You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Categories

Subcategorii

Cană de masura cu o capacitate de 1000 ml. Canile de masura Yato Gastro sunt fabricate din polipropilenă flexibil..
Cană de masura cu o capacitate de 1000 ml. Canile de masura Yato Gastro sunt fabricate din polipropilenă flexibilă și durabilă, care nu absoarbe nici mirosurile, nici aromele, si sunt prevazute ..
Cană de masura cu o capacitate de 2000 ml. Canile de masura Yato Gastro sunt fabricate din polipropilenă flexibil..
Cană de masura cu o capacitate de 2000 ml. Canile de masura Yato Gastro sunt fabricate din polipropilenă flexibilă și durabilă, care nu absoarbe nici mirosurile, nici aromele, si sunt prevazute ..
Cană de masura cu o capacitate de 3000 ml. Canile de masura Yato Gastro sunt fabricate din polipropilenă flexibil..
Cană de masura cu o capacitate de 3000 ml. Canile de masura Yato Gastro sunt fabricate din polipropilenă flexibilă și durabilă, care nu absoarbe nici mirosurile, nici aromele, si sunt prevazute ..
Cană de masura cu o capacitate de 5000 ml. Canile de masura Yato Gastro sunt fabricate din polipropilenă flexibil..
Cană de masura cu o capacitate de 5000 ml. Canile de masura Yato Gastro sunt fabricate din polipropilenă flexibilă și durabilă, care nu absoarbe nici mirosurile, nici aromele, si sunt prevazute ..
Cană de masura cu o capacitate de 500 ml. Canile de masura Yato Gastro sunt fabricate din polipropilenă flexibil..
Cană de masura cu o capacitate de 500 ml. Canile de masura Yato Gastro sunt fabricate din polipropilenă flexibilă și durabilă, care nu absoarbe nici mirosurile, nici aromele, si sunt prevazute c..
Capac pentru Gastronorm  din policarbonat YATO Gastro cu dimensiuni GN 1/1. Capacul are dimensiuni în conformi..
Capac pentru Gastronorm  din policarbonat YATO Gastro cu dimensiuni GN 1/1. Capacul are dimensiuni în conformitate cu standardele GASTRO EN 631-1: 1996. Capacul pentru Gastronorm Yato Ga..
Capac pentru Gastronorm  din policarbonat YATO Gastro cu dimensiuni GN 1/2. Capacul are dimensiuni în conformitat..
Capac pentru Gastronorm  din policarbonat YATO Gastro cu dimensiuni GN 1/2. Capacul are dimensiuni în conformitate cu standardele GASTRO EN 631-1: 1996. Capacul pentru Gastronorm Yato Gastro..
Capac pentru Gastronorm  din policarbonat YATO Gastro cu dimensiuni GN 1/3. Capacul are dimensiuni în conformitat..
Capac pentru Gastronorm  din policarbonat YATO Gastro cu dimensiuni GN 1/3. Capacul are dimensiuni în conformitate cu standardele GASTRO EN 631-1: 1996. Capacul pentru Gastronorm Yato Gastro..
Capac pentru Gastronorm  din policarbonat YATO Gastro cu dimensiuni GN 1/4. Capacul are dimensiuni în conformitat..
Capac pentru Gastronorm  din policarbonat YATO Gastro cu dimensiuni GN 1/4. Capacul are dimensiuni în conformitate cu standardele GASTRO EN 631-1: 1996. Capacul pentru Gastronorm Yato Gastro..
Capac pentru Gastronorm  din policarbonat YATO Gastro cu dimensiuni GN 1/6. Capacul are dimensiuni în conformitat..
Capac pentru Gastronorm  din policarbonat YATO Gastro cu dimensiuni GN 1/6. Capacul are dimensiuni în conformitate cu standardele GASTRO EN 631-1: 1996. Capacul pentru Gastronorm Yato Gastro..
Capac pentru Gastronorm  din policarbonat YATO Gastro cu dimensiuni GN 1/9. Capacul are dimensiuni în conformitat..
Capac pentru Gastronorm  din policarbonat YATO Gastro cu dimensiuni GN 1/9. Capacul are dimensiuni în conformitate cu standardele GASTRO EN 631-1: 1996. Capacul pentru Gastronorm Yato Gastro..
Capac roșu pentru recipientul de depozitare YG-00522. Fabricat din polietilenă flexibilă, permite etanșarea eta..
Capac roșu pentru recipientul de depozitare YG-00522. Fabricat din polietilenă flexibilă, permite etanșarea etanșă perfecta a recipientului de depozitare. Dimensiunile 232x232 mm..
Capac albastru pentru recipientul YG-00523 și YG-00524.Fabricat din polietilenă flexibilă, permite etanșarea etan..
Capac albastru pentru recipientul YG-00523 și YG-00524.Fabricat din polietilenă flexibilă, permite etanșarea etanșă perfecta a containerului. Dimensiunile de 293x293 mm se potrivesc cu conta..
Capac rotund pentru container de depozitare Yato Gastro. Fabricat din polietilenă flexibilă, permite etanșarea e..
Capac rotund pentru container de depozitare Yato Gastro. Fabricat din polietilenă flexibilă, permite etanșarea etanșă perfecta a containerului. Diametrul de 132mm se potrivescte cu containeru..
Capac rotund pentru container de depozitare Yato Gastro.Fabricat din polietilenă flexibilă, permite etanșarea etan..
Capac rotund pentru container de depozitare Yato Gastro.Fabricat din polietilenă flexibilă, permite etanșarea etanșă perfecta a containerului. Diametrul de 187mm se potrivescte cu containeru..
Capac rotund pentru container de depozitare Yato Gastro. Fabricat din polietilenă flexibilă, permite etanșarea e..
Capac rotund pentru container de depozitare Yato Gastro. Fabricat din polietilenă flexibilă, permite etanșarea etanșă perfecta a containerului. Diametrul de 226mm se potrivescte cu containeru..
Capac rotund pentru container de depozitare Yato Gastro. Fabricat din polietilenă flexibilă, permite etanșarea e..
Capac rotund pentru container de depozitare Yato Gastro. Fabricat din polietilenă flexibilă, permite etanșarea etanșă perfecta a containerului. Diametrul de 316mm se potrivescte cu containeru..
Capac YATO Gastro pentru cuva gastronorm, din oțel inoxidabil de dimensiune GN1/1. Capacul are dimensiuni în conf..
Capac YATO Gastro pentru cuva gastronorm, din oțel inoxidabil de dimensiune GN1/1. Capacul are dimensiuni în conformitate cu standardele GASTRO EN 631-1: 1996. Capacele sunt fabricate din oțel i..
Capac YATO Gastro pentru cuva gastronorm, din oțel inoxidabil de dimensiune GN1/2. Capacul are dimensiuni în conf..
Capac YATO Gastro pentru cuva gastronorm, din oțel inoxidabil de dimensiune GN1/2. Capacul are dimensiuni în conformitate cu standardele GASTRO EN 631-1: 1996. Capacele sunt fabricate din oțel i..
Capac YATO Gastro pentru cuva gastronorm, din oțel inoxidabil de dimensiune GN1/3.Capacul are dimensiuni în conformita..
Capac YATO Gastro pentru cuva gastronorm, din oțel inoxidabil de dimensiune GN1/3.Capacul are dimensiuni în conformitate cu standardele GASTRO EN 631-1: 1996. Capacele sunt fabricate din oțel inoxidab..
Capac YATO Gastro pentru cuva gastronorm, din oțel inoxidabil de dimensiune GN1/4. Capacul are dimensiuni în conf..
Capac YATO Gastro pentru cuva gastronorm, din oțel inoxidabil de dimensiune GN1/4. Capacul are dimensiuni în conformitate cu standardele GASTRO EN 631-1: 1996. Capacele sunt fabricate din oțel i..
Capac YATO Gastro pentru cuva gastronorm, din oțel inoxidabil de dimensiune GN1/6. Capacul are dimensiuni în conf..
Capac YATO Gastro pentru cuva gastronorm, din oțel inoxidabil de dimensiune GN1/6. Capacul are dimensiuni în conformitate cu standardele GASTRO EN 631-1: 1996. Capacele sunt fabricate din oțel i..
Capac YATO Gastro pentru cuva gastronorm, din oțel inoxidabil de dimensiune GN1/9. Capacul are dimensiuni în conf..
Capac YATO Gastro pentru cuva gastronorm, din oțel inoxidabil de dimensiune GN1/9. Capacul are dimensiuni în conformitate cu standardele GASTRO EN 631-1: 1996. Capacele sunt fabricate din oțel i..
Capac YATO Gastro pentru cuva gastronorm, din oțel inoxidabil de dimensiune GN2/3. Capacul are dimensiuni în conf..
Capac YATO Gastro pentru cuva gastronorm, din oțel inoxidabil de dimensiune GN2/3. Capacul are dimensiuni în conformitate cu standardele GASTRO EN 631-1: 1996. Capacele sunt fabricate din oțel i..
Container pătrat pentru depozitarea produselor alimentare de 12 litri. Are cu o capacitate de 12L, înălțime de ..
Container pătrat pentru depozitarea produselor alimentare de 12 litri. Are cu o capacitate de 12L, înălțime de 210mm, lungime 280mm si latime 280mm. Fabricat din policarbonat de inalta calita..
Container pătrat pentru depozitarea produselor alimentare de 22 litri. Are cu o capacitate de 22L, înălțime de ..
Container pătrat pentru depozitarea produselor alimentare de 22 litri. Are cu o capacitate de 22L, înălțime de 400mm, lungime 280mm si latime 280mm. Fabricat din policarbonat de inalta calita..
Container pătrat pentru depozitarea produselor alimentare de 6 litri. Are cu o capacitate de 6L, înălțime de 18..
Container pătrat pentru depozitarea produselor alimentare de 6 litri. Are cu o capacitate de 6L, înălțime de 185mm, lungime 222mm si latime 222mm. Fabricat din policarbonat de inalta calitate..
Menținerea curățeniei și a igienei de bază este o necesitate in orice bucatarie. Pentru a evita contacul mainilor..
Menținerea curățeniei și a igienei de bază este o necesitate in orice bucatarie. Pentru a evita contacul mainilor cu robinetele de apa, recomandarea este de a utiliza chiuveta YATO Gastro, care est..
Cratita cu capac si maner YATO Gastro, dimensiuni de 16x9.5cm și o capacitate de 1.9litri. Cratita YG-00060 este p..
