înaltă calitate, avand o grosime de 13 mm, care ga..
Tocator YATO Gastro 600x400x20mm culoarea roșie, conform sistemului HACCP este destinat contactului cu carnea cruda. Es..
Tocator YATO Gastro 600x400x20mm culoarea roșie, conform sistemului HACCP este destinat contactului cu carnea cruda. Este fabricat din polietilenă de înaltă calitate, avand o grosime de 20 mm, care ga..
Tocator YATO Gastro 450x300x13mm culoarea verde, conform sistemului HACCP este destinat contactului cu legume. Este fabr..
Tocator YATO Gastro 450x300x13mm culoarea verde, conform sistemului HACCP este destinat contactului cu legume. Este fabricat din polietilenă de înaltă calitate, avand o grosime de 13 mm, care garantea..
Tocator YATO Gastro 600x400x20mm culoarea verde, conform sistemului HACCP este destinat contactului cu legume. Este fabr..
Tocator YATO Gastro 600x400x20mm culoarea verde, conform sistemului HACCP este destinat contactului cu legume. Este fabricat din polietilenă de înaltă calitate, avand o grosime de 20 mm, care garantea..
Tocator scurgere pt resturi organice..
Tocator scurgere pt resturi organice..