You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Categories

VITRINĂ FRIGORIFICĂ 100L, 682X450X675MM - ARGINTIU

  • Brand: Yato
  • Cod produs: YG-05022

Vitrina frigorifica YATO Gastro cu capacitate de 100L.

Designul modern, combinat cu materii prime de înaltă calitate, sticlă călită curbata, otel inoxidabil, fac ca vitrinele Yato sa se adapteze tuturor tipurilor de restaurante sau hoteluri

În plus, iluminatul LED instalat expune felurile prezentate într-un mod foarte atractiv, încurajând clienții să le aleagă.

Vitrina frigorifica are capacitatea de 100L, iar in interior este prevazuta cu două rafturi cromate cu înălțime reglabilă. Accesul la acestea se face printr-o ușă de sticlă glisantă..

Vitrinele sunt fabricate din sticlă călită, la fel caparbrizul rotunjit panoramic . Acest lucru asigură o rezistență ridicată și, în același timp, proprietăți foarte bune de izolare.

Vitrina funcționează într-un interval de temperatură cuprins între 0°C și +12°C folosind agentul frigorific R600a. Cu toate acestea, tehnologia de răcire statica aplicată și funcția de dezghețare automată asigură eficienta și, în același timp, economisirea energiei . Controlul temperaturii se face prin intermediul unui controler electronic cu afișaj digitalSuprastructura este controlată cu ajutorul unui controler electronic cu afișaj de temperatură.

Specificatii
Capacitate:100 Litri Inaltime:670mm
Lungime:680mm Latime:450mm