You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

toya24

Categories

Containere termoizolante
Carucior pentru Container Termoizolant YG-09245, 710x530x230mm Cărucior YATO Gastro este fabricat din polipropilenă de..
Carucior pentru Container Termoizolant YG-09245, 710x530x230mm Cărucior YATO Gastro este fabricat din polipropilenă de înaltă calitate, rezistenta la radiații UV și impact. Construcția sa masivă permi..
Container de izotermă YATO, capacitate de 30 l. Recipientul de catering YATO este dedicat restauratorilor, hotelierilor..
Container de izotermă YATO, capacitate de 30 l. Recipientul de catering YATO este dedicat restauratorilor, hotelierilor și activităților de catering, de la mici banchete la evenimente mari în aer libe..
Container de izotermă YATO, capacitate de 48 l. Container de catering YATO este dedicat restauratorilor, hotelierilor ..
Container de izotermă YATO, capacitate de 48 l. Container de catering YATO este dedicat restauratorilor, hotelierilor și activităților de catering, de la mici banchete la evenimente mari în aer liber...
Container termoizolant YATO Gastro cu o capacitate de 90L. Este fabricat din polietilenă de înaltă calitate, rezisten..
Container termoizolant YATO Gastro cu o capacitate de 90L. Este fabricat din polietilenă de înaltă calitate, rezistent la zgârieturi sau înțepăturile din timpul manipularii si transportului. In pereti..
Cutie termoizolata GN 1/1 YATO YG-09210. Recipient cu capac conceput pentru transportul alimentelor calde și reci în ..
Cutie termoizolata GN 1/1 YATO YG-09210. Recipient cu capac conceput pentru transportul alimentelor calde și reci în industria de catering și catering. Fabricat din PIOCELAN - un hibrid inovator din..
Container izoterm marca YATO Gastro cu capacitate de 30 litri. Containerul izoterm a fost adaptat pentru depozitarea și..
Container izoterm marca YATO Gastro cu capacitate de 30 litri. Containerul izoterm a fost adaptat pentru depozitarea și transportul containerelor GN1 / 1. Este fabricat din polietilenă de înaltă calit..
RECIPIENT IZOTERM PENTRU BAUTURI 7L..
RECIPIENT IZOTERM PENTRU BAUTURI 7L..
Container termoizolant YATO Gastro, capacitate 15 litri. Este fabricat din polietilenă de înaltă calitate, rezistenta..
Container termoizolant YATO Gastro, capacitate 15 litri. Este fabricat din polietilenă de înaltă calitate, rezistenta la zgârieturi sau înțepături, care protejează împotriva deteriorării în timpul man..
Termos pentru transportul produselor alimentare cu capacitate de 10 L.Carcasa exterioară este realizată din oțel inox..
Termos pentru transportul produselor alimentare cu capacitate de 10 L.Carcasa exterioară este realizată din oțel inoxidabil de înaltă calitate, foarte ușor de curățat și de intretinut, iar interiorul ..