You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Categories

Subcategorii

Masina de curatat cartofi cu capacitatea de 20L. Un peeling puternic pentru cartofi și alte legume tuberculoase . Extr..
Masina de curatat cartofi cu capacitatea de 20L. Un peeling puternic pentru cartofi și alte legume tuberculoase . Extrem de util în orice bucătărie mare. Mașina alimentată de 230V ~ 50Hz cu un motor..
Dispozitivul este extrem de util în resturantele specializate în pregătirea hamburgerilor din carne tocată, precum..
Dispozitivul este extrem de util în resturantele specializate în pregătirea hamburgerilor din carne tocată, precum și din pește sau legume. Toate elementele de presare care vin în contact cu ali..
Dispozitivul este extrem de util în resturantele specializate în pregătirea hamburgerilor din carne tocată, precum..
Dispozitivul este extrem de util în resturantele specializate în pregătirea hamburgerilor din carne tocată, precum și din pește sau legume. Toate elementele de presare care vin în contact cu ali..
Utilizarea a 10 lame, din oțel inoxidabil 304, permite tăierea foarte rapidă și precisă a tomatelor în felii ega..
Utilizarea a 10 lame, din oțel inoxidabil 304, permite tăierea foarte rapidă și precisă a tomatelor în felii egale cu o grosime de 5,5 mm. Corpul dispozitivului este fabricat din oțel inoxidabil..
Blender YATO Gastro, creat pentru a pregăti smooties, milkshakes, băuturi, mousses, etc Putere de 1680 W; Func..
Blender YATO Gastro, creat pentru a pregăti smooties, milkshakes, băuturi, mousses, etc Putere de 1680 W; Funcționare ultra-joasă a motorului; Controlul vitezei; Rotatii: 32000 RPM; ..
Blender Vertical cu accesorii, Yato Gastro, 700W. Este ideal pentru prepararea de supe, sosuri și cocktailuri, precum ..
Blender Vertical cu accesorii, Yato Gastro, 700W. Este ideal pentru prepararea de supe, sosuri și cocktailuri, precum și pentru tăierea cărnii, tăierea legumelor sau spumare. Motorul ultra-puternic..
Feliator pentru carne, mezel și brânză YatoGastro, YG-03110, cu diametrul discului de 220 mm. Baza este realizată d..
Feliator pentru carne, mezel și brânză YatoGastro, YG-03110, cu diametrul discului de 220 mm. Baza este realizată din aliaj de aluminiu de înaltă calitate, cu o suprafață vopsita. Discul de tăiere c..
Mașina de ambalare cu vid este un instrument foarte util la fiecare punct de catering. Permite ambalarea în vid a alim..
Mașina de ambalare cu vid este un instrument foarte util la fiecare punct de catering. Permite ambalarea în vid a alimentelor, pentru a le pastra proaspete. Produsele astfel ambalate pot fi apoi depoz..
Masina pentru cârnați cu o capacitate de umplere de 3L și o capacitate de productie de 11kg / h.Este proiectat atât ..
Masina pentru cârnați cu o capacitate de umplere de 3L și o capacitate de productie de 11kg / h.Este proiectat atât pentru uz profesional, cât și uz casnic. Fabricat din oțel inoxidabil de înaltă cal..
Masina pentru cârnați cu o capacitate de umplere de 7L și o capacitate de productie de 13kg / h.Este proiectat atât ..
Masina pentru cârnați cu o capacitate de umplere de 7L și o capacitate de productie de 13kg / h.Este proiectat atât pentru uz profesional, cât și uz casnic. Fabricat din oțel inoxidabil de înaltă cal..