Cratita cu capac si maner YATO Gastro, dimensiuni de 16x9.5cm și o capacitate de 1.9litri. Cratita YG-00060 este proiectată pentru uz profesional în industria de catering, cât și pentru uz casni..
Cratita cu capac si maner YATO Gastro, dimensiuni de 20x10.5cm și o capacitate de 3.3litri. Cratita YG-00061 este ..
Cratita cu capac si maner YATO Gastro, dimensiuni de 20x10.5cm și o capacitate de 3.3litri. Cratita YG-00061 este proiectată pentru uz profesional în industria de catering, cât și pentru uz casn..
Cratita cu capac si maner YATO Gastro, dimensiuni de 24x11cm și o capacitate de 5litri. Cratita YG-00062 este proi..
Cratita cu capac si maner YATO Gastro, dimensiuni de 24x11cm și o capacitate de 5litri. Cratita YG-00062 este proiectată pentru uz profesional în industria de catering, cât și pentru uz casnic. ..
Cratita cu capac si maner YATO Gastro, dimensiuni de 28x13cm și o capacitate de 8 litri. Cratita YG-00063 este pro..
Cratita cu capac si maner YATO Gastro, dimensiuni de 28x13cm și o capacitate de 8 litri. Cratita YG-00063 este proiectată pentru uz profesional în industria de catering, cât și pentru uz casnic...
Cuțit YATO Gastro pentru filetat pește.Cuțitul este realizat în conformitate cu standardele HACCP. Are un mâner a..
Cuțit YATO Gastro pentru filetat pește.Cuțitul este realizat în conformitate cu standardele HACCP. Are un mâner albastru, ceea ce înseamnă că cuțitul este dedicat peștelui.Mânerul este fabricat di..
Cuțit YATO Gastro pentru dezosarea cărnii de pasăre.Cuțitul este realizat în conformitate cu standardele HACCP. A..
Cuțit YATO Gastro pentru dezosarea cărnii de pasăre.Cuțitul este realizat în conformitate cu standardele HACCP. Are un mâner galben, ceea ce înseamnă că cuțitul este dedicat carnii de pasare.Mâneru..
Cuțit YATO Gastro pentru dezosarea cărnii de pasăre.Cuțitul este realizat în conformitate cu standardele HACCP. A..
Cuțit YATO Gastro pentru dezosarea cărnii de pasăre.Cuțitul este realizat în conformitate cu standardele HACCP. Are un mâner galben, ceea ce înseamnă că cuțitul este dedicat carnii de pasare.Mâneru..
Cuțit YATO Gastro pentru taierea cărnii de pasăre.Cuțitul este realizat în conformitate cu standardele HACCP. Are..
Cuțit YATO Gastro pentru taierea cărnii de pasăre.Cuțitul este realizat în conformitate cu standardele HACCP. Are un mâner galben, ceea ce înseamnă că cuțitul este dedicat carnii de pasare.Mânerul ..
Cuțit de bucătărie pentru carnea cruda..Cuțitul este realizat în conformitate cu standardele HACCP. Are un mâner..
Cuțit de bucătărie pentru carnea cruda..Cuțitul este realizat în conformitate cu standardele HACCP. Are un mâner roșu, ceea ce înseamnă că cuțitul este dedicat cărnii crude.Mânerul este fabricat d..
Cuțitul este realizat în conformitate cu standardele HACCP. Are un mâner roșu, ceea ce înseamnă că cuțitul est..
Cuțitul este realizat în conformitate cu standardele HACCP. Are un mâner roșu, ceea ce înseamnă că cuțitul este dedicat cărnii crude.Mânerul este fabricat din polipropilenă durabilă, iar forma sa e..
Cuțit YATO Gastro pentru carne cruda.Cuțitul este realizat în conformitate cu standardele HACCP. Are un mâner galb..
Cuțit YATO Gastro pentru carne cruda.Cuțitul este realizat în conformitate cu standardele HACCP. Are un mâner galben, ceea ce înseamnă că cuțitul este dedicat carnii crude.Mânerul este fabricat di..
Cutit pentru decojit YATO Gastro cu lamă de 90 mm. Este fabricat din oțel german forjat de înaltă calitate X50C..
Cutit pentru decojit YATO Gastro cu lamă de 90 mm. Este fabricat din oțel german forjat de înaltă calitate X50CrMoV15, duritate HRC 55-58. Acestea sunt recomandate în special pentru decojire..
Cutit curbat pentru decojit YATO Gastro, cu lamă de 90 mm. Este fabricat din oțel german forjat de înaltă calit..
Cutit curbat pentru decojit YATO Gastro, cu lamă de 90 mm. Este fabricat din oțel german forjat de înaltă calitate X50CrMoV15, duritate HRC 55-58. Acestea sunt recomandate în special pentru ..
Cutit pentru dezosat YATO Gastro cu o lamă de 160 mm. Este fabricat din oțel german forjat de înaltă calitate X5..
Cutit pentru dezosat YATO Gastro cu o lamă de 160 mm. Este fabricat din oțel german forjat de înaltă calitate X50CrMoV15, duritate HRC 55-58. Acestea sunt recomandate în special pentru decoji..
Cuțit de friptura YATO Gastro, lungime 210 mm, recomandată în special pentru fripturi, pizza sau burgeri. Fabric..
Cuțit de friptura YATO Gastro, lungime 210 mm, recomandată în special pentru fripturi, pizza sau burgeri. Fabricat din oțel inoxidabil cromat, cu mâner negru, nituit, din polipropilenă. Lungi..
Cuțit de friptura YATO Gastro, lungime 215 mm, recomandată în special pentru fripturi, pizza sau burgeri.Fabricat ..
Cuțit de friptura YATO Gastro, lungime 215 mm, recomandată în special pentru fripturi, pizza sau burgeri.Fabricat din oțel inoxidabil cromat, cu mâner negru, nituit, din polipropilenă.Lungimea tot..
Cuțit pentru macelar YATO Gastro, cu lamă de 205 mm. Este fabricat din oțel german forjat de înaltă calitate X..
Cuțit pentru macelar YATO Gastro, cu lamă de 205 mm. Este fabricat din oțel german forjat de înaltă calitate X50CrMoV15, duritate HRC 55-58.. Un element important al cuțitului YATO este mâne..
Cutit pentru maruntit YATO Gastro, lungime de 135 mm, din oțel inoxidabil cu manere de lemn. ..
Cutit pentru maruntit YATO Gastro, lungime de 135 mm, din oțel inoxidabil cu manere de lemn. ..
Cutit pentru maruntit YATO Gastro, lungime de 260 mm, din oțel inoxidabil cu manere de lemn. ..
Cutit pentru maruntit YATO Gastro, lungime de 260 mm, din oțel inoxidabil cu manere de lemn. ..
Cuțit pentru mezeluri YATO Gastro,cu  lamă de 290 mm. Este fabricat din oțel german forjat de înaltă cal..
Cuțit pentru mezeluri YATO Gastro,cu  lamă de 290 mm. Este fabricat din oțel german forjat de înaltă calitate X50CrMoV15, duritate HRC 55-58. Procesul de producție în mai multe etape, ..
Cuțit pentru paine YATO Gastro,cu  lamă de 205 mm. Este fabricat din oțel german forjat de înaltă calita..
Cuțit pentru paine YATO Gastro,cu  lamă de 205 mm. Este fabricat din oțel german forjat de înaltă calitate X50CrMoV15, duritate HRC 55-58. Procesul de producție în mai multe etape, cum..
Cuțit pentru tomate YATO Gastro,cu  lamă de 140 mm. Este fabricat din oțel german forjat de înaltă calit..
Cuțit pentru tomate YATO Gastro,cu  lamă de 140 mm. Este fabricat din oțel german forjat de înaltă calitate X50CrMoV15, duritate HRC 55-58. Procesul de producție în mai multe etape, cu..
Cutitul "Santoku" YATO Gastro, cu lamă de 185 mm. Este fabricat din oțel german forjat de înaltă calitate X50Cr..
Cutitul "Santoku" YATO Gastro, cu lamă de 185 mm. Este fabricat din oțel german forjat de înaltă calitate X50CrMoV15, duritate HRC 55-58. Procesul de producție în mai multe etape, cum ar fi ..
Cutitul bucatarului, YATO Gastro, cu lamă de 205 mm. Este fabricat din oțel german forjat de înaltă calitate X5..
Cutitul bucatarului, YATO Gastro, cu lamă de 205 mm. Este fabricat din oțel german forjat de înaltă calitate X50CrMoV15, duritate HRC 55-58. Procesul de producție în mai multe etape, cum ar ..
Cutitul bucatarului, YATO Gastro, cu lamă de 255 mm. Este fabricat din oțel german forjat de înaltă calitate X5..
Cutitul bucatarului, YATO Gastro, cu lamă de 255 mm. Este fabricat din oțel german forjat de înaltă calitate X50CrMoV15, duritate HRC 55-58. Procesul de producție în mai multe etape, cum ar ..
Cuțit bucatarului pentru pește, YATO GastroCuțitul este realizat în conformitate cu standardele HACCP. Are un mân..
Cuțit bucatarului pentru pește, YATO GastroCuțitul este realizat în conformitate cu standardele HACCP. Are un mâner albastru, ceea ce înseamnă că cuțitul este dedicat peștelui.Mânerul este fabrica..
Cuțit bucatarului pentru pește, YATO GastroCuțitul este realizat în conformitate cu standardele HACCP. Are un mân..
Cuțit bucatarului pentru pește, YATO GastroCuțitul este realizat în conformitate cu standardele HACCP. Are un mâner albastru, ceea ce înseamnă că cuțitul este dedicat peștelui.Mânerul este fabrica..
Cuțit bucatarului pentru pește, YATO GastroCuțitul este realizat în conformitate cu standardele HACCP. Are un mân..
Cuțit bucatarului pentru pește, YATO GastroCuțitul este realizat în conformitate cu standardele HACCP. Are un mâner albastru, ceea ce înseamnă că cuțitul este dedicat peștelui.Mânerul este fabrica..
Cuțit bucatarului pentru pește, YATO GastroCuțitul este realizat în conformitate cu standardele HACCP. Are un mân..
Cuțit bucatarului pentru pește, YATO GastroCuțitul este realizat în conformitate cu standardele HACCP. Are un mâner albastru, ceea ce înseamnă că cuțitul este dedicat peștelui.Mânerul este fabrica..
Cuțit bucatarului pentru carne de pasare, YATO GastroCuțitul este realizat în conformitate cu standardele HACCP. Ar..
Cuțit bucatarului pentru carne de pasare, YATO GastroCuțitul este realizat în conformitate cu standardele HACCP. Are un mâner albastru, ceea ce înseamnă că cuțitul este dedicat peștelui.Mânerul es..
