You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

toya24

Categories

Subcategorii

Masina de curatat cartofi cu capacitatea de 20L.Un peeling puternic pentru cartofi și alte legume tuberculoase . Extrem..
Masina de curatat cartofi cu capacitatea de 20L.Un peeling puternic pentru cartofi și alte legume tuberculoase . Extrem de util în orice bucătărie mare.Mașina alimentată de 230V ~ 50Hz cu un motor de ..
Dispozitivul este extrem de util în resturantele specializate în pregătirea hamburgerilor din carne tocată, precum ..
Dispozitivul este extrem de util în resturantele specializate în pregătirea hamburgerilor din carne tocată, precum și din pește sau legume. Toate elementele de presare care vin în contact cu alimentel..
Dispozitivul este extrem de util în resturantele specializate în pregătirea hamburgerilor din carne tocată, precum ..
Dispozitivul este extrem de util în resturantele specializate în pregătirea hamburgerilor din carne tocată, precum și din pește sau legume. Toate elementele de presare care vin în contact cu alimentel..
Utilizarea a 10 lame, din oțel inoxidabil 304, permite tăierea foarte rapidă și precisă a tomatelor în felii egale..
Utilizarea a 10 lame, din oțel inoxidabil 304, permite tăierea foarte rapidă și precisă a tomatelor în felii egale cu o grosime de 5,5 mm. Corpul dispozitivului este fabricat din oțel inoxidabil 201. ..
Blender YATO Gastro, creat pentru a pregăti smooties, milkshakes, băuturi, mousses, etc Putere de 1680 W; Funcționare..
Blender YATO Gastro, creat pentru a pregăti smooties, milkshakes, băuturi, mousses, etc Putere de 1680 W; Funcționare ultra-joasă a motorului; Controlul vitezei; Rotatii: 32000 RPM; Mod Turbo; Angrena..
Blender Vertical cu accesorii, Yato Gastro, 700W.Este ideal pentru prepararea de supe, sosuri și cocktailuri, precum ș..
Blender Vertical cu accesorii, Yato Gastro, 700W.Este ideal pentru prepararea de supe, sosuri și cocktailuri, precum și pentru tăierea cărnii, tăierea legumelor sau spumare. Motorul ultra-puternic de ..
Feliator pentru carne, mezel și brânză YatoGastro, YG-03110, cu diametrul discului de 220 mm.Baza este realizată din..
Feliator pentru carne, mezel și brânză YatoGastro, YG-03110, cu diametrul discului de 220 mm.Baza este realizată din aliaj de aluminiu de înaltă calitate, cu o suprafață vopsita.Discul de tăiere cu un..
Malaxor spiral YATO YG-03060 cu o capacitate de 20L. Malaxorul este destinat frământării prăjiturilor grele, cum ar..
Malaxor spiral YATO YG-03060 cu o capacitate de 20L. Malaxorul este destinat frământării prăjiturilor grele, cum ar fi: pizza, pâine, găluște, gogoși. Recomandat în special pentru pizzerii, brut..
Malaxor spiral YATO YG-03062 cu capacitate de 30L cu cap inclinat. Malaxorul este destinat frământării prăjiturilor..
Malaxor spiral YATO YG-03062 cu capacitate de 30L cu cap inclinat. Malaxorul este destinat frământării prăjiturilor grele, cum ar fi: pizza, pâine, găluște, gogoși. Recomandat în special pentru ..
Mixer spiral YATO YG-03068 cu o capacitate de 50L cu 2 viteze. Malaxorul este destinat frământării prăjiturilor gre..
Mixer spiral YATO YG-03068 cu o capacitate de 50L cu 2 viteze. Malaxorul este destinat frământării prăjiturilor grele, cum ar fi: pizza, pâine, găluște, gogoși. Recomandat în special pentru pizz..
Mașina de ambalare cu vid este un instrument foarte util la fiecare punct de catering. Permite ambalarea în vid a alim..
Mașina de ambalare cu vid este un instrument foarte util la fiecare punct de catering. Permite ambalarea în vid a alimentelor, pentru a le pastra proaspete. Produsele astfel ambalate pot fi apoi depoz..
Mașină de vidat YATO cu lățime de etanșare de 300 mm. Mașina de ambalare sub vid este un instrument foarte util î..
Mașină de vidat YATO cu lățime de etanșare de 300 mm. Mașina de ambalare sub vid este un instrument foarte util în fiecare punct gastronomic. Vă permite să împachetați mâncarea în vid, care să rămână ..
Mașină de ambalat vid în cameră YATO cu lățime de etanșare de 350 mm Mașina de ambalare sub vid este un instrume..
Mașină de ambalat vid în cameră YATO cu lățime de etanșare de 350 mm Mașina de ambalare sub vid este un instrument foarte util în fiecare punct gastronomic. Vă permite să împachetați mâncarea în vid, ..
Mașină de ambalat în vid cu cameră liberă de YATO cu lățimea de sudare de 420 mm. Mașina de ambalare sub vid est..
Mașină de ambalat în vid cu cameră liberă de YATO cu lățimea de sudare de 420 mm. Mașina de ambalare sub vid este un instrument foarte util în fiecare punct gastronomic. Vă permite să împachetați mânc..