Cuțit bucatarului pentru carne de pasare, YATO GastroCuțitul este realizat în conformitate cu standardele HACCP. Ar..
Cuțit bucatarului pentru carne de pasare, YATO GastroCuțitul este realizat în conformitate cu standardele HACCP. Are un mâner albastru, ceea ce înseamnă că cuțitul este dedicat peștelui.Mânerul es..
Cuțit bucatarului pentru carne de pasare, YATO GastroCuțitul este realizat în conformitate cu standardele HACCP. Ar..
Cuțit bucatarului pentru carne de pasare, YATO GastroCuțitul este realizat în conformitate cu standardele HACCP. Are un mâner albastru, ceea ce înseamnă că cuțitul este dedicat peștelui.Mânerul es..
Cuțit bucatarului pentru carne cruda, YATO GastroCuțitul este realizat în conformitate cu standardele HACCP. Are un..
Cuțit bucatarului pentru carne cruda, YATO GastroCuțitul este realizat în conformitate cu standardele HACCP. Are un mâner albastru, ceea ce înseamnă că cuțitul este dedicat peștelui.Mânerul este f..
Cuțit bucatarului pentru carne cruda, YATO GastroCuțitul este realizat în conformitate cu standardele HACCP. Are un m..
Cuțit bucatarului pentru carne cruda, YATO GastroCuțitul este realizat în conformitate cu standardele HACCP. Are un mâner albastru, ceea ce înseamnă că cuțitul este dedicat peștelui.Mânerul este fabri..
Cuțit bucatarului pentru carne cruda, YATO GastroCuțitul este realizat în conformitate cu standardele HACCP. Are un m..
Cuțit bucatarului pentru carne cruda, YATO GastroCuțitul este realizat în conformitate cu standardele HACCP. Are un mâner albastru, ceea ce înseamnă că cuțitul este dedicat peștelui.Mânerul este fabri..
Cuva gastronorm YG-00391 din policarbonat YATO Gastro cu dimensiuni GN 1/1 100 mm și capacitate 13 l.Recipientul are ..
Cuva gastronorm YG-00391 din policarbonat YATO Gastro cu dimensiuni GN 1/1 100 mm și capacitate 13 l.Recipientul are dimensiuni în conformitate cu standardele GASTRO EN 631-1: 1996. Gastronormul ..
Gastronom profesional YG-00392 din policarbonat YATO cu dimensiuni GN 1/1 150 mm și capacitate 19,5 litri. Recipientul..
Gastronom profesional YG-00392 din policarbonat YATO cu dimensiuni GN 1/1 150 mm și capacitate 19,5 litri. Recipientul are dimensiuni în conformitate cu standardele GASTRO EN 631-1: 1996. Gastron..
Gastronom profesional YG-00393 din policarbonat YATO cu dimensiuni GN 1/1 200 mm și capacitate 25,6 litri. Recipientu..
Gastronom profesional YG-00393 din policarbonat YATO cu dimensiuni GN 1/1 200 mm și capacitate 25,6 litri. Recipientul are dimensiuni în conformitate cu standardele GASTRO EN 631-1: 1996. Gastro..
Cuva Gastronorm YG-00390 din policarbonat YATO Gastro cu dimensiuni GN 1/1 65 mm și capacitate 8.5litri. Recipientul ..
Cuva Gastronorm YG-00390 din policarbonat YATO Gastro cu dimensiuni GN 1/1 65 mm și capacitate 8.5litri. Recipientul are dimensiuni în conformitate cu standardele GASTRO EN 631-1: 1996. Gastrono..
Cuva Gastronorm YG-00403 din policarbonat YATO Gastro cu dimensiuni GN 1/2 200 mm și capacitate 11.7 litri. Recipient..
Cuva Gastronorm YG-00403 din policarbonat YATO Gastro cu dimensiuni GN 1/2 200 mm și capacitate 11.7 litri. Recipientul are dimensiuni în conformitate cu standardele GASTRO EN 631-1: 1996. Gastr..
Cuva Gastronorm YG-00400 din policarbonat YATO Gastro cu dimensiuni GN 1/2 65 mm și capacitate 3.9 litri. Recipientul..
Cuva Gastronorm YG-00400 din policarbonat YATO Gastro cu dimensiuni GN 1/2 65 mm și capacitate 3.9 litri. Recipientul are dimensiuni în conformitate cu standardele GASTRO EN 631-1: 1996. Gastron..
Cuva Gastronorm YG-00401 din policarbonat YATO Gastro cu dimensiuni GN 1/2 100 mm și capacitate 5.9 litri. Recipientu..
Cuva Gastronorm YG-00401 din policarbonat YATO Gastro cu dimensiuni GN 1/2 100 mm și capacitate 5.9 litri. Recipientul are dimensiuni în conformitate cu standardele GASTRO EN 631-1: 1996. Gastro..
Cuva Gastronorm YG-00402 din policarbonat YATO Gastro cu dimensiuni GN 1/2 150 mm și capacitate 8.9 litri. Recipientu..
Cuva Gastronorm YG-00402 din policarbonat YATO Gastro cu dimensiuni GN 1/2 150 mm și capacitate 8.9 litri. Recipientul are dimensiuni în conformitate cu standardele GASTRO EN 631-1: 1996. Gastro..
Cuva Gastronorm YG-00410 din policarbonat YATO Gastro cu dimensiuni GN 1/3 65 mm și capacitate 2.4 litri. Recipientul..
Cuva Gastronorm YG-00410 din policarbonat YATO Gastro cu dimensiuni GN 1/3 65 mm și capacitate 2.4 litri. Recipientul are dimensiuni în conformitate cu standardele GASTRO EN 631-1: 1996. Gastron..
Cuva Gastronorm YG-00411 din policarbonat YATO Gastro cu dimensiuni GN 1/3 100 mm și capacitate 3.6 litri. Recipientu..
Cuva Gastronorm YG-00411 din policarbonat YATO Gastro cu dimensiuni GN 1/3 100 mm și capacitate 3.6 litri. Recipientul are dimensiuni în conformitate cu standardele GASTRO EN 631-1: 1996. Gastro..
Cuva Gastronorm YG-00412 din policarbonat YATO Gastro cu dimensiuni GN 1/3 150 mm și capacitate 5.3 litri. Recipientu..
Cuva Gastronorm YG-00412 din policarbonat YATO Gastro cu dimensiuni GN 1/3 150 mm și capacitate 5.3 litri. Recipientul are dimensiuni în conformitate cu standardele GASTRO EN 631-1: 1996. Gastro..
Cuva Gastronorm YG-00413 din policarbonat YATO Gastro cu dimensiuni GN 1/3 200 mm și capacitate 6.9 litri. Recipientu..
Cuva Gastronorm YG-00413 din policarbonat YATO Gastro cu dimensiuni GN 1/3 200 mm și capacitate 6.9 litri. Recipientul are dimensiuni în conformitate cu standardele GASTRO EN 631-1: 1996. Gastro..
Cuva gastronorm YG-00419 din policarbonat YATO Gastro cu dimensiuni GN 1/4 65 mm și capacitate 1.7 litri. Recipientul ..
Cuva gastronorm YG-00419 din policarbonat YATO Gastro cu dimensiuni GN 1/4 65 mm și capacitate 1.7 litri. Recipientul are dimensiuni în conformitate cu standardele GASTRO EN 631-1: 1996. Gastrono..
Cuva gastronorm YG-00420 din policarbonat YATO Gastro cu dimensiuni GN 1/4 100 mm și capacitate 2.5 litri. Recipientul ..
Cuva gastronorm YG-00420 din policarbonat YATO Gastro cu dimensiuni GN 1/4 100 mm și capacitate 2.5 litri. Recipientul are dimensiuni în conformitate cu standardele GASTRO EN 631-1: 1996. Gastrono..
Cuva gastronorm YG-00421 din policarbonat YATO Gastro cu dimensiuni GN 1/4 150 mm și capacitate 3.7 litri. Recipientul ..
Cuva gastronorm YG-00421 din policarbonat YATO Gastro cu dimensiuni GN 1/4 150 mm și capacitate 3.7 litri. Recipientul are dimensiuni în conformitate cu standardele GASTRO EN 631-1: 1996. Gastrono..
Cuva gastronorm YG-00426 din policarbonat YATO Gastro cu dimensiuni GN 1/6 100 mm și capacitate 1.5 litri. Recipientul ..
Cuva gastronorm YG-00426 din policarbonat YATO Gastro cu dimensiuni GN 1/6 100 mm și capacitate 1.5 litri. Recipientul are dimensiuni în conformitate cu standardele GASTRO EN 631-1: 1996. Gastrono..
Cuva gastronorm YG-00425 din policarbonat YATO Gastro cu dimensiuni GN 1/6 65 mm și capacitate 1 litru. Recipientul are..
Cuva gastronorm YG-00425 din policarbonat YATO Gastro cu dimensiuni GN 1/6 65 mm și capacitate 1 litru. Recipientul are dimensiuni în conformitate cu standardele GASTRO EN 631-1: 1996. Gastronormu..
Cuva gastronorm YG-00427 din policarbonat YATO Gastro cu dimensiuni GN 1/6 150 mm și capacitate 2.2 litri. Recipientul ..
Cuva gastronorm YG-00427 din policarbonat YATO Gastro cu dimensiuni GN 1/6 150 mm și capacitate 2.2 litri. Recipientul are dimensiuni în conformitate cu standardele GASTRO EN 631-1: 1996. Gastrono..
Cuva gastronorm YG-00430 din policarbonat YATO Gastro cu dimensiuni GN 1/9 65 mm și capacitate 0,57 litri. Recipientul ..
Cuva gastronorm YG-00430 din policarbonat YATO Gastro cu dimensiuni GN 1/9 65 mm și capacitate 0,57 litri. Recipientul are dimensiuni în conformitate cu standardele GASTRO EN 631-1: 1996. Gastrono..
Cuva gastronorm YG-00431 din policarbonat YATO Gastro cu dimensiuni GN 1/9 100 mm și capacitate 0,85 litri. Recipientul..
Cuva gastronorm YG-00431 din policarbonat YATO Gastro cu dimensiuni GN 1/9 100 mm și capacitate 0,85 litri. Recipientul are dimensiuni în conformitate cu standardele GASTRO EN 631-1: 1996. Gastron..
Cuva Gastronorm YATO Gastro, YG-00253, din oțel inoxidabil 201, dimensiune GN 1/1, inălțime 100mm, capacitate de 13..
Cuva Gastronorm YATO Gastro, YG-00253, din oțel inoxidabil 201, dimensiune GN 1/1, inălțime 100mm, capacitate de 13,5 l.Cuvele GN YATO Gastro sunt proiectate pentru uz profesional în unitățile de a..
Cuva Gastronorm YATO Gastro, YG-00254, din oțel inoxidabil 201, dimensiune GN 1/1, inălțime 150mm, capacitate de 20..
Cuva Gastronorm YATO Gastro, YG-00254, din oțel inoxidabil 201, dimensiune GN 1/1, inălțime 150mm, capacitate de 20,5 litri.Cuvele GN YATO Gastro sunt proiectate pentru uz profesional în unitățile ..
Tavă Gastronom Yato Gastro Professional Kitchen Equipment, YG-00255, din oțel inoxidabil 201, dimensiune GN 1/1, in..
Tavă Gastronom Yato Gastro Professional Kitchen Equipment, YG-00255, din oțel inoxidabil 201, dimensiune GN 1/1, inălțime 200mm, capacitate de 26 l.Tăvile Gastronom YATO Gastro sunt proiectate p..
Cuva Gastronorm YATO Gastro, YG-00250, din oțel inoxidabil 201, dimensiune GN 1/1, inălțime 20mm, capacitate de 3 l..
Cuva Gastronorm YATO Gastro, YG-00250, din oțel inoxidabil 201, dimensiune GN 1/1, inălțime 20mm, capacitate de 3 litri.Cuvele GN YATO Gastro sunt proiectate pentru uz profesional în unitățile de a..
Cuva Gastronorm YATO Gastro, YG-00251, din oțel inoxidabil 201, dimensiune GN 1/1, inălțime 40mm, capacitate de 6 l..
Cuva Gastronorm YATO Gastro, YG-00251, din oțel inoxidabil 201, dimensiune GN 1/1, inălțime 40mm, capacitate de 6 litri.Cuvele GN YATO Gastro sunt proiectate pentru uz profesional în unitățile de a..
Cuva Gastronorm YATO Gastro, YG-00252, din oțel inoxidabil 201, dimensiune GN 1/1, inălțime 65mm, capacitate de 8,5 ..
Cuva Gastronorm YATO Gastro, YG-00252, din oțel inoxidabil 201, dimensiune GN 1/1, inălțime 65mm, capacitate de 8,5 litri.Cuvele GN YATO Gastro sunt proiectate pentru uz profesional în unitățile de..
Cuva Gastronorm YATO Gastro, YG-00264, din oțel inoxidabil 201, dimensiune GN 1/2, inălțime 150mm, capacitate de 10 ..
Cuva Gastronorm YATO Gastro, YG-00264, din oțel inoxidabil 201, dimensiune GN 1/2, inălțime 150mm, capacitate de 10 litri.Cuvele GN YATO Gastro sunt proiectate pentru uz profesional în unitățile de..
Cuva Gastronorm YATO Gastro, YG-00265, din oțel inoxidabil 201, dimensiune GN 1/2, inălțime 200mm, capacitate de 12...
Cuva Gastronorm YATO Gastro, YG-00265, din oțel inoxidabil 201, dimensiune GN 1/2, inălțime 200mm, capacitate de 12.5 litri.Cuvele GN YATO Gastro sunt proiectate pentru uz profesional în unităț..
Cuva Gastronorm YATO Gastro, YG-00260, din oțel inoxidabil 201, dimensiune GN 1/2, inălțime 20mm, capacitate de 2 l..
Cuva Gastronorm YATO Gastro, YG-00260, din oțel inoxidabil 201, dimensiune GN 1/2, inălțime 20mm, capacitate de 2 litri.Cuvele GN YATO Gastro sunt proiectate pentru uz profesional în unitățile de a..
Cuva Gastronorm YATO Gastro, YG-00262, din oțel inoxidabil 201, dimensiune GN 1/2, inălțime 65mm, capacitate de 4.5 ..
Cuva Gastronorm YATO Gastro, YG-00262, din oțel inoxidabil 201, dimensiune GN 1/2, inălțime 65mm, capacitate de 4.5 litri.Cuvele GN YATO Gastro sunt proiectate pentru uz profesional în unitățile de..
Cuva Gastronorm YATO Gastro, YG-00261, din oțel inoxidabil 201, dimensiune GN 1/2, inălțime 40mm, capacitate de 4 l..
Cuva Gastronorm YATO Gastro, YG-00261, din oțel inoxidabil 201, dimensiune GN 1/2, inălțime 40mm, capacitate de 4 litri.Cuvele GN YATO Gastro sunt proiectate pentru uz profesional în unitățile de a..
Cuva Gastronorm YATO Gastro, YG-00263, din oțel inoxidabil 201, dimensiune GN 1/2, inălțime 100mm, capacitate de 7 ..
Cuva Gastronorm YATO Gastro, YG-00263, din oțel inoxidabil 201, dimensiune GN 1/2, inălțime 100mm, capacitate de 7 litri.Cuvele GN YATO Gastro sunt proiectate pentru uz profesional în unitățile de ..
Cuva Gastronorm YATO Gastro, YG-00270, din oțel inoxidabil 201, dimensiune GN 1/3, inălțime 20mm, capacitate de 0.8 ..
Cuva Gastronorm YATO Gastro, YG-00270, din oțel inoxidabil 201, dimensiune GN 1/3, inălțime 20mm, capacitate de 0.8 litri.Cuvele GN YATO Gastro sunt proiectate pentru uz profesional în unitățile de..
Cuva Gastronorm YATO Gastro, YG-00271, din oțel inoxidabil 201, dimensiune GN 1/3, inălțime 40mm, capacitate de 1.5 ..
Cuva Gastronorm YATO Gastro, YG-00271, din oțel inoxidabil 201, dimensiune GN 1/3, inălțime 40mm, capacitate de 1.5 litri.Cuvele GN YATO Gastro sunt proiectate pentru uz profesional în unitățile de..
Cuva Gastronorm YATO Gastro, YG-00272, din oțel inoxidabil 201, dimensiune GN 1/3, inălțime 65mm, capacitate de 2.5 ..
Cuva Gastronorm YATO Gastro, YG-00272, din oțel inoxidabil 201, dimensiune GN 1/3, inălțime 65mm, capacitate de 2.5 litri.Cuvele GN YATO Gastro sunt proiectate pentru uz profesional în unitățile de..
Cuva Gastronorm YATO Gastro, YG-00273, din oțel inoxidabil 201, dimensiune GN 1/3, inălțime 100mm, capacitate de 4 ..
Cuva Gastronorm YATO Gastro, YG-00273, din oțel inoxidabil 201, dimensiune GN 1/3, inălțime 100mm, capacitate de 4 litri.Cuvele GN YATO Gastro sunt proiectate pentru uz profesional în unitățile de ..
Cuva Gastronorm YATO Gastro, YG-00274, din oțel inoxidabil 201, dimensiune GN 1/3, inălțime 150mm, capacitate de 6 ..
Cuva Gastronorm YATO Gastro, YG-00274, din oțel inoxidabil 201, dimensiune GN 1/3, inălțime 150mm, capacitate de 6 litri.Cuvele GN YATO Gastro sunt proiectate pentru uz profesional în unitățile de ..
Cuva Gastronorm YATO Gastro, YG-00282, din oțel inoxidabil 201, dimensiune GN 1/4, inălțime 65mm, capacitate de 1.8 ..
Cuva Gastronorm YATO Gastro, YG-00282, din oțel inoxidabil 201, dimensiune GN 1/4, inălțime 65mm, capacitate de 1.8 litri.Cuvele GN YATO Gastro sunt proiectate pentru uz profesional în unitățile de..
Cuva Gastronorm YATO Gastro, YG-00283, din oțel inoxidabil 201, dimensiune GN 1/4, inălțime 100mm, capacitate de 3 ..
Cuva Gastronorm YATO Gastro, YG-00283, din oțel inoxidabil 201, dimensiune GN 1/4, inălțime 100mm, capacitate de 3 litri.Cuvele GN YATO Gastro sunt proiectate pentru uz profesional în unitățile de ..
Cuva Gastronorm YATO Gastro, YG-00284, din oțel inoxidabil 201, dimensiune GN 1/4, inălțime 150mm, capacitate de 4.5..
Cuva Gastronorm YATO Gastro, YG-00284, din oțel inoxidabil 201, dimensiune GN 1/4, inălțime 150mm, capacitate de 4.5 litri.Cuvele GN YATO Gastro sunt proiectate pentru uz profesional în unitățile d..
Cuva Gastronorm YATO Gastro, YG-00291, din oțel inoxidabil 201, dimensiune GN 1/6, inălțime 100mm, capacitate de 1.7..
Cuva Gastronorm YATO Gastro, YG-00291, din oțel inoxidabil 201, dimensiune GN 1/6, inălțime 100mm, capacitate de 1.7litri.Cuvele GN YATO Gastro sunt proiectate pentru uz profesional în unitățile de ..
Cuva Gastronorm YATO Gastro, YG-00290, din oțel inoxidabil 201, dimensiune GN 1/6, inălțime 65mm, capacitate de 1 l..
Cuva Gastronorm YATO Gastro, YG-00290, din oțel inoxidabil 201, dimensiune GN 1/6, inălțime 65mm, capacitate de 1 litru.Cuvele GN YATO Gastro sunt proiectate pentru uz profesional în unitățile de a..
Cuva Gastronorm YATO Gastro, YG-00292, din oțel inoxidabil 201, dimensiune GN 1/6, inălțime 150mm, capacitate de 2.5..
Cuva Gastronorm YATO Gastro, YG-00292, din oțel inoxidabil 201, dimensiune GN 1/6, inălțime 150mm, capacitate de 2.5 litrI.Cuvele GN YATO Gastro sunt proiectate pentru uz profesional în unitățile d..
Cuva Gastronorm YATO Gastro, YG-00295, din oțel inoxidabil 201, dimensiune GN 1/9, inălțime 65mm, capacitate de 0.6 ..
Cuva Gastronorm YATO Gastro, YG-00295, din oțel inoxidabil 201, dimensiune GN 1/9, inălțime 65mm, capacitate de 0.6 litri.Cuvele GN YATO Gastro sunt proiectate pentru uz profesional în unitățile de..
Cuva Gastronorm YATO Gastro, YG-00296, din oțel inoxidabil 201, dimensiune GN 1/9, inălțime 100mm, capacitate de 1 ..