Masina pentru cârnați cu o capacitate de umplere de 15L și o capacitate de productie de 17kg / h.Este proiectat atât..
Masina pentru cârnați cu o capacitate de umplere de 15L și o capacitate de productie de 17kg / h.Este proiectat atât pentru uz profesional, cât și uz casnic. Fabricat din oțel inoxidabil de înaltă ca..
Masina pentru cârnați cu o capacitate de umplere de 5L și o capacitate de productie de 12kg / h.Este proiectat atât ..
Masina pentru cârnați cu o capacitate de umplere de 5L și o capacitate de productie de 12kg / h.Este proiectat atât pentru uz profesional, cât și uz casnic. Fabricat din oțel inoxidabil de înaltă cal..
Masina pentru cârnați cu o capacitate de umplere de 3L și o capacitate de productie de 11kg / h.Este proiectat atât ..
Masina pentru cârnați cu o capacitate de umplere de 3L și o capacitate de productie de 11kg / h.Este proiectat atât pentru uz profesional, cât și uz casnic. Fabricat din oțel inoxidabil de înaltă cal..
Masina pentru cârnați cu o capacitate de umplere de 7L și o capacitate de productie de 13kg / h.Este proiectat atât ..
Masina pentru cârnați cu o capacitate de umplere de 7L și o capacitate de productie de 13kg / h.Este proiectat atât pentru uz profesional, cât și uz casnic. Fabricat din oțel inoxidabil de înaltă cal..
Mașină de ambalat vid cu două camere de la YATO cu lățimea de etanșare de 600mm. Mașina de ambalat în vid cu dou..
Mașină de ambalat vid cu două camere de la YATO cu lățimea de etanșare de 600mm. Mașina de ambalat în vid cu două camere este un instrument complet profesional necesar în toate punctele care alimentea..
Mixer planetar YATO YG-03029 cu o capacitate de 60L. Malaxorul este destinat: prăjituri ușoare frământate, spuma ..
Mixer planetar YATO YG-03029 cu o capacitate de 60L. Malaxorul este destinat: prăjituri ușoare frământate, spuma de bici, amestecând umplutura. Este acționat de un motor de 2000W , alimentat cu 3..
Mixer planetar YATO YG-03025 cu o capacitate de 10L. Malaxorul este destinat: prăjituri ușoare frământate, spuma ..
Mixer planetar YATO YG-03025 cu o capacitate de 10L. Malaxorul este destinat: prăjituri ușoare frământate, spuma de bici, amestecând umplutura. Este alimentat de un motor de 500 W , alimentat de ..
Mixer planetar YATO YG-03020 cu o capacitate de 15L. Malaxorul este destinat: prăjituri ușoare frământate, spuma ..
Mixer planetar YATO YG-03020 cu o capacitate de 15L. Malaxorul este destinat: prăjituri ușoare frământate, spuma de bici, amestecând umplutura. Este acționat de un motor de 500W , alimentat de 22..
Mixer planetar YATO YG-03021 cu o capacitate de 20L. Malaxorul este destinat: prăjituri ușoare frământate, spuma ..
Mixer planetar YATO YG-03021 cu o capacitate de 20L. Malaxorul este destinat: prăjituri ușoare frământate, spuma de bici, amestecând umplutura. Este alimentat de un motor de 1100W , alimentat de ..
Malaxor aluat profesional YATO YG-03022 cu o capacitate de 30L. Malaxorul este destinat: pentru framantare aluat , ba..
Malaxor aluat profesional YATO YG-03022 cu o capacitate de 30L. Malaxorul este destinat: pentru framantare aluat , batut spuma, amestec umplutura. Este alimentat de un motor de 1100W , alimentat ..
Mixer planetar YATO YG-03027 cu o capacitate de 35L. Malaxorul este destinat: prăjituri ușoare frământate, spuma ..
Mixer planetar YATO YG-03027 cu o capacitate de 35L. Malaxorul este destinat: prăjituri ușoare frământate, spuma de bici, amestecând umplutura. Este alimentat de un motor de 1100W , alimentat de ..
Mixer planetar YATO YG-03028 cu o capacitate de 40L. Malaxorul este destinat: prăjituri ușoare frământate, spuma ..
Mixer planetar YATO YG-03028 cu o capacitate de 40L. Malaxorul este destinat: prăjituri ușoare frământate, spuma de bici, amestecând umplutura. Este alimentat de un motor de 1500W , alimentat de ..
Malaxor aluat profesional YATO YG-03023 cu o capacitate de 40L. Malaxorul este destinat: frământari aluatului, de ..
Malaxor aluat profesional YATO YG-03023 cu o capacitate de 40L. Malaxorul este destinat: frământari aluatului, de batut spuma , amestec umplutura. Este alimentat de un motor de 2200W , alimenta..
Mixer planetar YATO YG-03012 cu o capacitate de 7L. Malaxorul este destinat: prăjituri ușoare frământate, spuma d..
Mixer planetar YATO YG-03012 cu o capacitate de 7L. Malaxorul este destinat: prăjituri ușoare frământate, spuma de bici, amestecând umplutura. Are o reglare lină a vitezei în intervalul 0-780 rpm..