Cuva Gastronorm YATO Gastro, YG-00296, din oțel inoxidabil 201, dimensiune GN 1/9, inălțime 100mm, capacitate de 1 litru.Cuvele GN YATO Gastro sunt proiectate pentru uz profesional în unitățile de ..
Cuva Gastronorm YATO Gastro, YG-00302, din oțel inoxidabil 201, dimensiune GN 2/3, inălțime 65mm, capacitate de 6.5 ..
Cuva Gastronorm YATO Gastro, YG-00302, din oțel inoxidabil 201, dimensiune GN 2/3, inălțime 65mm, capacitate de 6.5 litri.Cuvele GN YATO Gastro sunt proiectate pentru uz profesional în unitățile de..
Cuva Gastronorm YATO Gastro, YG-00304, din oțel inoxidabil 201, dimensiune GN 2/3, inălțime 150mm, capacitate de 13 ..
Cuva Gastronorm YATO Gastro, YG-00304, din oțel inoxidabil 201, dimensiune GN 2/3, inălțime 150mm, capacitate de 13 litri.Cuvele GN YATO Gastro sunt proiectate pentru uz profesional în unitățile de..
Cuva Gastronorm YATO Gastro, YG-00303, din oțel inoxidabil 201, dimensiune GN 2/3, inălțime 100mm, capacitate de 9 ..
Cuva Gastronorm YATO Gastro, YG-00303, din oțel inoxidabil 201, dimensiune GN 2/3, inălțime 100mm, capacitate de 9 litri. Cuvele GN YATO Gastro sunt proiectate pentru uz profesional în unitățile de..
Cuva Gastronorm perforata YATO Gastro, YG-00343, din oțel inoxidabil 201, dimensiune GN 1/1, inălțime 100mm, capaci..
Cuva Gastronorm perforata YATO Gastro, YG-00343, din oțel inoxidabil 201, dimensiune GN 1/1, inălțime 100mm, capacitate de 13.5 litri.Cuvele GN YATO Gastro sunt proiectate pentru uz profesional în ..
Cuva Gastronorm perforata YATO Gastro, YG-00344, din oțel inoxidabil 201, dimensiune GN 1/1, inălțime 150mm, capaci..
Cuva Gastronorm perforata YATO Gastro, YG-00344, din oțel inoxidabil 201, dimensiune GN 1/1, inălțime 150mm, capacitate de 20.5 litri.Cuvele GN YATO Gastro sunt proiectate pentru uz profesional în ..
Cuva Gastronorm perforata YATO Gastro, YG-00340, din oțel inoxidabil 201, dimensiune GN 1/1, inălțime 20mm, capacit..
Cuva Gastronorm perforata YATO Gastro, YG-00340, din oțel inoxidabil 201, dimensiune GN 1/1, inălțime 20mm, capacitate de 3 litri.Cuvele GN YATO Gastro sunt proiectate pentru uz profesional în unit..
Cuva Gastronorm perforata YATO Gastro, YG-00342, din oțel inoxidabil 201, dimensiune GN 1/1, inălțime 65mm, capacit..
Cuva Gastronorm perforata YATO Gastro, YG-00342, din oțel inoxidabil 201, dimensiune GN 1/1, inălțime 65mm, capacitate de 8.5 litri.Cuvele GN YATO Gastro sunt proiectate pentru uz profesional în un..
Dispenser pentru sosuri cu o capacitate de 350ml.Este fabricat din polipropilenă flexibilă, care permite stoarcerea ..
Dispenser pentru sosuri cu o capacitate de 350ml.Este fabricat din polipropilenă flexibilă, care permite stoarcerea ușoară și dozarea precisă a sosurilor, precum:-     &nbs..
Dispenser pentru sosuri cu o capacitate de 700ml. Este fabricat din polipropilenă flexibilă, care permite stoarce..
Dispenser pentru sosuri cu o capacitate de 700ml. Este fabricat din polipropilenă flexibilă, care permite stoarcerea ușoară și dozarea precisă a sosurilor, precum: -    &n..
Dispenser pentru sosuri cu o capacitate de 350ml. Este fabricat din polipropilenă flexibilă, care permite stoarce..
Dispenser pentru sosuri cu o capacitate de 350ml. Este fabricat din polipropilenă flexibilă, care permite stoarcerea ușoară și dozarea precisă a sosurilor, precum: -    &n..
Dispenser pentru sosuri cu o capacitate de 700ml. Este fabricat din polipropilenă flexibilă, care permite stoarce..
Dispenser pentru sosuri cu o capacitate de 700ml. Este fabricat din polipropilenă flexibilă, care permite stoarcerea ușoară și dozarea precisă a sosurilor, precum: -    &n..
Dispenser pentru sosuri cu o capacitate de 700ml.Este fabricat din polipropilenă flexibilă, care permite stoarcerea ..
Dispenser pentru sosuri cu o capacitate de 700ml.Este fabricat din polipropilenă flexibilă, care permite stoarcerea ușoară și dozarea precisă a sosurilor, precum:-     &nbs..
Dispenser pentru sosuri cu o capacitate de 350ml. Este fabricat din polipropilenă flexibilă, care permite stoarce..
Dispenser pentru sosuri cu o capacitate de 350ml. Este fabricat din polipropilenă flexibilă, care permite stoarcerea ușoară și dozarea precisă a sosurilor, precum: -    &n..
Dispozitiv pentru acutit cutile din oțel și ceramică. Echipat cu două tipuri de lame: - diamant - pentru pre-ascuți..
Dispozitiv pentru acutit cutile din oțel și ceramică. Echipat cu două tipuri de lame: - diamant - pentru pre-ascuțite cutite ceramice și oțel - ceramice - pentru ascuțirea finală..
Dispozitiv pentru ascutit cutile din oțel și ceramică. Echipat cu două tipuri de lame: - diamant - pentru pre-ascuț..
Dispozitiv pentru ascutit cutile din oțel și ceramică. Echipat cu două tipuri de lame: - diamant - pentru pre-ascuțite cutite ceramice și oțel - ceramice - pentru ascuțirea finală. Dotat cu ventuza,..
Dispozitiv pentru ascutit cutile din oțel și ceramică. Dispozitivul are 3 lame: - Diamant - destinat pentru pre-ascut..
Dispozitiv pentru ascutit cutile din oțel și ceramică. Dispozitivul are 3 lame: - Diamant - destinat pentru pre-ascutire cutite ceramice - carbură de tungsten - destinat pentru pre-ascutire cutite din..
Dispozitiv pentru ascutit cutile din oțel și ceramică. Dispozitivul are 3 lame: - Diamant - destinat pentru pre-ascut..
Dispozitiv pentru ascutit cutile din oțel și ceramică. Dispozitivul are 3 lame: - Diamant - destinat pentru pre-ascutire cutite ceramice - carbură de tungsten - destinat pentru pre-ascutire cutite din..
Drenor pentru cuvele YATO Gastro GN 1/1. Este proiectat pentru containerele GN YG-00390/YG-00391/YG-00392/YG-00393...
Drenor pentru cuvele YATO Gastro GN 1/1. Este proiectat pentru containerele GN YG-00390/YG-00391/YG-00392/YG-00393. Este fabricat din policarbonat PC de cea mai înaltă calitate, caracterizat ..
Drenor pentru cuvele YATO Gastro GN 1/2. Este proiectat pentru containerele GN YG-00400/YG-00401/YG-00402/YG-00403...
Drenor pentru cuvele YATO Gastro GN 1/2. Este proiectat pentru containerele GN YG-00400/YG-00401/YG-00402/YG-00403. Este fabricat din policarbonat PC de cea mai înaltă calitate, caracterizat ..
Drenor pentru cuvele YATO Gastro GN 1/3. Este proiectat pentru containerele GN YG-00410/YG-00411/YG-00412/YG-00413...
Drenor pentru cuvele YATO Gastro GN 1/3. Este proiectat pentru containerele GN YG-00410/YG-00411/YG-00412/YG-00413. Este fabricat din policarbonat PC de cea mai înaltă calitate, caracterizat ..
Drenor pentru cuvele YATO Gastro GN 1/4. Este proiectat pentru containerele GN YG-00419/YG-00420/YG-00421. Este ..
Drenor pentru cuvele YATO Gastro GN 1/4. Este proiectat pentru containerele GN YG-00419/YG-00420/YG-00421. Este fabricat din policarbonat PC de cea mai înaltă calitate, caracterizat prin dur..
Drenor pentru cuvele YATO Gastro GN 1/6. Este proiectat pentru containerele GN YG-00425/YG-00426/YG-00427. Este ..
Drenor pentru cuvele YATO Gastro GN 1/6. Este proiectat pentru containerele GN YG-00425/YG-00426/YG-00427. Este fabricat din policarbonat PC de cea mai înaltă calitate, caracterizat prin dur..
Furculita pentru carne YATO Gastro cu lungimea furcii de 180 mm. Este fabricata din oțel forjat de cea mai bună c..
Furculita pentru carne YATO Gastro cu lungimea furcii de 180 mm. Este fabricata din oțel forjat de cea mai bună calitate, duritate HRC 55-58. Procesul de producție în mai multe etape, realiza..
Furculita YATO Gastro recomandată în special pentru fripturi, pizza sau burgeri.Fabricat din oțel inoxidabil cromat..
Furculita YATO Gastro recomandată în special pentru fripturi, pizza sau burgeri.Fabricat din oțel inoxidabil cromat, cu mâner negru, nituit din polipropilenă durabilă.Lungimea totală 210 mm și part..
Oală YATO Gastro cu capac, dimensiuni de 16x9,5cm și o capacitate de 1.9 l.Oala YG-00021 este proiectată pentru uz ..
Oală YATO Gastro cu capac, dimensiuni de 16x9,5cm și o capacitate de 1.9 l.Oala YG-00021 este proiectată pentru uz profesional în industria de catering, cât și pentru uz casnic. Ideal pentru prepar..
Oală YATO Gastro cu capac, dimensiuni de 28x18cm și o capacitate de 11.1 litri.Oala YG-00024 este proiectată pentru..
Oală YATO Gastro cu capac, dimensiuni de 28x18cm și o capacitate de 11.1 litri.Oala YG-00024 este proiectată pentru uz profesional în industria de catering, cât și pentru uz casnic. Ideal pentru pr..
Oală YATO Gastro cu capac, dimensiuni de 36x11cm și o capacitate de 11.2 litri.Oala YG-00055 este proiectată pentru..
Oală YATO Gastro cu capac, dimensiuni de 36x11cm și o capacitate de 11.2 litri.Oala YG-00055 este proiectată pentru uz profesional în industria de catering, cât și pentru uz casnic. Ideal pentru pr..
Oală YATO Gastro cu capac, dimensiuni de 32x16cm și o capacitate de 12.9 litri.Oala YG-00043 este proiectată pentru..
Oală YATO Gastro cu capac, dimensiuni de 32x16cm și o capacitate de 12.9 litri.Oala YG-00043 este proiectată pentru uz profesional în industria de catering, cât și pentru uz casnic. Ideal pentru pr..
Oală YATO Gastro cu capac, dimensiuni de 36x18cm și o capacitate de 18.3 litri.Oala YG-00044 este proiectată pentru ..
Oală YATO Gastro cu capac, dimensiuni de 36x18cm și o capacitate de 18.3 litri.Oala YG-00044 este proiectată pentru uz profesional în industria de catering, cât și pentru uz casnic. Ideal pentru pr..
Oală YATO Gastro cu capac, dimensiuni de 16x12cm și o capacitate de 2.4 litri.Oala YG-00001 este proiectată pentru u..
Oală YATO Gastro cu capac, dimensiuni de 16x12cm și o capacitate de 2.4 litri.Oala YG-00001 este proiectată pentru uz profesional în industria de catering, cât și pentru uz casnic. Ideal pentru pre..
Oală YATO Gastro cu capac, dimensiuni de 32x26cm și o capacitate de 20.9 litri.Oala YG-00005 este proiectată pentru..
Oală YATO Gastro cu capac, dimensiuni de 32x26cm și o capacitate de 20.9 litri.Oala YG-00005 este proiectată pentru uz profesional în industria de catering, cât și pentru uz casnic. Ideal pentru pr..
Oală YATO Gastro cu capac, dimensiuni de 36x22cm și o capacitate de 22.4 litri.Oala YG-00026 este proiectată pentru ..
Oală YATO Gastro cu capac, dimensiuni de 36x22cm și o capacitate de 22.4 litri.Oala YG-00026 este proiectată pentru uz profesional în industria de catering, cât și pentru uz casnic. Ideal pentru pr..
Oală YATO Gastro cu capac, dimensiuni de 20x10.5cm și o capacitate de 3.3 litri.Oala YG-00040 este proiectată pentru..
Oală YATO Gastro cu capac, dimensiuni de 20x10.5cm și o capacitate de 3.3 litri.Oala YG-00040 este proiectată pentru uz profesional în industria de catering, cât și pentru uz casnic. Ideal pentru p..
Oală YATO Gastro cu capac, dimensiuni de 40x25cm și o capacitate de 31.4 litri.Oala YG-00045 este proiectată pentru ..
Oală YATO Gastro cu capac, dimensiuni de 40x25cm și o capacitate de 31.4 litri.Oala YG-00045 este proiectată pentru uz profesional în industria de catering, cât și pentru uz casnic. Ideal pentru pr..
Oală YATO Gastro cu capac, dimensiuni de 36x36cm și o capacitate de 36.6 litri.Oala YG-00007 este proiectată pentru ..
Oală YATO Gastro cu capac, dimensiuni de 36x36cm și o capacitate de 36.6 litri.Oala YG-00007 este proiectată pentru uz profesional în industria de catering, cât și pentru uz casnic. Ideal pentru pr..
Oală YATO Gastro cu capac, dimensiuni de 40x30cm și o capacitate de 37.7 litri.Oala YG-00027 este proiectată pentru ..
Oală YATO Gastro cu capac, dimensiuni de 40x30cm și o capacitate de 37.7 litri.Oala YG-00027 este proiectată pentru uz profesional în industria de catering, cât și pentru uz casnic. Ideal pentru pr..
Oală YATO Gastro cu capac, dimensiuni de 20x14cm și o capacitate de 4.4 litri.Oala YG-00022 este proiectată pentru u..
Oală YATO Gastro cu capac, dimensiuni de 20x14cm și o capacitate de 4.4 litri.Oala YG-00022 este proiectată pentru uz profesional în industria de catering, cât și pentru uz casnic. Ideal pentru pre..
Oală YATO Gastro cu capac, dimensiuni de 40x40cm și o capacitate de 50.3 litri.Oala YG-00008 este proiectată pentru ..
Oală YATO Gastro cu capac, dimensiuni de 40x40cm și o capacitate de 50.3 litri.Oala YG-00008 este proiectată pentru uz profesional în industria de catering, cât și pentru uz casnic. Ideal pentru pr..
Oală YATO Gastro cu capac, dimensiuni de 24x11cm și o capacitate de 5 litri.Oala YG-00041 este proiectată pentru uz ..
Oală YATO Gastro cu capac, dimensiuni de 24x11cm și o capacitate de 5 litri.Oala YG-00041 este proiectată pentru uz profesional în industria de catering, cât și pentru uz casnic. Ideal pentru prepa..
Oală YATO Gastro cu capac, dimensiuni de 20x20cm și o capacitate de 6.3 litri.Oala YG-00002 este proiectată pentru u..
Oală YATO Gastro cu capac, dimensiuni de 20x20cm și o capacitate de 6.3 litri.Oala YG-00002 este proiectată pentru uz profesional în industria de catering, cât și pentru uz casnic. Ideal pentru pre..
Oală YATO Gastro cu capac, dimensiuni de 50x32cm și o capacitate de 62.8 litri.Oala YG-00029 este proiectată pentru ..
Oală YATO Gastro cu capac, dimensiuni de 50x32cm și o capacitate de 62.8 litri.Oala YG-00029 este proiectată pentru uz profesional în industria de catering, cât și pentru uz casnic. Ideal pentru pr..
Oală YATO Gastro cu capac, dimensiuni de 24x16cm și o capacitate de 7.2 litri.Oala YG-00023 este proiectată pentru u..
Oală YATO Gastro cu capac, dimensiuni de 24x16cm și o capacitate de 7.2 litri.Oala YG-00023 este proiectată pentru uz profesional în industria de catering, cât și pentru uz casnic. Ideal pentru pre..
Oală YATO Gastro cu capac, dimensiuni de 45x45cm și o capacitate de 71.6 litri.Oala YG-00009 este proiectată pentru ..
Oală YATO Gastro cu capac, dimensiuni de 45x45cm și o capacitate de 71.6 litri.Oala YG-00009 este proiectată pentru uz profesional în industria de catering, cât și pentru uz casnic. Ideal pentru pr..
Oală YATO Gastro cu capac, dimensiuni de 28x13cm și o capacitate de 8 litri.Oala YG-00042 este proiectată pentru uz ..
Oală YATO Gastro cu capac, dimensiuni de 28x13cm și o capacitate de 8 litri.Oala YG-00042 este proiectată pentru uz profesional în industria de catering, cât și pentru uz casnic. Ideal pentru prepa..
Oală YATO Gastro cu capac, dimensiuni de 24x20cm și o capacitate de 9 litri.Oala YG-00003 este proiectată pentru uz ..
Oală YATO Gastro cu capac, dimensiuni de 24x20cm și o capacitate de 9 litri.Oala YG-00003 este proiectată pentru uz profesional în industria de catering, cât și pentru uz casnic. Ideal pentru prepa..
Pila pentru ascuțirea cuțitelor, lungime de lucru de 200mm. Este fabricata din oțel forjat de cea mai bună cali..
Pila pentru ascuțirea cuțitelor, lungime de lucru de 200mm. Este fabricata din oțel forjat de cea mai bună calitate, duritate HR 55-58, care garantează o ascutirea foarte eficienta a cutitelor. ..
Polonic YatoGastro, YG-02776, cu o capacitate de 120 ml și o lungime de 315mm, fabricat din oțel inoxidabil 18/8 cu p..
Polonic YatoGastro, YG-02776, cu o capacitate de 120 ml și o lungime de 315mm, fabricat din oțel inoxidabil 18/8 cu profil de 2.5mm grosime. Finisajul cromat îi conferă un aspect elegant si facilite..
Polonic pentru sosuri YatoGastro, YG-02777, cu o lungime de 315mm, fabricat din oțel inoxidabil 18/8 cu profil de 2.5m..
Polonic pentru sosuri YatoGastro, YG-02777, cu o lungime de 315mm, fabricat din oțel inoxidabil 18/8 cu profil de 2.5mm grosime. Finisajul cromat îi conferă un aspect elegant si facilitează curățare..
Container rotund pentru depozitarea alimentelor de 10 litri YATO Gastro, înălțime 310mm și diametru 210mm. Fabr..
Container rotund pentru depozitarea alimentelor de 10 litri YATO Gastro, înălțime 310mm și diametru 210mm. Fabricat din polipropilenă durabilă și elastica, permite depozitarea hranei în interval..
Container rotund pentru depozitarea alimentelor de 15 litri YATO Gastro, înălțime 300mm și diametru 310mm. Fabri..
Container rotund pentru depozitarea alimentelor de 15 litri YATO Gastro, înălțime 300mm și diametru 310mm. Fabricat din polipropilenă durabilă și elastica, permite depozitarea hranei în intervalu..
Container rotund pentru depozitarea alimentelor de 1 litru YATO Gastro, înălțime 128mm și diametru 120mm.Fabricat d..
Container rotund pentru depozitarea alimentelor de 1 litru YATO Gastro, înălțime 128mm și diametru 120mm.Fabricat din polipropilenă durabilă și elastica, permite depozitarea hranei în intervalul de ..
Container rotund pentru depozitarea alimentelor de 20 litri YATO Gastro, înălțime 310mm și diametru 370mm. Fabri..
Container rotund pentru depozitarea alimentelor de 20 litri YATO Gastro, înălțime 310mm și diametru 370mm. Fabricat din polipropilenă durabilă și elastica, permite depozitarea hranei în intervalu..
Container rotund pentru depozitarea alimentelor de 2 litri YATO Gastro, înălțime 183mm și diametru 110mm. Fabric..
Container rotund pentru depozitarea alimentelor de 2 litri YATO Gastro, înălțime 183mm și diametru 110mm. Fabricat din polipropilenă durabilă și elastica, permite depozitarea hranei în intervalul..
Container rotund pentru depozitarea alimentelor de 4 litri YATO Gastro, înălțime 183mm și diametru 210mm. Fabric..
Container rotund pentru depozitarea alimentelor de 4 litri YATO Gastro, înălțime 183mm și diametru 210mm. Fabricat din polipropilenă durabilă și elastica, permite depozitarea hranei în intervalul..
Container rotund pentru depozitarea alimentelor de 6 litri YATO Gastro, înălțime 222mm și diametru 200mm. Fabric..
Container rotund pentru depozitarea alimentelor de 6 litri YATO Gastro, înălțime 222mm și diametru 200mm. Fabricat din polipropilenă durabilă și elastica, permite depozitarea hranei în intervalul..
Container rotund pentru depozitarea alimentelor de 7.5 litri YATO Gastro, înălțime 222mm și diametru 270mm. Fabr..
Container rotund pentru depozitarea alimentelor de 7.5 litri YATO Gastro, înălțime 222mm și diametru 270mm. Fabricat din polipropilenă durabilă și elastica, permite depozitarea hranei în interval..
Satar pentru carnea cruda YATO Gastro.Cuțitul este realizat în conformitate cu standardele HACCP. Are un mâner roș..
Satar pentru carnea cruda YATO Gastro.Cuțitul este realizat în conformitate cu standardele HACCP. Are un mâner roșu, ceea ce înseamnă că cuțitul este dedicat cărnii brute.Mânerul este fabricat din ..
Scafa pentru gheata YatoGastro de 950ml. Datorită posibilității de utilizare în intervalul de temperaturi de la -40..
Scafa pentru gheata YatoGastro de 950ml. Datorită posibilității de utilizare în intervalul de temperaturi de la -40°C până la + 99°C, este de asemenea ideala pentru folosirea in cazul produselor vrac..
Scafa din aluminiu, cu capacitatea de 150ml, YG-02450, pentru produsele vrac. Scafa nu poate fi spalata in masina de spa..
Scafa din aluminiu, cu capacitatea de 150ml, YG-02450, pentru produsele vrac. Scafa nu poate fi spalata in masina de spalat vase..
Sita cu maner YATO Gastro cu diametrul de 155mm. Mânerul armat de 330 mm este realizat din fire de 4 mm grosime. O..
Sita cu maner YATO Gastro cu diametrul de 155mm. Mânerul armat de 330 mm este realizat din fire de 4 mm grosime. Ochiurile sitei sunt de 6x6mm. Sita YATO este realizată din oțel inoxidabil de..
Sita cu maner YATO Gastro cu diametrul de 220mm. Mânerul armat de 400 mm este realizat din fire de 4 mm grosime. O..
Sita cu maner YATO Gastro cu diametrul de 220mm. Mânerul armat de 400 mm este realizat din fire de 4 mm grosime. Ochiurile sitei sunt de 2x2mm. Sita YATO este realizată din oțel inoxidabil de..
Sită Yato Gastro cu diametrul de 220 mm, adancime de 60mm, iar sita cu dimensiunea ochiului de 1mm. Este realizata din..
Sită Yato Gastro cu diametrul de 220 mm, adancime de 60mm, iar sita cu dimensiunea ochiului de 1mm. Este realizata din oțel inoxidabil de înaltă calitate, iar suprafața este cromată. Sita este ușor d..
Sită Yato Gastro cu diametrul de 280 mm, adancime de 70mm, iar sita cu dimensiunea ochiului de 1mm. Este realizata din..
Sită Yato Gastro cu diametrul de 280 mm, adancime de 70mm, iar sita cu dimensiunea ochiului de 1mm. Este realizata din oțel inoxidabil de înaltă calitate, iar suprafața este cromată. Sita este ușor d..
Spaclu drept YATO Gastro. Fabricat din oțel inoxidabil de înaltă calitate cu o duritate de 52-55HRC, este foarte..
Spaclu drept YATO Gastro. Fabricat din oțel inoxidabil de înaltă calitate cu o duritate de 52-55HRC, este foarte rezistent și în același timp flexibil. Ideal pentru mutarea, răsturnarea alimente..
Spatulă YatoGastro pentru produse de cofetărie, YG-02408, cu lungime totală de 225mm. Fabricata din oțel inoxidabi..
Spatulă YatoGastro pentru produse de cofetărie, YG-02408, cu lungime totală de 225mm. Fabricata din oțel inoxidabil SS420 de cea mai bună calitate, cu o grosime a profilului de 1,0mm, se caracterize..
Spatulă YatoGastro pentru produse de cofetărie, YG-02409, cu lungime totală de 335mm. Fabricata din oțel inoxidabi..
Spatulă YatoGastro pentru produse de cofetărie, YG-02409, cu lungime totală de 335mm. Fabricata din oțel inoxidabil SS420 de cea mai bună calitate, cu o grosime a profilului de 1,0mm, se caracterize..
Spatulă YatoGastro pentru produse de cofetărie, YG-02410, cu lungime totală de 385mm. Fabricata din oțel inoxidabi..
Spatulă YatoGastro pentru produse de cofetărie, YG-02410, cu lungime totală de 385mm. Fabricata din oțel inoxidabil SS420 de cea mai bună calitate, cu o grosime a profilului de 1,0mm, se caracterize..
Spatulă YatoGastro pentru produse de cofetărie, YG-02411, cu lungime totală de 440mm. Fabricata din oțel inoxidabi..
Spatulă YatoGastro pentru produse de cofetărie, YG-02411, cu lungime totală de 440mm. Fabricata din oțel inoxidabil SS420 de cea mai bună calitate, cu o grosime a profilului de 1,0mm, se caracterize..
Spatulă YatoGastro pentru produse de cofetărie, YG-02412, cu lungime totală de 485mm. Fabricata din oțel inoxidabi..
Spatulă YatoGastro pentru produse de cofetărie, YG-02412, cu lungime totală de 485mm. Fabricata din oțel inoxidabil SS420 de cea mai bună calitate, cu o grosime a profilului de 1,0mm, se caracterize..
Spatulă curbata YATO Gastro de 95 mm de YATO.Fabricata din oțel inoxidabil de înaltă calitate cu o duritate de 52-5..
Spatulă curbata YATO Gastro de 95 mm de YATO.Fabricata din oțel inoxidabil de înaltă calitate cu o duritate de 52-55HRC, este foarte rezistenta și în același timp flexibila. Ideala pentru mutarea, r..
Spatulă curbata YatoGastro pentru produse de cofetărie, YG-02413, cu lungime totală de 225mm. Fabricata din oțel i..
Spatulă curbata YatoGastro pentru produse de cofetărie, YG-02413, cu lungime totală de 225mm. Fabricata din oțel inoxidabil SS420 de cea mai bună calitate, cu o grosime a profilului de 1,0mm, se car..
Spatulă curbata YATO Gastro de 72 mm de YATO.Fabricata din oțel inoxidabil de înaltă calitate cu o duritate de 52-5..
Spatulă curbata YATO Gastro de 72 mm de YATO.Fabricata din oțel inoxidabil de înaltă calitate cu o duritate de 52-55HRC, este foarte rezistenta și în același timp flexibila. Ideala pentru mutarea, r..
Spatulă curbata YatoGastro pentru produse de cofetărie, YG-02414, cu lungime totală de 335mm. Fabricata din oțel in..
Spatulă curbata YatoGastro pentru produse de cofetărie, YG-02414, cu lungime totală de 335mm. Fabricata din oțel inoxidabil SS420 de cea mai bună calitate, cu o grosime a profilului de 1,0mm, se cara..
Spatulă curbata YatoGastro pentru produse de cofetărie, YG-02415, cu lungime totală de 385mm. Fabricata din oțel in..
Spatulă curbata YatoGastro pentru produse de cofetărie, YG-02415, cu lungime totală de 385mm. Fabricata din oțel inoxidabil SS420 de cea mai bună calitate, cu o grosime a profilului de 1,0mm, se cara..
Spatulă curbata YatoGastro pentru produse de cofetărie, YG-02416, cu lungime totală de 430mm. Fabricata din oțel in..
Spatulă curbata YatoGastro pentru produse de cofetărie, YG-02416, cu lungime totală de 430mm. Fabricata din oțel inoxidabil SS420 de cea mai bună calitate, cu o grosime a profilului de 1,0mm, se cara..
Spumiera YatoGastro, YG-02773, cu diametrul de 110 mm și lungimea de 370 mm, fabricata din oțel inoxidabil 18/8 cu ..
Spumiera YatoGastro, YG-02773, cu diametrul de 110 mm și lungimea de 370 mm, fabricata din oțel inoxidabil 18/8 cu o grosime de 2.5mm. Finisajul cromat îi conferă un aspect elegant, dar si usuri..
Strecuratoare YATO Gastro cu diametrul de 120mm. Diametrul exterior al strecuratoarei este de 120 mm, mânerul cu o..
Strecuratoare YATO Gastro cu diametrul de 120mm. Diametrul exterior al strecuratoarei este de 120 mm, mânerul cu o lungime de 15,5 cm este realizat din fire de 4 mm grosime, iar plasa are ochiur..
Strecuratoare YATO Gastro cu diametrul de 160mm.Diametrul exterior al strecuratoarei este de 160 mm, mânerul cu o lun..
Strecuratoare YATO Gastro cu diametrul de 160mm.Diametrul exterior al strecuratoarei este de 160 mm, mânerul cu o lungime de 165 mm este realizat din fire de 4.5 mm grosime, iar plasa are ochiurile..
Tel YatoGastro cu o lungime de 300mm, YG-02510 . Realizat din 8 tije din oțel inoxidabil 18/8, grosimea tijei fiind de..
Tel YatoGastro cu o lungime de 300mm, YG-02510 . Realizat din 8 tije din oțel inoxidabil 18/8, grosimea tijei fiind de 2,4 mm . Mâner cu o lungime de 110mm terminat cu o agatatoare. Telul Yato este..
Tel YatoGastro cu o lungime de 400mm, YG-02511. Realizat din 8 tije din oțel inoxidabil 18/8, grosimea tijei fiind de ..
Tel YatoGastro cu o lungime de 400mm, YG-02511. Realizat din 8 tije din oțel inoxidabil 18/8, grosimea tijei fiind de 2,4 mm . Mâner cu o lungime de 110mm terminat cu o agatatoare. Telul Yato este ..
Tel YatoGastro cu o lungime de 500mm, YG-02512. Realizat din 8 tije din oțel inoxidabil 18/8, grosimea tijei fiind de ..
Tel YatoGastro cu o lungime de 500mm, YG-02512. Realizat din 8 tije din oțel inoxidabil 18/8, grosimea tijei fiind de 2,4 mm . Mâner cu o lungime de 110mm terminat cu o agatatoare. Telul Yato este ..
Tel YatoGastro cu o lungime de 600mm, YG-02513. Realizat din 8 tije din oțel inoxidabil 18/8, grosimea tijei fiind de ..
Tel YatoGastro cu o lungime de 600mm, YG-02513. Realizat din 8 tije din oțel inoxidabil 18/8, grosimea tijei fiind de 2,4 mm . Mâner cu o lungime de 110mm terminat cu o agatatoare. Telul Yato este ..
Tigaie YATO Gastro, dimensiuni de 24x5cm și o capacitate de 2.3 l.Tigaie YG-00101, este proiectată pentru uz profesi..
Tigaie YATO Gastro, dimensiuni de 24x5cm și o capacitate de 2.3 l.Tigaie YG-00101, este proiectată pentru uz profesional în industria de catering, cât și pentru uz casnic. Ideal pentru prepararea t..
Tigaie YATO Gastro, dimensiuni de 32x5cm și o capacitate de 4litri.Tigaie YG-00103, este proiectată pentru uz profes..
Tigaie YATO Gastro, dimensiuni de 32x5cm și o capacitate de 4litri.Tigaie YG-00103, este proiectată pentru uz profesional în industria de catering, cât și pentru uz casnic. Ideal pentru prepararea ..
Tigaie YATO Gastro, dimensiuni de 40x7cm și o capacitate de 8.8 litri.Tigaie YG-00105, este proiectată pentru uz pro..
Tigaie YATO Gastro, dimensiuni de 40x7cm și o capacitate de 8.8 litri.Tigaie YG-00105, este proiectată pentru uz profesional în industria de catering, cât și pentru uz casnic. Ideal pentru preparar..
Tigaie YATO Gastro, dimensiuni de 20X6.5cm și o capacitate de 2 litri.Tigaie YG-00080, este proiectată pentru uz pro..
Tigaie YATO Gastro, dimensiuni de 20X6.5cm și o capacitate de 2 litri.Tigaie YG-00080, este proiectată pentru uz profesional în industria de catering, cât și pentru uz casnic. Ideal pentru preparar..
Tigaie YATO Gastro, dimensiuni de 24X7.5cm și o capacitate de 3.4 litri.Tigaie YG-00081, este proiectată pentru uz p..
Tigaie YATO Gastro, dimensiuni de 24X7.5cm și o capacitate de 3.4 litri.Tigaie YG-00081, este proiectată pentru uz profesional în industria de catering, cât și pentru uz casnic. Ideal pentru prepar..
Tigaie YATO Gastro cu diametrul de 240mm din aluminiu acoperit cu un strat de TEFLON PLATINUM PLUS. Tigaia YG-00131..
Tigaie YATO Gastro cu diametrul de 240mm din aluminiu acoperit cu un strat de TEFLON PLATINUM PLUS. Tigaia YG-00131 marca YATO cu diametrul de 240 mm și o adâncime de 40 mm este fabricată din al..
Tigaie YATO Gastro cu cu diametrul de 280mm din aluminiu acoperit cu un strat de TEFLON PLATINUM PLUS. Tigaia YG-00132..
Tigaie YATO Gastro cu cu diametrul de 280mm din aluminiu acoperit cu un strat de TEFLON PLATINUM PLUS. Tigaia YG-00132 marca YATO cu diametrul de 280 mm și o adâncime de 45 mmeste fabricată din alu..
Tigaie YATO Gastro cu cu diametrul de 320mm din aluminiu acoperit cu un strat de TEFLON PLATINUM PLUS. Tigaia YG-00133..
Tigaie YATO Gastro cu cu diametrul de 320mm din aluminiu acoperit cu un strat de TEFLON PLATINUM PLUS. Tigaia YG-00133 marca YATO cu diametrul de 320 mm și o adâncime de 50 mm este fabricată din al..
Tigaie pentru Clătite YATO Gastro cu diametrul de 260mm din aluminiu acoperit cu un strat de TEFLON PLATINUM PLUS. ..
Tigaie pentru Clătite YATO Gastro cu diametrul de 260mm din aluminiu acoperit cu un strat de TEFLON PLATINUM PLUS. Tigaia YG-00152 marca YATO cu diametrul de 260 mm și o adâncime de 20 mm este fa..
Tigaie pentru Clătite YATO Gastro cu diametrul de 300mm din aluminiu acoperit cu un strat de TEFLON PLATINUM PLUS. ..
Tigaie pentru Clătite YATO Gastro cu diametrul de 300mm din aluminiu acoperit cu un strat de TEFLON PLATINUM PLUS. Tigaia YG-00153 marca YATO cu diametrul de 300 mm și o adâncime de 20 mm este fa..
Tigaie pentru Pește Yato Gastro cu dimensinea de 400x290mm din aluminiu acoperit cu un strat de TEFLON PLATINUM PLUS...
Tigaie pentru Pește Yato Gastro cu dimensinea de 400x290mm din aluminiu acoperit cu un strat de TEFLON PLATINUM PLUS. Tigaia YG-00155 marca YATO cu dimensinea de 400x290mm și o adâncime de 50 mm ..
Tigaie cu Inducție YATO Gastro cu diametrul de 240mm din aluminiu acoperit cu un strat de TEFLON PLATINUM PLUS. Ti..
Tigaie cu Inducție YATO Gastro cu diametrul de 240mm din aluminiu acoperit cu un strat de TEFLON PLATINUM PLUS. Tigaia YG-00160 marca YATO cu diametrul de 240 mm și o adâncime de 40 mm este fabri..
Tigaie cu Inducție YATO Gastro cu diametrul de 280mm din aluminiu acoperit cu un strat de TEFLON PLATINUM PLUS. Ti..
Tigaie cu Inducție YATO Gastro cu diametrul de 280mm din aluminiu acoperit cu un strat de TEFLON PLATINUM PLUS. Tigaia YG-00161 marca YATO cu diametrul de 280 mm și o adâncime de 45 mm este fabri..
Tocator YATO Gastro cu o dimensiune de 250x150mmEste fabricat din polietilenă de înaltă calitate, cu grosimea de 10..
Tocator YATO Gastro cu o dimensiune de 250x150mmEste fabricat din polietilenă de înaltă calitate, cu grosimea de 10 mm, care garantează o rezistență ridicată și durabilitate. Tocatorul YATO poate f..
Tocator YATO Gastro cu o dimensiune de 300x220mmEste fabricat din polietilenă de înaltă calitate, cu grosimea de 10..
Tocator YATO Gastro cu o dimensiune de 300x220mmEste fabricat din polietilenă de înaltă calitate, cu grosimea de 10 mm, care garantează o rezistență ridicată și durabilitate. Tocatorul YATO poate f..
Tocator YATO Gastro 450x300x13mm culoarea alba, conform sistemului HACCP este destinat contactului cu produsele lactate...
Tocator YATO Gastro 450x300x13mm culoarea alba, conform sistemului HACCP este destinat contactului cu produsele lactate. Este fabricat din polietilenă de înaltă calitate, avand o grosime de 13 mm, car..
Tocator YATO Gastro 600x400x20mm culoarea alba, conform sistemului HACCP este destinat contactului cu produsele lactate...
Tocator YATO Gastro 600x400x20mm culoarea alba, conform sistemului HACCP este destinat contactului cu produsele lactate. Este fabricat din polietilenă de înaltă calitate, avand o grosime de 20 mm, car..
Tocator YATO Gastro 450x300x13mm culoarea albastra, conform sistemului HACCP este destinat contactului cu carnea de pest..
Tocator YATO Gastro 450x300x13mm culoarea albastra, conform sistemului HACCP este destinat contactului cu carnea de peste. Este fabricat din polietilenă de înaltă calitate, avand o grosime de 13 mm, c..
Tocator YATO Gastro 600x400x20mm culoarea albastra, conform sistemului HACCP este destinat contactului cu carnea de pest..
Tocator YATO Gastro 600x400x20mm culoarea albastra, conform sistemului HACCP este destinat contactului cu carnea de peste. Este fabricat din polietilenă de înaltă calitate, avand o grosime de 20 mm, c..
Tocator YATO Gastro 450x300x13mm culoarea galbena, conform sistemului HACCP este destinat contactului cu carnea de pasar..
Tocator YATO Gastro 450x300x13mm culoarea galbena, conform sistemului HACCP este destinat contactului cu carnea de pasare. Este fabricat din polietilenă de înaltă calitate, avand o grosime de 13 mm, c..
Tocator YATO Gastro 600x400x20mm culoarea galbena, conform sistemului HACCP este destinat contactului cu carnea de pasar..
Tocator YATO Gastro 600x400x20mm culoarea galbena, conform sistemului HACCP este destinat contactului cu carnea de pasare. Este fabricat din polietilenă de înaltă calitate, avand o grosime de 20 mm, c..
Tocator YATO Gastro 450x300x13mm culoarea maron, conform sistemului HACCP este destinat contactului cu carnea gatita, ca..
Tocator YATO Gastro 450x300x13mm culoarea maron, conform sistemului HACCP este destinat contactului cu carnea gatita, cat si cruda. Este fabricat din polietilenă de înaltă calitate, avand o grosime de..
Tocator YATO Gastro 600x400x20mm culoarea maron, conform sistemului HACCP este destinat contactului cu carnea gatita, ca..
Tocator YATO Gastro 600x400x20mm culoarea maron, conform sistemului HACCP este destinat contactului cu carnea gatita, cat si cruda. Este fabricat din polietilenă de înaltă calitate, avand o grosime de..
Tocator YATO Gastro 450x300x13mm culoarea roșie, conform sistemului HACCP este destinat contactului cu carnea cruda. Es..
Tocator YATO Gastro 450x300x13mm culoarea roșie, conform sistemului HACCP este destinat contactului cu carnea cruda. Este fabricat din polietilenă de înaltă calitate, avand o grosime de 13 mm, care ga..
Tocator YATO Gastro 600x400x20mm culoarea roșie, conform sistemului HACCP este destinat contactului cu carnea cruda. Es..
Tocator YATO Gastro 600x400x20mm culoarea roșie, conform sistemului HACCP este destinat contactului cu carnea cruda. Este fabricat din polietilenă de înaltă calitate, avand o grosime de 20 mm, care ga..
Tocator YATO Gastro 450x300x13mm culoarea verde, conform sistemului HACCP este destinat contactului cu legume. Este fabr..
Tocator YATO Gastro 450x300x13mm culoarea verde, conform sistemului HACCP este destinat contactului cu legume. Este fabricat din polietilenă de înaltă calitate, avand o grosime de 13 mm, care garantea..
Tocator YATO Gastro 600x400x20mm culoarea verde, conform sistemului HACCP este destinat contactului cu legume. Este fabr..
Tocator YATO Gastro 600x400x20mm culoarea verde, conform sistemului HACCP este destinat contactului cu legume. Este fabricat din polietilenă de înaltă calitate, avand o grosime de 20 mm, care garantea..